PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor'a dostluk eli

Gökhan Özsoy
12-03-2007, 14:33
Bursaspor'a dostluk eli

Levent Erdoğan, cuma günü oynanacak Bursaspor maçının dostluk havasında geçmesini diledi

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Çaykur Rizespor karşısında çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen galip gelemediklerini, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada ellerine geçen avantajı kullanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Levent Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin devre sonuna kadar puan kaybetmemek olduğunu ifade ederek, ''Fakat ne yazık ki dün çok gol pozisyonuna girmemize rağmen galibiyet alamadık ve 2 puan kaybettik. İyi oyunumuza rağmen bu puanları kaybetmemiş olsaydık, Galatasaray'ın 2 puan kaybetmesi, Sivasspor'un mağlup olması ile büyük bir avantaj elde edecektik'' diye konuştu.

BURSASPOR'A DOSTLUK ELİ

Levent Erdoğan, cuma günü Bursaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, ''Beşiktaş camiası olarak, başkanıyla, yöneticisiyle ve taraftarıyla eski kırgınlıkların ortadan kaldırılarak, maçın dostluk havası içinde geçeceğine inanıyoruz'' dedi. Eski kırgınlıkların unutularak, 2 komşu şehir arasında dostluğun sağlanmasını kendilerine hedef edindiklerini vurgulayan Erdoğan, ''Bu konuda Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı'nın ve yönetim kurulunun da görüşü bu noktadadır. Cuma günü oynanacak bu maçın dostluk içerisinde geçmesini diliyoruz'' diye konuştu.

''BURSA'YA TARAFTARIMIZIN GİTMESİNDEN YANAYIZ''

Geçen yıl alınan kararla iki takım taraftarlarının deplasman maçlarına götürülmediğini ifade eden Erdoğan, ''Biz artık kırgınlıkların devam etmesini istemiyoruz. Taraftarımızın Bursa'daki maça gitmesinden yanayız. Bugün yapılacak yönetim kurulunda bu konuda bir karar alınacak, ama biz taraftarımızın Bursa'ya gitmesi yönünde düşünüyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bugünlerde spor alanındaki kırgınlıkların devam etmiş olması, hem takımlarımız hem de memleketimiz için faydalı olmayacaktır. Bu bakımdan dostuluğun kazanmasını istiyoruz. Görüşümüz bu noktada'' şeklinde konuştu.

Hüseyin Balcı
12-03-2007, 14:35
EŞŞekten Post Olmaz Bursadan Dost Olmaz...

Gökhan Özsoy
12-03-2007, 14:44

fazla kasmaya gerek yok u oğlanlar için 3 puan almak istemiyorum..

Mehmet Erhan
12-03-2007, 14:48

+1903...

dünya yansa bursanın kaşarı erimez...

Elif Kaya
12-03-2007, 15:38

aynen katılıyorum çok doğru bir söz

Utku Öz
12-03-2007, 21:23
olabilir aslında bende bir bursalı olarak bursalılar kötü insanlar değil :D sadece bazı provakatörler var

Hüseyin Balcı
12-04-2007, 09:04
Ben kıbrısta askerlik yaptığım dönemde aynı bölükte birkaç bursalı arkadaş vardı hani şu teksasmıdır tommiksmidir varya özenti bir grupları o grupla takılan kişilerdi o mallar kurmalı fare gibi çarşıyı böyle yapacaz şöyle yapacaz atıp tutuyolardı bunlara laf yetiştirmekten bıktım baktım laf anlamaz tipler dertlerini anlamaya çaşlıştım zamanla ağızlarından baklayı çıkardılar türkiyenin en sağlam taraftarı çarşı olarak biliniyomuşda onlar bunun aksini ispatlayacaklarmışta heralde egolarını tatmin etmeye çalışıyolar işte bukadar dar kafalı aciz insanlardan oluşuyo bursasipor taraftarı amaçları populizmden başka birşey değil eee bunun için çarşıyı kullanmaya çalışanda dersini alır ÇARŞI EZBERİ BOZAR...
SON SÖZÜMÜDE VİDEOYLA ANLATAYIM BAZILARI KIZSADA ANLAM VEREMESEDE ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Br6-JUJcTMw

Bülent Girgin
12-04-2007, 09:21
SON SÖZÜMÜDE VİDEOYLA ANLATAYIM BAZILARI KIZSADA ANLAM VEREMESEDE

kim acaba o "bazilari" ???? :D :D

Hüseyin Balcı
12-04-2007, 09:25
SON SÖZÜMÜDE VİDEOYLA ANLATAYIM BAZILARI KIZSADA ANLAM VEREMESEDE

kim acaba o "bazilari" ???? :D :D
İtiraf ediyorum biri sensin abi :D :D :D

Bülent Girgin
12-04-2007, 09:40
İtiraf ediyorum biri sensin abi :D :D :D

tarismayacagim bugün hüseyin, istedigin kadar laf at, çünki gördümki ANLAMIYORSUNUZ bazi seyleri, yada anlamak istemiyorsunuz :D: :D:

Hasret Ergül
12-04-2007, 09:41
Kuyruk acısı onlardan ömür boyu gitmez bu kavgada hiç bitmez... Biz ne kadar dostluk eli uzatırsak uzatalım bu olay kapanmaz adamlar satırlarla bıçaklarla bekliyorlar acı yanı bunlara polisin müdahelesi maç anına kadar olmuyor...
Biz gider maçımızı izler geliriz ama çomak sokan olursa ne diyoruzzzzzz

Söz bizde beste bizde taklit yok bizdeeeeeeee
Mevzuda takmıyoruz GERİ VİTESEEEE :D

Hüseyin Balcı
12-04-2007, 09:55
Kuyruk acısı onlardan ömür boyu gitmez bu kavgada hiç bitmez... Biz ne kadar dostluk eli uzatırsak uzatalım bu olay kapanmaz adamlar satırlarla bıçaklarla bekliyorlar acı yanı bunlara polisin müdahelesi maç anına kadar olmuyor...
Biz gider maçımızı izler geliriz ama çomak sokan olursa ne diyoruzzzzzz

Söz bizde beste bizde taklit yok bizdeeeeeeee
Mevzuda takmıyoruz GERİ VİTESEEEE :D
yaklaşık olarak olay budur :ok: :)