PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Öfke

Kemal Arıcıoğlu
09-16-2007, 04:09
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_2873__zico1609.jpg

Bitiş düdüğünün ardından Kadıköy'de 'Zico istifa' sesleri yükselirken, Brezilyalı hoca 'İki önemli puan kaybettiğimiz için üzgünüm' dedi.
16.9.2007

Ve çileden çıktılar
Ligin henüz 5. maçını oynayan Fenerbahçe’de tribünlerden “İstifa” sesleri yükselmeye başladı. Büyükşehir Belediye ve Oftaş’tan sonra dün de Rizespor karşısında elde edilen beraberlik ve kötü futbola isyan eden taraftarlar, bunun faturasını teknik direktör Zico’ya çıkardı. İlk dakikadan itibaren takımlarına büyük destek veren Sarı-Lacivertliler’in büyük bölümü, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte, “Zico istifa” diye tempo tutup, tepkilerini ortaya koydu.

‘Çok yavaş başladık’
Takımını ilk kez 3-5-2 sistemiyle sahaya süren Zico, 90 dakika bitiminde bir hayli üzgündü. İki önemli puan kaybettiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, şu değerlendirmede bulundu: “Maça çok yavaş başladık ve inisiyatif alamadık. Golü yememiz uyanmamıza neden oldu. Oyunun sıkıştığı maçlarda pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor. Çok üzgünüz. Evimizde kazandıkları bir puan bile rakibi mutlu ediyor. Başımızı öne eğecek bir neden yok.”

‘İnişli-çıkışlıyız’
“Çarşamba günkü savaşa hazırlanmamız lazım. Yeni sistemde oyuncularımı iyi gördüm. Atağa çıkışlarda, rakipler ne yaptığımızı gördüğü için sıkıntı çekiyorduk. İleride yaptıklarımız yeterli değildi. Sabırlı davranılmalı. Sisteme uygun oyuncularımız var. Rakibi inceleyip, en uygun takımı sahaya süreceğiz. Forvet oyuncularımdan memnunum. 30 dakika iyi oynuyoruz sonra kötü. Yani düzenimiz yok. Çok inişli çıkışlıyız. Puan kayıplarının nedeni bu.”

‘Carlos alışık değil’
“Olmamalı ama Avrupa sınavı öncesi veya sonrası sıkıntı yaşıyoruz. Başkana veya başka birine 10 fuan fark sözü vermedim. Kahin değilim. Ne kadar süre, neler yapacağımızı bilemem. Savaşacak mıyız? Evet ama garanti vermek akılla bağdaşmaz. Takımıma çok güveniyorum. Carlos’u bir solbekin önünde kullanmak bana çok zor geliyor. Önde olup, birşeyler yapmak farklı bir şey. Buna alışık değil. Wederson ancak Carlos’un önünde oynar.”

Kemal Arıcıoğlu
09-16-2007, 04:10
taraftarız biz çekeriz cefa zico hoca bizi bırakma=)