PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay : ''İnandırıcı gelmiyor''

Gökhan Özsoy
11-20-2007, 21:38
''İnandırıcı gelmiyor''

Beşiktaşımız'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, şu an takımın başında bulunan Ertuğrul Sağlam'a yönetim tarafından verilen desteği samimi bulmadığını söyledi.

Çalımbay, Cine 5'te katıldığı programda, yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği desteği samimi bulmadığını belirterek, ''Yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği destek bana inandırıcı gelmiyor. Aynı yönetim, zamanında bana da destek vermişti ama samimi olmadıklarını düşündüğüm için görevi bıraktım'' dedi.

Siyah-beyazlı takımda görevde bulunduğu sırada, UEFA Kupası'nda deplasmanda Malmö'yü 4-1 yendikleri maçtan sonra istifasını sunduğunu dile getiren Rıza Çalımbay, ''Bana 'Bırakma' dediler ama İstanbul'a döndüğümüzde samimi olmadıklarını anladım ve kendimi riske atmayarak görevi bıraktım. Destek dediğin, Faruk Süren'in 4-0'lık Fenerbahçe yenilgisi sonrası Fatih Terim'e verdiği gibi olmalı. Bundan sonra Beşiktaş'ın önünde telafisi olmayan maçlar var. Kötü sonuçlar devam ederse her şey olabilir'' şeklinde konuştu.

Çalımbay, bir gün tekrar siyah-beyazlı camiaya döneceğine inandığını belirterek ''Yönetim yüzünden takımdan ayrıldım ama bir gün kesinlikle Beşiktaş'a döneceğim'' diye konuştu.

-''TÜRKİYE'NİN, AVRUPA ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDE ŞANSI AZ''-

Teknik direktör Çalımbay, (A) Milli Futbol Takımı'nın, katılmayı başarması halinde 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerindeki şansını az gördüğünü söyledi.

Avrupa'da çok güçlü ekipler olduğunu kaydeden Çalımbay, şunları söyledi: ''Türk Milli Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na bu kadro ile giderse grubunda sonuncu olur. Avrupa'da çok güçlü takımlar var. Onlarla baş edemeyiz. Yine de en önemli eksiğimiz olan öz güveni geri kazandık. Oyuncu seçimi iyi yapılırsa Avrupa Şampiyonası'nda belki başarılı olabiliriz. Ayrıca, zamanında milli takıma büyük katkı sağlayan Tümer ve Gökhan Zan gibi oyuncuları kadroya alması için Fatih Terim'e ben ısrar ettim. Şimdi de yaşı ilerlemesine rağmen formda Yusuf'u çağırması gayet normal. Milli takımda önemli olan formdur, yaş, problem edilmemelidir.''

Şule Artarlar
11-20-2007, 21:46
Aynı yönetim, zamanında bana da destek vermişti ama samimi olmadıklarını düşündüğüm için görevi bıraktım'' dedi.

yoruma açıkkk ne diyelimm artık....

Kemal Arıcıoğlu
11-20-2007, 21:47
ama şunuda bilsinki arkasında yönetim değil taraftar var hocamızın;)

Gökhan Özsoy
11-20-2007, 21:52
yönetimin hatası çok evet buna katılıyorum..
ama bana gör rıza beşiktaşa gelme hakkını kaybetti..

Mehmet İpek
11-20-2007, 22:16
Senin de bu sözlerin pek inandırıcı gelmiyor rıza hocam.
istifayı düşündüğün zaman ya mertçe çekip gideceksin yada sesli düşünmeyeceksin.

Hüseyin Balcı
11-21-2007, 07:58
Halkın takımıyız hepimiz kapıcıyız...
rıza hoca zamansız gelmişti takıma tecrübe eksikliği ve yönetim hataları nedeniyle başarılı olamadı ama ilerde Beşiktaşımıza hizmet edeceğini umuyorum yorumlarınıda çok samimi ve doğru buluyorum...

Bülent Girgin
11-21-2007, 08:12
baskan olarak gelecek rizam :D :D 2. seba olacak besiktasta !!!!!!

Barış Kahraman
11-21-2007, 08:26
rıza sağlamdan kat kat iyiydi.. hiç olmazsa maç sonları çıkıpta aynı kelimeleri söylemiyordu.. inşallah tekrar gelir..

Mehmet Erhan
11-21-2007, 09:48
ne rıza nede sağlam bize göre değil...biraz büyük geldi kulüp onlara...bu acı ama gerçek...

demir1903
11-21-2007, 11:46
baskan olarak gelecek rizam :D :D 2. seba olacak besiktasta !!!!!!

doğru neden olmasın... bizim paralı başkana ihityacımız yok... hatta paranın değerini bilen garibanlık nedir bilen adamdan daha iyi başkan olur bize... zengin züppelerinin başkanlık yapacağı bir klüp olmasın BEŞİKTAŞ... demirörenden on kat daha iyi yapar başkanlığı... ancak rıza hocanın önce bir diksiyon dersi alması şart eğer bi yerlere gelmek istiyorsa... önce ağzında ' bi kerem ' kelimesini bırakacak... cok kötü bir konuşma şekli... neyse sizlerin iyi yerlerde olmaları her zaman bizim göğsümüzü kabartır... bu arada arkadaşlar sessiz ve derinden bir KARTAL geliyor Türk futboluna... Sarı Fırtınamız METİN TEKİN... İnşallah bi kac sene sonra bu emeklerinin karşılığını görecek... METİN TEKİN hem karizması hem kültürü hem duruşu ile tam bizim aradığımız hoca olacak... 5 sene sonra...