PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Carlos;"En iyi sol beklerden biri İbrahim"

Hasret Ergül
01-08-2008, 13:21
"İbrahim'e saygı duyuyorum"

Brezilyalı yıldız, İbrahim Üzülmez'in, "Tanıdığımız Roberto Carlos değil" şeklindeki açıklamasını ise şöyle değerlendirdi:

"Şu an 34 yaşındayım, 20 yaşında değilim ki 90 dakika durmadan koşayım. İbrahim Üzülmez, Beşiktaş ve Milli Takım'ın oyuncusu. Ona saygı duyuyorum. Ben gençken hep Maldini örnek oluşturmuştu benim için. Şimdi ona da söylüyorum, kendi takımı ve Milli Takım'da umarım başarılı olur. Şu an performansım biraz daha artabilir, ama biraz zaman gerekiyor. Kariyerim boyunca hiçbir zaman oynadığım takımın en iyisi olmadım."

Carlos, daha sonra göz kırparak, "Benim düşünceme göre Türk futbolundaki en iyi sol beklerden biri İbrahim Üzülmez" dedi.

Elif Kaya
01-08-2008, 13:54
vayyyy be carlos'a bak

Mehmet Erhan
01-08-2008, 13:59
roberto carlosa katılıyorum...ibrahim üzülmez en iyi sol beklerden biri...ama o eskidendi...şimdi yeni jenerasyonlar geliyor... ibrahim üzülmez hala azimle oynuyor,mücadele ediyor,koşuyor olabilir...ama günümüz futbolunda bi bek oyuncusu için bunlar yeterli değil bence...fakat kendisini değiştirmesinide bekleyemem...sonuçta yaşı olmuş 33-34...ama bende saygı duyuyorum azmine ve hırsına o ayrı...:)

Ayşegül Alparslan
01-08-2008, 16:19
bu adam fenere hiç yakışmıyor yaa sevdiğim tek fenerli futbolcu çok sempatik pislik yaa :))

Bülent Girgin
01-08-2008, 16:19
real madritte oynarkende en kizdigim futbolculardan biriydi!! pis herifin ilhana yaptigini unutmadim hala !!!

Savaş Aygün
01-08-2008, 16:20
fenerlide olsa seviyorum bu adamı...bu sölediği lafı için sölemiyorum bunu...avrupada bu adam gol atsa sevinirim yani o derece :D

Ezel Özsipici
01-08-2008, 18:39
Malsef fnerllİi:(fnrli bir pislik olmasa sevilmiycek adam diil ama....üzgünüm ki pis bir fnrlii:)

H.Hüseyin Uluçay
01-08-2008, 21:57
ibo koşmaktn bşka ne yapıo yaw ? adam yaprak gibi bi sağa bi sola koşuyo başka bişe yok

Şule Artarlar
01-08-2008, 22:36
vay be bi fenerliden bu cümleleri duymak çok şaşırtıcı doğrusu ama gerçekler kaçınılmaz nede olsa.. :))

Barış Aygün
01-08-2008, 22:40
vay be bi fenerliden bu cümleleri duymak çok şaşırtıcı doğrusu ama gerçekler kaçınılmaz nede olsa.. :))

bence o daha fenerde oldugunun farkında degıl :D bu sozden sonra kulagını cekerler :D

Elif Kaya
01-09-2008, 07:20
bence o daha fenerde oldugunun farkında degıl :D bu sozden sonra kulagını cekerler :D

katılıyorum sana :D:

Hasret Ergül
01-10-2008, 07:48
İbrahim'den Carlos'a teşekkür

İbrahim Üzülmez için, “Türk futbolunun en iyi sol beklerinden biri” diyen Carlos’a tecrübeli oyuncu teşekkür etti. Kaptan Üzülmez, “Carlos futboldan ve futbolcudan anlıyor. Hep söylüyorum, Avrupa’da bu mevkiide benim kadar koşan ve mücadele eden oyuncu yok. Son yıllarda orta yapmaya da başladım. Zaten kusursuz olsam Real Madrid’de oynardım” dedi. Tecrübeli futbolcu, sezonu iki kupayla tamamlayacakları iddiasında da bulundu.

Elif Kaya
01-10-2008, 07:53
allahım ya carlos üzülmezi överken bizim üzülmez kendini övünmekle yetiniyoo... Ne kadar megaloman..

Adnan Direnç
01-10-2008, 08:42
bence carlos insanlık örneği vermiş bizim kaptana vede baya bi tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyeeeeeeeeee almış bizim iboda anlamamış....