PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çarsi demirörenin avukatimi?

Bülent Girgin
05-02-2008, 22:54
son zamanlarda forzada açilan bütün demirören topicleri silinmeye baslandi ! bu arada "rahatsiz edici " yorum yapanlar veya soru soranlar forzadan ihraç edilmeye baslandi ! yani "padisahim çok yasa" demeyenlere artik forza kapali !
ne diyeyim adamlarin derdi Besiktas degil nasil kapalida kaliriz olmus !
koskoca kulüp iflasa götürülüyor, sportif yönden hiçbir basari yok ama adamlar hala demiröreni kayitsiz sartsiz destekliyorlar , acaba neden ? güya rant kavgasi yokmus, her sey Besiktasin basarisi ve istikrari yakalamasi içinmis !
madem öyle neden çarsinin "abileri" sorulan sorulara veya yapilan yorumlara cevap vermiyorlarda o kisileri forumdan ihraç ediyorlar, neden ?
maalesef bu sorulari sormama ragmen cevap verilmedi bana ve en küçük bir firsatta benide ihraç ettiler ve böylece resmen demiröreni desteklediklerini göstermis oldular !ama canlari sagolsun! simdi kendi aralarinda eglensinler ve demiröreni desteklemeye devam etsinler !
eger beni ve benim gibi düsünenleri forumdan uzaklastirinca herseyin güllük gülüstanlik olacagini düsünüyorlarsa yaniliyorlar ve bunu elbet birgün anlayacaklar, daha dogrusu su anda forzadaki gençler birgün neyin veya kimlerin arkasindan kostuklarini anlayacaklar, ama yarin,ama öbürgün belkide birkaç sene sonra....................................

Adnan Direnç
05-02-2008, 23:57
belki de o gençlerde o abilerinin koltuklarında gözleri vardır :)

satılıkmış tüm sevgileri bunu anladım tümer mtinden sonra...

Lidyalıları Bilmem Ama ABD Çok Buldu "DOLARI..."

Mehmet Erhan
05-03-2008, 11:51
son zamanlarda forzada açilan bütün demirören topicleri silinmeye baslandi ! bu arada "rahatsiz edici " yorum yapanlar veya soru soranlar forzadan ihraç edilmeye baslandi ! yani "padisahim çok yasa" demeyenlere artik forza kalpali !
ne diyeyim adamlarin derdi Besiktas degil nasil kapalida kaliriz olmus !
koskoca kulüp iflasa götürülüyor, sportif yönden hiçbir basari yok ama adamlar hala demiröreni kayitsiz sartsiz destekliyorlar , acaba neden ? güya rant kavgasi yokmus, her sey Besiktasin basarisi ve istikrari yakalamasi içinmis !
madem öyle neden çarsinin "abileri" sorulan sorulara veya yapilan yorumlara cevap vermiyorlarda o kisileri forumdan ihraç ediyorlar, neden ?maalesef bu sorulari sormama ragmen cevap verilmedi bana ve en küçük bir firsatta benide ihraç ettiler ve böylece resmen demiröreni desteklediklerini göstermis oldular !ama canlari sagolsun! simdi kendi aralarinda eglensinler ve demiröreni desteklemeye devam etsinler !
eger beni ve benim gibi düsünenleri forumdan uzaklastirinca herseyin güllük gülüstanlik olacagini düsünüyorlarsa yaniliyorlar ve bunu elbet birgün anlayacaklar, daha dogrusu su anda forzadaki gençler birgün neyin veya kimlerin arkasindan kostuklarini anlayacaklar, ama yarin,ama öbürgün belkide birkaç sene sonra....................................

ne demiş napolyon...PARA PARA PARA... :D

Güvenç Küçük
05-05-2008, 13:43
İstifa çözüm değil başlıklı konuya "Beşiktaşımız borç batağında,Beşiktaşımızın geleceği ipotek altında,istifayı başkanın kendi insiyatifine bırakmamlıyız,bizler göndermeliyiz" yorumumdan dolayı forzadan beni de ihraç ettiler

Çarşı grubunun resmi sitesi www.forzabesiktas.com
Yıldırım Demiröeren'e karşı değil
Yıldırım Demirörenin istifasını isteyenlere karşı

Neden acaba ?

Nihal Aslan
05-05-2008, 14:08
beni nedense atmıolar bende anlamadım heryere bırsuru sey yazıorum ama forzadan atılmadım :P

Salim İnce
05-05-2008, 16:49
Çarşının bu güne kadar en çok koruyup kolladığı başkan sanırım demirören. Adam bu güne kadar kulübe neler yaptı çarşı ağzını açıpta bir şey söylemedi. Zamanında çarşı değilmiydi süleyman sebayı gönderen zamanında çarşı değilmiydi serdar bilgiliyi gönderen. Şimdi neden susuyorlar anlamak güç.

Bülent Girgin
05-05-2008, 16:59
Çarşının bu güne kadar en çok koruyup kolladığı başkan sanırım demirören. Adam bu güne kadar kulübe neler yaptı çarşı ağzını açıpta bir şey söylemedi. Zamanında çarşı değilmiydi süleyman sebayı gönderen zamanında çarşı değilmiydi serdar bilgiliyi gönderen. Şimdi neden susuyorlar anlamak güç.

ben sordum ama cevap vermediler, yada veremediler ! ve en küçük bir hatada ihraç :D

Barış Kahraman
05-06-2008, 13:02
demirörene laf söyletmiyolar.. en ufak bir başkaldırışta bile huzursuz oluyorlar.. enteresan!!

Özhan Çiftsüren
05-06-2008, 13:11
bende forzada bunun için çok yorumlar yaptım sorular sordum...doyurucu bir cevap alamadım...ama şuda bir gerçektirki bu kongre sistemi bu dernekçilik ve oy satma oy pazarlama olayları bitmedikçe bir yd gidip diğer bir yd geleceği kesindir bence...ve artık çarşıda bunu anladı ve kimsenin maşası olmamaya karar verdi bence...veya bana öle geliyo

Barış Kahraman
05-06-2008, 13:13
karar alan tavrını ve tarafını belli ederdi diye düşünüyorum..

Bülent Girgin
05-06-2008, 13:21
bende forzada bunun için çok yorumlar yaptım sorular sordum...doyurucu bir cevap alamadım...ama şuda bir gerçektirki bu kongre sistemi bu dernekçilik ve oy satma oy pazarlama olayları bitmedikçe bir yd gidip diğer bir yd geleceği kesindir bence...ve artık çarşıda bunu anladı ve kimsenin maşası olmamaya karar verdi bence...veya bana öle geliyo

forzada demiröreni koruyup, demiröreni elestirenleri (küfürsüz ve saygi çerçevesi içinde ) ihraç ederekmi kimsenin maşası olmamaya karar verdiler acaba?
selamlar

Utku Öz
05-06-2008, 13:32
tüpcüden baskan corbacıdan menejer yabtık birde savuncakmıyız tepkiliyim onlara :@

Özhan Çiftsüren
05-06-2008, 13:53
valla bilader neden tepki verilmediğini bende anlamıyorum ama kesin bildiğim bişey var oda çarşının çocukları kemik tayfası çıkar gözetmemiştir ve gözetmez...eğer tersi olsaydı serdarda gitmezdi sebada gitmezdi...çarşı beşiktaş için canını kanını vermiş bu türbünü bir efsane haline getirmiştir...bu işler öle kolay diil arkadaşlar ...yaşı genç olan arkadaşlarımız bilmez karşında elinde dönerlerle bekleyen bi topluluğa karşı yürümek beşiktaş diye bağırmak ,senelerce ortak kullanılan stada febe gese tarftarı sokmamak(kapalıya)ve daha niceleri anlatırken masal gibi geliyor tabiii...klavye başından yazınca kolay oluyo.biraz yapılan fedakarlıklara cerilen canlara mücadeleye saygı göstermek lazım bence,öle 5 liraya çarşı atkısı almakla olmuyo bu işler, illa abilerin bi bildiği vardır ve inanın hepimizden daha ii biliyolardır....

Özhan Çiftsüren
05-06-2008, 14:00
bu türbünü efsane haline getiren,çarşı ismini heryerde duyuran abilerimizde enaz bizler kadar beşiktaşı düşünüyolardır heralde dimi arkadaşlar...25 senedir verilen mücadeleye,beşiktaş için döner bıçaklarının üstüne yürüyen insanlara,saygı duymak gerekir diye düşünüyorum...öle klavyeden yazınca kolay basit geliyo tabii ozaman gögüs göğüse yapılan çarpışmaları görmeyen bilmeyen arkadaşlara masal gibi geliyo tabi ama inanın öyle diildi arkadaşlar...öle 5 liraya atkı alıp takmakla olmuyo bu işler...abilerin bi bildiği vardır ve illaki hepimizdende iyi biliyolardır

Bülent Girgin
05-06-2008, 14:16
bu türbünü efsane haline getiren,çarşı ismini heryerde duyuran abilerimizde enaz bizler kadar beşiktaşı düşünüyolardır heralde dimi arkadaşlar...25 senedir verilen mücadeleye,beşiktaş için döner bıçaklarının üstüne yürüyen insanlara,saygı duymak gerekir diye düşünüyorum...öle klavyeden yazınca kolay basit geliyo tabii ozaman gögüs göğüse yapılan çarpışmaları görmeyen bilmeyen arkadaşlara masal gibi geliyo tabi ama inanın öyle diildi arkadaşlar...öle 5 liraya atkı alıp takmakla olmuyo bu işler...abilerin bi bildiği vardır ve illaki hepimizdende iyi biliyolardır

neden açiklamiyorlar bu "bildiklerini" ? açiklasinlar onlarda rahatlasin onlarin arkasindan körü körüne giden genç insanlarda, degilmi? madem Besiktas sevgisi, Besiktasin iyiligi isin içinde açiklasinlar bildiklerini, susmasinlar. s.e olayindan sonra yapilan su açiklama yeterlimi sizce : "verdigimiz kararlari besiktasin gelecegi ve istikrari için isinize gelmese bile sineye çekip susacaksiniz"
ayrica bende kapaliya ne fenerlinin nede gs linin içeriye sokulmadigi dönemleride yasadim, bende az çok bilirim o günleri.

selamlar

Özhan Çiftsüren
05-06-2008, 14:22
neden açiklamiyorlar bu "bildiklerini" ? açiklasinlar onlarda rahatlasin onlarin arkasindan körü körüne giden genç insanlarda, degilmi? madem Besiktas sevgisi, Besiktasin iyiligi isin içinde açiklasinlar bildiklerini, susmasinlar. s.e olayindan sonra yapilan su açiklama yeterlimi sizce : "verdigimiz kararlari besiktasin gelecegi ve istikrari için isinize gelmese bile sineye çekip susacaksiniz"
ayrica bende kapaliya ne fenerlinin nede gs linin içeriye sokulmadigi dönemleride yasadim, bende az çok bilirim o günleri.

selamlar

ozaman gidip kendilerine soracaksın bilader...bu konunun cevap muhatabı ben değlim malesef....ben sadece bu insanlara karşı acımasız davranıldığını yargısız infaz yapıldığını düşünüyorum ve bu düşüncem değişmiycek....

Bülent Girgin
05-06-2008, 14:25
ozaman gidip kendilerine soracaksın bilader...bu konunun cevap muhatabı ben değlim malesef....ben sadece bu insanlara karşı acımasız davranıldığını yargısız infaz yapıldığını düşünüyorum ve bu düşüncem değişmiycek....

sordum, cevap : forzadan ihraç :D

Özhan Çiftsüren
05-06-2008, 14:35
:))) ihraç olayı banada manasız geliyo heralde yakında aynı şey benimde başıma gelebilir...ama ben demiröreni devirsek yerine sadece ismi farklı yeni bir demirören gelir diyorum...çünkü kongre sistemimiz ve üye profilimiz biraz arızalı...bence tek kurtuluş taraftar projesidir...oda ne olur nezaman hayata geçer veya geçermi belli değil...of daraldım valla önümüz karanlık gözüküyor malesef...yazsam içimdekileri sayfalar satırlar yetmiycek onun için ya sabır diyorum artık:(

Nihal Aslan
05-06-2008, 15:22
taraftar projesınden bı ses yok ustelık neden bukadar cok uyeye ulasmaya calıstıklarınıda anlamıs deılım yavas yavas buyurler zaten ama mılyon uye demek cok fazla bence bu ısın altından kalkabılırlerse helal olsun

Barış Kahraman
05-06-2008, 17:04
ben bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacagım :) ama içimdeki huzursuzlugu dile getirmem yeterli sanırım.. neler döndüğünü biliyorum..

Güvenç Küçük
05-07-2008, 15:29

Geleceğimizi ipotek altına alan kim ? Demirören
Beşiktaşımızı borç batağına sokan kim ? Demirören
Beşiktaşlı duruşumuzun içine eden kim ? Demirören
Sinan Engin'i 2.kez göreve davet eden kim ? Demirören
"Beşiktaşın haklarını yedirmeyeceğim,gerekirse masaya yumruğumu vuracağım" sözüne rağmen onca rezilliğe karşı sesini çıkarmayan kim ? Demirören

Peki çarşı grubunun resmi site yöneticileri başkanlık dönemi boyunca BA-ŞA-RI-SIZ olan Yıldırım Demiören'i istifaya çağıran üyelerini neden kalıcı olarak ihraç ediyor?bir nedeni olmalı,bir bildikleri olmalı!
neden,niçin Demirören savunuluyor?
neden,niçin protestolar engelleniyor?
neden,niçin tam protestoların artacağı Manisa maçı öncesi forum uzun süreli kapanıyor?

Beşiktaş için emek veren,destek olan taraftarlar üstüne alınmasın onlara saygım ve sevgim sonsuz,benim eleştirim kendi çıkarlarını Beşiktaşımızın çıkarlarından önde tutan Beşiktaşımıza zarar veren özde değil sözde taraftarlara

Yıldırım Demirören'in Beşiktaşımızda bundan sonra ki başkanlık hayatında tıpkı bundan önce ki başkanlık hayatında olduğu gibi BA-ŞA-RI-SIZ olacağı ortadayken ....

Ben ve benim gibi başkanın istifa etmesi gerektiğini düşünen Beşiktaşlılar forumdan kalıcı olarak ihraç edliyor nedense !!!!!

Adnan Direnç
05-07-2008, 17:35
Kısa Ve Öz...

ÇAR$I

Güvenç Küçük
05-08-2008, 09:25
En yenisiyle,en eskisiyle;bestesiyle,tarihiyle,görüntüsüyle nostalji yapmaktır bize düşen.....

*Beşiktaşımızı milyonlarca dolar borcun altına sokan kim? Demirören
*Beşiktaşlı duruşumuzun içine eden kim? Demirören
*Beşiktaşımızın geleceğini ipotek altına alan kim? Demirören

Çarşı ferman buyurmuş resmi sitesi forzabesiktas.com'da Yıldırım Demirören'i istifaya davet etmek yerine nostalji yapmakmış bizim görevimiz !!!!!

Ona göre gidin Manisa maçına

Eeee peki sayın başkan YILDIRDIN Demirören'i istifaya çağırmayacakmıyız ? Hala UEFA kupası iddiamız var oyuncuların moralini bozmayalım şimdi destek zamanı !!!! hem İnönü'de yıkılacak şimdi nostalji zamanı !!!! 2008-2009 sezonuda bildiğiniz gibi yeni sezon,yeni başlangıç,yeni umutlar

Ne diyelim
Zavallı Beşiktaşım kendi şahsi çıkarları ve menfaatleri için seni bu hallere düşürenler utansın

iyi seyirler

Elif Kaya
05-08-2008, 09:46
Ya forumlar neden var millet düşündüklerini açık açık yazsın diye eğer rahatsız olan varsa yazılanlardan siteyi kapatsın yada bıraksınlar milllet düşündüklerini yazsın :@

Barış Kahraman
05-08-2008, 10:13
bizde öyle site kapatma gibi şeyler olamaz :) En özgür Beşiktaş forumu oldugumuzu iddia ediyorum.. İsteyen saygı çerçevesi içinde düşüncelerini rahatca söyleyebilir..

Elif Kaya
05-08-2008, 10:19
bizde öyle site kapatma gibi şeyler olamaz :) En özgür Beşiktaş forumu oldugumuzu iddia ediyorum.. İsteyen saygı çerçevesi içinde düşüncelerini rahatca söyleyebilir..

Lafımız kartalpencesine değil barış :D istediğimi yazıyom zaten :D