Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarşı Kendini Tatmin Ediyor !!!
Mehmet Erhan
05-06-2008, 15:40
Beşiktaş bu sezon deplasmanda 37 puan topladı. Ancak siyah beyazlılar gelecek hafta evinde Manisaspor'u yense bile sahasında 36 puan toplamış olacak. Peki Beşiktaş'ın iç sahadaki bu büyük başarısızlığının sebebi ne? Erman Toroğlu Maraton'da bu sorunun yanıtı verdi, tıklayın izleyin...
"Beşiktaş İnönü'de Çarşı'nın dolduruşuna geliyor"
"Beşiktaş sabırsız çünkü Çarşı sabırsız"
"Beşiktaş seyircisi kendini tatmin ediyor"
"Beşiktaş seyircisi rakibi ve hakemi değil kendi takımını zorluyor"
"İnönü'yü yıkmakla iyi ediyorlar"
"Seyirci profili değişmedikçe böyle gider"
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...?r=1&hid=38053
Mehmet Erhan
05-06-2008, 15:40
bu şerefsizin boş konuşmada üstüne yok...ve yine gereksiz açıklamalarından birisi daha...kaale bile almıyorum bu DOBERMAN ı...
Nihal Aslan
05-06-2008, 15:42
orda burda programlarda konusmalarını kurdugu cumlelerı hepımız bılıoruz adam olsa bole rezıl bısekılde davranmaz ınsalara sebeklık yapacagım dıye cok bılıyorsa gelsın trıbunede engellesın ozamn
Barış Kahraman
05-06-2008, 16:57
çArşı seni tatmin etsin istersen? sonra şahan tiplemesi gibi gezersn ortalarda :))
Nuray Kurt
05-06-2008, 17:06
hala bu adamın söylediklerini ciddiye alıyormusunuz.bi de şunu okuyun.bugün ki mehmet demirkol yazısı:
Beşiktaş’ın iç saha performansı
Şansal Büyüka - Erman Toroğlu ikilisini mutlaka seyredenlerdenim. Stadyum çıkışı, Telelig sonrası geceyi Maraton’la bitiriyorum birçok futbolsever gibi. Hem rakibi izlemek, hem de zihin açmak açısından.
Şansal Büyüka sadece bir yayıncı olarak önemli değildir. Bu mesleğin sigortalarından biridir de. Genç meslektaşlarım için çok önemlidir. Diyeceğim, eleştiririm ama saygım büyüktür. Erman Toroğlu’ylaysa hayat görüşümüz tamamen farklı. Hemen her konuda ters düşüyorum. Ancak TV dünyasının en iyilerinden olduğunu da kabul ediyorum. Bazen ters düşmesinin de ötesinde ayrılıyorum Toroğlu’yla.
En yakın örneği Beşiktaş’ın iç saha başarısızlığı üzerine ortaya koyduğu teşhis. Taraftarın bunun sebebi olduğunu tartışılmaz bir gerçekmiş gibi ortaya koyması büyük bir haksızlık.
Beşiktaş’ın efsanesi Milne zamanında da tribün aynıydı. Zaman değişti diyorsanız, bu seneki Avrupa performansına bakın. Yine aynı seyirci, yine aynı şov. Sebep bu olamaz.
Böyle bir tribün performansı az ülkenin az stadında var. Sahaya müdahale ve küfür nedeniyle alınan cezaların can yakması bir yana, bu tribün tavrı tabii ki abartıyorum - UNESCO’nun kültür mirasına önerilecek kadar özgündür. Korunmalıdır. Büyük liglerin tamamında kaybolmuş ama hemen herkesin hayranlıkla seyrettiği bir tribün var İnönü’de. “İngiliz öyle yapıyor, biz de yapalım” zamanında benim de peşine düştüğüm bir tarzdı ama yanıldığımı kabul etmeliyim. İngiliz balığın yanında patates cipsi yiyor. İngiliz arabayı sağdan kullanıyor. İngiliz oturdu mu 30 tane bira içiyor. Benden çok farklı... Ben başkayım.
Ben böyleyim ve benim özeliklerimin de çağdaş yorumları ortaya konulabilir. Modern olmak, onun gibi olmak değil.
Peki neden Beşiktaş iç saha performansıyla ligin beşincisi? Sakın bu ekip bir kontratak takımı olarak dizayn edildiğinden olmasın. Kapanan takımları açmak için yüklendiğinde, hem bu kilidi açacak soğukkanlı orta saha oyuncuları yok (sıcakkanlı olanlar da az ya) hem de açık alan savunmasını becerecek bir kadro değil. Avrupa Kupaları’nda üstüne gelenleriyse kim olursa olsun zorluyor.
‘Bu iç saha performansından seyirci sorumlu, dış sahadan hoca, Avrupa’da futbolcular.’ Fikri bizi nereye getiriyor peki? Ne iyi bir yönetimi varmış Beşiktaş’ın mı
Bülent Girgin
05-06-2008, 18:47
bu adami kimse ciddiye almasa bunlari diyemez iste ! böyle her dedigi saçmaliklari herkes forumlara tasirsa adam susarmi daha ?
kaç kez dedim birakin istedigi kadar ürsün sayin dobERMAN!
Utku Altıncık
05-06-2008, 19:49
gitsin yarışmada pul saysın yorum yapmasın
Erkan Korkmaz
05-06-2008, 20:31
Erman işte ne beklersin illa gündem yaratacakya saçmalıyor işte her zamanki gibi bülent abinin dediği gibi bizde o konuları buralara taşıyarak ona prim yaptırıyoruz...
Mehmet İpek
05-06-2008, 22:35
Ne var yani erman hoca Sende o kanala çıkarak kendini tatmin ediyorsun yalanmı...?
Bidefa sanane. bir diğeride Çarşının derdi senimi gerdi
Barış Aygün
05-07-2008, 00:25
arkadaslar kendısını ne kadar sevmesemde sadece bır seyıne katılıyorum bu adamın ''takım oynamadıgı zamanlar gol bulması gerektıgı zamanlar sıkıntıda oldugu zamanlar kartal gol gol gol gol'' dıye bagırıp adamları strese sokuyoruz kım ne derse desın...hanı takım takır takır paslassa top yapsa ataklar yakalasa tamam da..hanı cocuklar stress ıcındeyken daha da strese sokup bırazda bızler hata yapıyoruz kabul etmek lazım..
ama sorun bunları soylemene ragmen stadda bagırmazmısın?? mac sonrası bıle kartal gol gol gol :D
Ayşegül Alparslan
05-07-2008, 08:33
aslında adam biraz haklı yaa kötü giden maçlarda daha maçın bitmesine dakikalar varken ya takımı yada takımda o maç günah keçisi ilan edilmiş bir yada iki futbolcuyu hemen protesto etmeye başlıyoruz bi bekleyin canım maç bitsin kime ne diyecekseniz diyin ama maç esnasında olmuyor gerçekten
Bülent Girgin
05-07-2008, 08:47
aslında adam biraz haklı yaa kötü giden maçlarda daha maçın bitmesine dakikalar varken ya takımı yada takımda o maç günah keçisi ilan edilmiş bir yada iki futbolcuyu hemen protesto etmeye başlıyoruz bi bekleyin canım maç bitsin kime ne diyecekseniz diyin ama maç esnasında olmuyor gerçekten
iyi demissinde, millette sabir kalmamis iste, maçin bitmesini bekleyemiyorlar, ayrica fener maçini hatirlatayim sana bu arada :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.