PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarşı Neo-Nazilere de karşı

Sercan Kandemir
02-07-2008, 10:21
http://img504.imageshack.us/img504/6314/arneonazileredekaraj1.png

Maçlarda açtıkları sosyal içerikli pankartlarla dikkatleri çeken Beşiktaş’ın ’Çarşı’ taraftar grubu, milli maçta da Almanya’da son günlerde Türkler’in yaşadığı yerlerde çıkan yangınlarla ilgili bir pankart açtı. Eski açık tribüne asılan "Çarşı Neo-Nazilere de Karşı" pankartı dikkati çekti. Bu arada maç öncesi Beşiktaşlı taraftarlar, Tümer Metin’e de ’Tümer Metin’e pembe tezkere’ diye bağırdı.

Kaynak: Hürriyet

Mehmet Erhan
02-07-2008, 11:16
Çarşının açtığı pankart hakkında yorum yapmak istemiyorum,çünkü eğer yaparsam siyasete girer...sadece şunu söylemek istiyorumki; TÜMER METİN'E PEMBE TEZKERE... :D

Utku Öz
02-07-2008, 11:21
Çarşının açtığı pankart hakkında yorum yapmak istemiyorum,çünkü eğer yaparsam siyasete girer...sadece şunu söylemek istiyorumki; TÜMER METİN'E PEMBE TEZKERE... :D

ben onu her maça giderken söylemekten bıktım valla taş olsa çatlar bi yerlerden duyarda gelirdi topish tümer nerdesin :D

Şule Artarlar
02-07-2008, 11:25
Acıyorum bu Tümere artık ya zavallı adam kimliğini unuttu artık =))

Volkan Kaya
02-07-2008, 14:29
bıde bole watan haınlerını mıllı takıma alarak odullendırıolar yazıkcok yazıkk

Sercan Kandemir
02-07-2008, 22:37
ja ama fb tümeri resmen dollandirmis, sirf askerligin yüzünden fenere gitdi ozamanlari azize demiski tümere sen imzani at ben hallederim askerligini:-) ne oldu daha halen askerligini yapacak hain evladi, üstelik larissa dan 3 ay sonra fenere geri dönecek:-) hayret ya

Hasret Ergül
02-08-2008, 11:09
Beşiktaş Taraftarı başka söze gerek yok....

Ne mutlu BEŞİKTAŞ'lıyım diyene.........

Utku Altıncık
02-08-2008, 12:01
kale içinde fistan ah yunanistan yunanistan tümer gibi adamlar ne don giyer ne fistannnnnnnnnnn