PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarşı Şampiyon!

Bülent Girgin
02-06-2008, 09:26
Güven Taner

Beşiktaş tribünlerinin egemeni Çarşı grubu bir kere daha zirve yaptı! Kimi zaman beğenilerek alkış alan grup kimi zaman da tribün çılgınlıkları ile kulüplerine zarar vermekte.

Beşiktaş kulübü ligin ilk 20 haftasında ceza ödeme şampiyonu oldu! Neden, tribünlerinden yayılan kötü sözler.

Bir yandan, ‘ Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin’ diye bağırmak, öte yandan ‘ sevdiğine ceza ödetmek!’ Kulübü ölesiye sevmekle, kulübe ceza ödetmek birbirine zıt düşüyor. Hangisinden yanalar? Onlar yüzünden kulübe kesilen cezaları kendileri ödeseler, acaba sövmeye devam ederler mi? Bunları gözden geçirmeliler.

Çarşı Beşiktaş’ı ceza ödeme şampiyonu yapmak için ter dökmemeli, lig şampiyonu yapmak için dökmeli.

Mehmet Erhan
02-06-2008, 09:29
Beşiktaş tribünlerinin egemeni Çarşı grubu bir kere daha zirve yaptı! Kimi zaman beğenilerek alkış alan grup kimi zaman da tribün çılgınlıkları ile kulüplerine zarar vermekte.

işte aslında sorunda tam burada...ya çok iyi şeyler yapıp alkış alıyorlar,ya da kulübe zarar verip tepki çekiyorlar...bence birincisinde ısrarcı olmaları hem kendi prestijleri hemde kulüp yararı için daha gerekli...son sözede katılıyorum... Çarşı Beşiktaş’ı ceza ödeme şampiyonu yapmak için ter dökmemeli, lig şampiyonu yapmak için dökmeli.

Hasret Ergül
02-06-2008, 10:44
Yeter artık ya Çarşı üzerinden prim kazanmaktan bıkmadınız...

Bülent Girgin
02-06-2008, 10:55
Yeter artık ya Çarşı üzerinden prim kazanmaktan bıkmadınız...

neden kizdigini anlamadim hasret? bence dogruyu söylemis, sirf övülmeyi degil arada sirada elestiriyede kabul etmesi lazim çarsinin diye düsünüyorum ben, gerçi "çarsi elestiriyede karsi" ama :D

Hasret Ergül
02-06-2008, 11:05
Eleştriye her zaman açığız biz ama bunların yaptıkları eleştrilere haberlere karşıyız nerde prim orada bunlar doğruyu yazmıyorlar saptırarak yazıyorlar.... Ceza alıyorsak bu fenerasyonla alakalıdır neden fenerdede okadar pislik dönerken hep biz oluyoruz günah keçisi eğer herşey adaletli olursa bizde susup oturmasını biliriz!!!

Utku Öz
02-06-2008, 11:24
çarşı grubunun bunca sene yaptığı şerefli yararlı işler provakatörler tarafından hiçbirzaman söylenmedi söylenmiyorda,nerede az da olsa kötü bi olay var o abartılıp şişirilip önümüze geliyor.ama konuyu yazan üye nasılda iyi biliyor çarşı neylere karşı çarşı eleştiriye karşı değil ama provakaya karşı, en büyük hainlik senden olanı kötülemek yani resmen bölücülüktür...

Bülent Girgin
02-06-2008, 11:29
çarşı grubunun bunca sene yaptığı şerefli yararlı işler provakatörler tarafından hiçbirzaman söylenmedi söylenmiyorda,nerede az da olsa kötü bi olay var o abartılıp şişirilip önümüze geliyor.ama konuyu yazan üye nasılda iyi biliyor çarşı neylere karşı çarşı eleştiriye karşı değil ama provakaya karşı, en büyük hainlik senden olanı kötülemek yani resmen bölücülüktür...

istersen bir daha oku sayin üye, konuyu üye yazmamis, yazan gazetecinin ismi var konunun basinda, selamlar ve iyi günler sayin üye :D

Utku Öz
02-06-2008, 11:54
farkedermi sayın üye ikinizde aynı görüştesiniz;)

H.Hüseyin Uluçay
02-06-2008, 14:48
kötüyü herkes görüp laf söylüyo.. bana göre çarşı o küfürleri etmese (ki aynı küfürler diğer takım taraftarları tarafından edilince hiç bir ceza alınmıyor! ) bugün çarşı, çarşı olmaz.. bunda sırf çarşının küfürleri değil federasyonun ceza yağdıran üyelerinide sorgulamak gerekir.. önündeki adama küfür etsen ceza yazcak duruma gelenleri sorgulamak gerekir.. çarşıyı değil...

Utku Öz
02-07-2008, 11:27
Hadi ordan okumaktan yoruldum bu tarz yazıları tiksiniyorum artık bakın işinize ceza şampiyonu oluruz tabi okadar hakem katliamları ile bukadar tepki az bile çarşı sahaya inmedi dua etsinler hırsızlara baksınlar önce hırsızlara ...

:(h5): büyük mesaj bunun içinde anlayana ;)

Altuğ Özübir
02-07-2008, 13:12
Alen abiye kızıyoduk küfür ettirmiyo karşı cıkıyo diyede dün o sette durunca anladımkı mıllet küfür edince utanıyosun orda :D: Susturmaya calısıyosun veya en azından elınle duru ısaretı yapıyosun tam kotu bı durummus :)

Volkan Kaya
02-07-2008, 13:34
herkesın soledıklerınde dogruluk payı war aslında cunku cezaların cogu haksız we adaletsız sekılde werılıo dıer takımların osellıkle ezıklerın hc bır yaptıgına ceza yokken CARSI nın en ufak bı olayında ceza kesılıop o yusden bole ceza gelıcekse de gelsın cunku CARSI fenerasyona karsı

Altuğ Özübir
02-07-2008, 13:39
herkesın soledıklerınde dogruluk payı war aslında cunku cezaların cogu haksız we adaletsız sekılde werılıo dıer takımların osellıkle ezıklerın hc bır yaptıgına ceza yokken CARSI nın en ufak bı olayında ceza kesılıop o yusden bole ceza gelıcekse de gelsın cunku CARSI fenerasyona karsı
Doğru soyluyorsunda bu durumda olmamızı bırazda çarşıcılar istemedimi ? Bu kadar popüler olmasaydık eskisi gibi olup mütevazi ama gene 1 numara bi taraftar grubu olsaydık bu kadarda goz onunde olmazdık.. Hiç kimseye kızmamak lazım bu yuzden..

Utku Öz
02-07-2008, 13:52
Doğru soyluyorsunda bu durumda olmamızı bırazda çarşıcılar istemedimi ? Bu kadar popüler olmasaydık eskisi gibi olup mütevazi ama gene 1 numara bi taraftar grubu olsaydık bu kadarda goz onunde olmazdık.. Hiç kimseye kızmamak lazım bu yuzden..

altuğ çarşıcılar ne demek arkadaşım ?

Altuğ Özübir
02-07-2008, 14:08
Ben çarşı grubundanım ben çarşıdanım ben çarşı ruhunu tasıyorum ee o zaman çarşıdanım demek :)

Bülent Girgin
02-07-2008, 14:56
lütfen konuyla ilgili yorum yapalim, konu kimin çarsili olup olmadigi, veya nasil çarsili olur degil.

Altuğ Özübir
02-07-2008, 15:05
Ben konuyla ilgili yorum yaptım kendi goruslerımı soyledim neden oldugunu soyledım.. Arkadaşında kafasına bi lafım takılmıs ona cevap verdim. :D

Utku Öz
02-08-2008, 10:44
lütfen konuyla ilgili yorum yapalim, konu kimin çarsili olup olmadigi, veya nasil çarsili olur degil.

abicim bu ikazı yapıcak son kişi sensin ;)

Şule Artarlar
02-08-2008, 11:03
Tribünlerinden yayılan kötü sözler...

Kendileri sankii muhteşemlermiş gibi bize dil uzatıyolar....