Orijinalini görmek için tıklayınız : Celal Kolot istifa Etti
Utku Altıncık
09-29-2007, 12:25
BEŞİKTAŞ'TA DERBİ ÖNCESİ DEPREM
CELALETTİN KOLOT İSTİFA ETTİ
29.09.2007 13:28
Beşiktaş Kulübü'nde, Galatasaray ile bu akşam yapılacak derbi maçın başlamasına saatler kala, beklenmedik bir gelişme yaşandı ve yönetim kurulu üyesi Celalettin Kolot istifa etti.
Kolot'un, dün bir radyo kanalında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve bazı transferler hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in isteği doğrultusunda yönetim kurulundan istifa ettiği açıklandı.
Celalettin Kolot, AA muhabirine yaptığı açıklamada, açıklamalarının her zaman arkasında olduğunu vurgulayarak, ''Sadece zamanlaması yanlıştı. Derbi maça denk gelmesi doğru olmadı. Bu konuda hata yaptım'' dedi.
Kolot, ''3 aydır istifa etmek isteyen taraf bendim. Ancak başkan beni durdurdu. Bu açıklamalardan sonra istifa etmem gerekti. Açıklamalarımın derbiye denk gelmesi nedeniyle Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Ama her insan hata yapabilir. Başkan da hata yaptı ve PFDK'dan 3 ay hak mahrumiyeti cezası aldı. Hatalar olur. İnşallah Beşiktaş camiası için hayırlısı olur'' diye konuştu.
Celalettin Kolot, dün akşam Radyospor'da katıldığı programda özetle, ''Ertuğrul hoca erken geldi. Takımla bu kadar oynamak iyi değil. Diatta Bursaspor için izlendi, bize geldi'' ifadelerini kullanmıştı.
Celalettin Kolot, daha önce de başkan Demirören'in isteğiyle futbol şube sorumluluğu görevini bırakmıştı.
AA
Gökhan Özsoy
09-29-2007, 12:28
yönetime girmek için verdiği para bitmiş galiba..
Şule Artarlar
09-29-2007, 12:29
PEKİ YANİİİ BU MUDUR ŞİMDİİ OLAY DİCEK SÖZ ??? BULAMADIMM !!:pinch:
Utku Altıncık
09-29-2007, 12:30
aynen para verirken iyidi
Gökhan Özsoy
09-29-2007, 12:32
karşı olduğum taraf bir miktar para vererek beşiktaş yönetimine girebiliyor olmak..:S:
bu adamda bu şekilde yönetici olmuş biri olarak istafa etmesi ii oldu bence..futbolcular hakkında sölediği sözlerde hiç hoş deil..
Utku Altıncık
09-29-2007, 12:41
bence yanılıyorsun ne dediyse doğru söyledi görevinden ayrılırkn dahi 2 miyondalar verdi yönetime delikanlıydı ya başkan sözünü tutun demişti
gökhanzan geçensene milli takımlarad oynuyordu hayrola milli takımda oynuyorsun beşiktaşa gelince sakatsın sonra levent kızıla az laf çakmadı azizyıldırıma
Mehmet Erhan
09-29-2007, 12:55
kulübümüz için hayırlısı olsun...gitmesine hiç üzülmedim...bilakis sevindim bile...
Hüseyin Balcı
09-29-2007, 13:34
isabet olmuş :hii:
Gökay Ortaburun
09-29-2007, 14:50
Allahım Çok Şükür.....
Darısı Demirören ve Levent Erdoğanın Başına...
Ezel Özsipici
09-29-2007, 17:45
sonuna gitti!güle gülee yolun açık olsun paranla beşiktaşaa birşeyler vermezdin zaten önce yürek sonrada beşiktaş sevgisi lazım!!:@
Serkan Uşak
09-29-2007, 18:03
üzüldüm...
Hasret Ergül
10-10-2007, 07:35
Herkes Celal Kolot'u Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndan ayrıldığını zannediyor ama Kolot hâlâ siyah - beyazlıı yönetimde görevine devam ediyor. Özellikle Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştiren, bundan dolayı siyah - beyazlıların Başkanı Yıldırım Demirören tarafından istifaya davet edilen Kolot'un bayramdan sonra, pazartesi günü Demirören ile buluşarak istifasını sunacağı belirtildi.
Kolot konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Başkan benden istifa etmemi istedi. Ben de kabul ettim. Ama şimdi de istifamı vermek istiyorum bu sefer istifamı almıyorlar. İstifa dilekçesini vermek için başkanı aradığımda kendisi bir türlü müsait olamadı. İnşallah önümüzdeki günlerde kendisi ile bir araya gelip istifamı vereceğim" ifadelerini kullandı.
Görevde bulunduğu süre içerisinde hep Beşiktaş için çalıştığını ve herkesin tatil yaptığı dönemde gece gündüz kulüp için mesai harcadığını vurgulayan Kolot, "Benim için "Parasını almak için istifasını vermiyor" dedikoduları yapılıyor. Kesinlikle böyle birşey söz konusu değil. Günlerdir istifamı vermek için bekliyorum. Paramı ilerleyen günlerde başkanımız bana geri verir. Bu o kadar önemli bir sorun değil" diye konuştu.
Kaynak : Milliyet
Bülent Girgin
10-10-2007, 08:07
komedinin daniskasi :D :D :D, mahalle kulüplerine döndürdü demirören besiktasi !!!!
Elif Kaya
10-10-2007, 08:08
komedinin daniskasi :D :D :D, mahalle kulüplerine döndürdü demirören besiktasi !!!!
katılıyorum:bö:
Mehmet Erhan
10-10-2007, 10:51
pztesi yine kolpa değilse dertlerin bi kısmı bitiyor...gitsin artık...
Bülent Girgin
10-10-2007, 10:54
pztesi yine kolpa değilse dertlerin bi kısmı bitiyor...gitsin artık...
http://img516.imageshack.us/img516/174/ckolotvo7.jpg
Mehmet Erhan
10-10-2007, 10:55
http://img516.imageshack.us/img516/174/ckolotvo7.jpg
hemde ÇOK BÜYÜK (!) bi yönetici... :@
Nihal Aslan
10-10-2007, 11:15
aman allahım neler duyuyorummmmmmm
Utku Altıncık
10-10-2007, 13:27
şu kolot bi garip adam
Bülent Girgin
10-10-2007, 13:56
şu kolot bi garip adam
ama BÜYÜK adam :D :D
Hasret Ergül
10-12-2007, 09:01
Kolot'a 'Kal' baskısı
Galatasaray derbisi öncesinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştirdiği için Başkan Yıldırım Demirören'in istifasını istediği Abdi Celalettin Kolot için bazı yöneticiler ikna turlarına başladı.
Galatasaray derbisi öncesinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı eleştirdiği için Başkan Yıldırım Demirören’in istifasını istediği Abdi Celalettin Kolot için bazı yöneticiler ikna turlarına başladı. Yöneticiler Hakan Aksoy, Mario Berk, Halim Aydın, Şeref Yalçın, Hüseyin Yücel ve Ertuğrul Kumcuoğlu, Abdi Celalettin Kolot için devreye girip, yönetimde kalmasını istediler. Futbol Şube Sorumlusu olmak için verdiği 2 milyon Euro ile elini cebine atan tek yönetici olan Kolot, başkanla kesin olarak anlaşamadığı için yazılı istifasını başkana sunmamıştı. Son gelişmeler sonrasında tarafların geri adım attığı ve bayramdan sonra Kolot ile Demirören’in konuya son noktayı koyacakları dile getirildi.
Bülent Girgin
10-12-2007, 09:30
aslinda bu adami hiç sevemezdim ama keske bunu menacer yapsalar diye düsünüyorum
Ezel Özsipici
10-12-2007, 12:06
allahım yaa dallasa çevirdiler kolot işini kafam karıstı yaa:D
gidiyosa gitsin kalıyosa kalsın dicem ama içimden gelmiyor pek...
Barış Kahraman
10-12-2007, 17:42
pes yani.. zonguldak sporda bile bu tür olaylar olmuyo :) 2yıldır oradayım kulüp Beşiktaştan iyi oluyor! mahalle takımında bile olmaz bu tür şeyler..
Barış Aygün
10-12-2007, 17:53
yonetım toptan istifa ettt!!!!!!
Ezel Özsipici
10-12-2007, 19:20
bencedeeee yaa sunaa bak çocuk oyuncağımı bu ya bir istifa etti bir etmedi BEŞİKTASIZZ bizz kaldıramıyosanız gidinnn!!:nono:
Bülent Girgin
10-12-2007, 22:46
ne demek toptan, perakende de olsa olmazmi :D :D
Barış Aygün
10-12-2007, 22:51
ne demek toptan, perakende de olsa olmazmi :D :D perakende olunca sn. koloy gıbı oluyorr işler karısıyor istifa edıp etmedıgı bellı olmuyor :D o yuzden toptan defolsunlar ;)
Uğur Şimşek
10-12-2007, 22:53
toptan yönetim katliamı yaşasak tam süper olacak:D:
Bülent Girgin
10-12-2007, 22:54
perakende olunca sn. koloy gıbı oluyorr işler karısıyor istifa edıp etmedıgı bellı olmuyor :D o yuzden toptan defolsunlar ;)
olmazzzzzzzzzzzzz, sonra bunlarda bizden para isterler del bozuk gibi :D :D
teker teker gitsinler :D :D daha ucuza gelir :D :D
Uğur Şimşek
10-12-2007, 22:56
abi adamın zaten 2 milyon doları varmış beşiktaşta o yüzden istifa ettirmeye çalışıyolarmış ama parayı veremedikleri için elleri bağlıymış diye duydum:D:
Barış Aygün
10-12-2007, 22:56
olmazzzzzzzzzzzzz, sonra bunlarda bizden para isterler del bozuk gibi :D :D
teker teker gitsinler :D :D daha ucuza gelir :D :D iyi de bunlar tek tek de gıdemıyorlar kı nasıl olacak bu ıs :D
Uğur Şimşek
10-12-2007, 22:57
yani gitsede kalsada adama parayı bayılıcaz arkadaşlar
Bülent Girgin
10-12-2007, 23:00
abi adamın zaten 2 milyon doları varmış beşiktaşta o yüzden istifa ettirmeye çalışıyolarmış ama parayı veremedikleri için elleri bağlıymış diye duydum:D:
hepsi gitsin ve Abdi Celalettin Kolot Besiktasa baskan olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!
Volkan Kaya
10-13-2007, 13:47
bırılerıde demırorenı ıstıfaya cagrısa ne kadar gusel olur
kolot demıroren elele hep beraber gule gulee:D
Naim Uslu
10-14-2007, 01:04
bu basın adamı imandan cıkartır:P
Hasret Ergül
10-16-2007, 07:43
"Sözümden geri dönmem"
Beşiktaş Futbol Şubesi'nin eski sorumlusu Celal Kolat, Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamalar sebebiyle Başkan Yıldırım Demirören tarafından istenilen istifasını yarın resmi olarak siyah beyazlı kulübün yönetimine sunacak Kolot, özel işleri sebebiyle bugün kadar sunamadığı istifasını yarın öğle saatlerinde Beşiktaş Yönetim Kurulu'na verecek. Celal Kolot'un istifasının gecikmesi üzerine medyada çıkan "Kolot geri dönebilir" şeklindeki haberleri de yalanlayan Beşiktaş'ın eski yöneticisi, "Ben sözümden geri dönmem. Yarın istifamı resmi olarak sunacağım. Umarım Beşiktaş için hayırlı bir karar olur" dedi.
Hasret Ergül
10-16-2007, 12:36
Kolot resmen istifa etti
Beşiktaş Futbol Şubesi'nin eski sorumlusu Celal Kolot, yöneticilikten de resmen istifa etti. Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamalar sebebiyle Başkan Yıldırım Demirören tarafından istenilen istifasını resmi olarak siyah beyazlı kulübün yönetimine sundu. Kulübe gelmeyen, ancak sabah erken saatlerde Başkan Yıldırım Demirören ile yüz yüze bir görüşme yapan Kolot'un Ocak ayında başlayan 9 aylık görevi önce futbol şube sorumluluğundan, bugün de yöneticilikten istifa ederek sona ermiş oldu.
Kolot; DHA'ya yaptığı açıklamada "Yıldırım Demirören ile aramda hiç bir sorun yok. Yüz yüze görüşerek dostça ayrıldık. Maddi olarak da hiç bir problem kalmadı. Alınacak-verilecek senetlerin hepsini hallederek görevime son verdim. Umarım Beşiktaş'a hayırlı olur" dedi
Mehmet Erhan
10-16-2007, 12:36
ohhhhhhh ooooooooooohhhhh çok şükür... :oley:
Elif Kaya
10-16-2007, 13:09
1 tanesi gitti şimdi diğerlerinde sıra :oley:
Volkan Kaya
10-16-2007, 17:59
ohh butun camıamıza hayrlı uguru olsn darısı dıgerlerının basına:D
Bülent Girgin
10-16-2007, 18:02
kaçinci istifa bu ? :D :D
Volkan Kaya
10-16-2007, 18:03
:D
hakketen abı dogru dıosun adam rekorlar kıtabına gırcek:D
Mehmet Erhan
10-16-2007, 18:05
kaçinci istifa bu ? :D :D
4 oldumu sayamadım valla...ama bence bu son... :D
Bülent Girgin
10-16-2007, 18:09
büyük bir yöneticimizi kaybettik !!!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.