Orijinalini görmek için tıklayınız : Çevik Kuvvet Şaşırma...!!!
Hasret Ergül
10-30-2007, 10:13
TIKLA VE VİDEO İZLE! (http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/291007/dayak.wmv&btype=IEWMPobj)
Bunların Bizimle Ne ALıp Veremediği Var ANlamadım Her Maç Ayrı Bir Senaryo Yaşıyoruz...:@
Bunların En Rahat Ettikleri Trübün Biziz Herhalde Bütün Streslerini Bizim Üzerimizde Atıyorlar...:@
Vali ve Emniyet Kİmliklerini Tespit Edip Duruma El KOymaları Gerekir...:@
Mehmet Erhan
10-30-2007, 10:20
hem dövüp hemde gözaltına almıyorlar...niyetleri belli bu şerefsizlerin...bide ordan ... nın teki hakediyorlar demezmi...sanki karşılarındaki vatan haini veya terörist...bu nasıl bir insanlık...allah bunları bildiği gibi yapsın...şu an banlanmamak için susuyorum ama içimden geçenleri bir ben birde allah bilir... :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
Hasret Ergül
10-30-2007, 10:22
Show Tv.yede ayrıca teşekkürler bunları yayınladıkları için ama işte gerisi gelirmi orası meçhul:@
Kemal Arıcıoğlu
10-30-2007, 21:11
bahsedilen haberde 2 polis memuru için yakalanma emri ve açığa alınmaları için emniyet müdüründen emir gelmiş...ve haklarında hapis istemiyle dava açılacakmş....beter olsunlar...biz sani yunan vatandaşıyız...sıkıyorsa bunu diğer ülke insanına yapsana kendi ülkende ...adamı hapislerde süründürüyorlrmı o zaman görürsün işte...
Barış Kahraman
10-30-2007, 21:27
madem dövüyosun içeri al gözaltına al bişe yap.. ne bu çocuk oyuncagımı canın sıkıldı diye yok yere insanlaramı saldırmalısın? Türkiyenin sorunu bu.. yazıklar olsun emniyete..
Arda Hatipoğlu
10-30-2007, 23:58
ş...... herıfler adammısınız lan sız madem bişey yapıyolar alın emnıyete goturun sursunler bu ş.......
Hüseyin Balcı
10-31-2007, 08:06
ondan sonra holigan olmaya tepki gelir gelde holigan olma bunlar bize bunu yılını hatırlamıyom ali uluyolun yönettiği 98 di galiba g.antep maçında sahaya giren 7 beşiktaş taraftarının sahaya girmesi ve daha sonra emniyet müdürüne içişleri bakanlığınca ihmalden soruşturma başlatılmasıyla emniyet bu tutumu takınıyo beşiktaş taraftarına eziyet edenin ..............
çarşının sabrını taşırmasınlar:@
Elif Kaya
10-31-2007, 12:09
durduk yere insan dövüyorlar ş..... sabrımızı taşırmayın lan
Hüseyin Balcı
10-31-2007, 12:14
zenit maçında iyi dövmüştük bunları hakediyo bunlar az bile yapmışız... bunlar insan değil !
Nihal Aslan
10-31-2007, 13:27
hıcbır zaman polisleri sevmemişimdir ne olursa olsun ustelık sımdı bazı seylerde arama ıznıne falanda gerek kalmadı yasalar sagolsun daha neler olucak neler polisleri hiçsevmedim hiçde sevmiycem
Mehmet İpek
10-31-2007, 23:58
Ankara Emnİyet
Gerİsİnİ ....... Et
Fatih Aslan
11-04-2007, 15:40
bişe demiyorum bu o...c... larına
Hasan Sütçü
11-05-2007, 19:32
İem e bu video hakkında mail atmıştım.. Ve gelen cwp şu şekilde...
İletiniz alındı.
28.10.2007 Pazar günü oynanan Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediye Spor müsabakası öncesi yapılan güvenlik uygulamalarında, park içersinde 2 kişinin alkollü bir vaziyette, maça gelen taraftarları taciz ve rahatsız ettiği görülmüş ve görevli memurlarımızca Beşiktaş taraftarlarının güvenliği için oradan uzaklaştırılmışlardır. Bu şahıslar kesinlikle Beşiktaş taraftarı olmayıp, İstanbul Polisinin kulüplerimizden herhangi birinin taraftarlarına yanlı davranması, yakın veya uzak durması söz konusu değildir. Ekiplerimiz bütün kulüplerimizin maçlarında görev yaparken konularda sadece asayiş ve güvenliğin sağlanması açısından yaklaşmaktadır.
Konu ile ilgili gerekli incelemeler devam etmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
Barış Kahraman
11-05-2007, 19:38
eee ne bekliyordunki? bizim arkadaşı almışlardı içeri dövmüşlerdi arkadaş rapor almıştı suç duyurusunda bulunmuştu ama polis raporlarına göre arkadaş merdivenden düştüğü için sırtında kolunda ve ayağında morluklar oluşmuştu!! bu herşeyi açıklıyor sanırım..
Gökhan Özsoy
11-05-2007, 19:40
kimi kime şikayet ediyoruz arkadaşlar polisi polise..:S:
bu mhk'yi federasyona şikayet etmek gibi bişe..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.