PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CSKA Fener Maçı İçin Kampa Girdi..

Gökhan Özsoy
12-05-2007, 09:54
CSKA'ya bir haller oldu!

F.Bahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki kaderini belirleyecek CSKA Moskova maçı öncesinde grupta hiçbir iddiası kalmayan Rus ekibinden ilginç bir haber geldi.
Akşam Gazetesi'nin haberine göre; PSV Eindhoven karşısında Vagner Love, Jo ve Krasiç gibi üç önemli yıldızını oynatmayarak dikkat çeken CSKA, F.Bahçe maçına 1 hafta kala Yunanistan’da kampa girdi. Grupta sonunculuğu kesinleşen, Rusya Ligi’nin sona ermesi nedeniyle tatil için Fenerbahçe maçını bekleyen Rus ekibi, dün apar topar Atina’ya gitti, oradan da İskeçe’ye geçti.

LOVE’U BEN DE ANLAMADIM

CSKA’da forma giyen Türk futbolcu Caner, Rusya’da havanın çok soğuk olması nedeniyle böyle bir karar alındığını belirterek, "Ne olduğunu biz de anlamadık. Hocaya İstanbul’da kampa girmeyi önerdim. Ancak tesislerin yeterli olmadığını söyleyerek kampın Atina’ya yapılacağını söyledi" diye konuştu. Caner, PSV Eindhoven maçında Love’un neden forma giydiği sorusuna ise, "O dönemde Love’u kimse ortalıkta göremiyordu. Neden oynamadığını ben de bilmiyorum" cevabını verdi!

çarşı_1903me
12-05-2007, 12:13
uleyynn rus çocukları yeninlen bu ezikleri yoksa salak takım olursunuz

Bülent Girgin
12-05-2007, 16:21
aslinda banane diyecegim ama dilim varmiyor :D yenerler insallah :D

Mehmet Erhan
12-05-2007, 16:21
beni ilgilendirmiyor...yesinler birbirlerini..inşallah CANER ERKİN bi gol atar...

H.Hüseyin Uluçay
12-05-2007, 17:31
vay anasına cska bile fenerin ne dönek olduğunu anladı adamlar feneri yenmek için kamp yapıyolar =)

Hüseyin Balcı
12-06-2007, 08:04
Teknik direktörleri ayıp etmiş valla istanbulda yeterli tesis yok demişler ümraniye hizmetlerinde ayıp ediyonuz biz zaten portekize gidecez yokken bari kardeş kulübümüz faydalansın ;)