Mehmet Erhan
02-20-2008, 16:22
CÜCE AYHAN ve PEMBE HASAN
--------------------------------------------------------------------------------
Hayatı tatmak, yaşamı 35-40 yıla sıkıştırmak böyle bir şey olsa gerek…
Rüzgarın uğultusuna hayran hayran bakmak yerine rüzgarla bir yaşamak.
Unutmamak ve her daim tribüne can verenleri hatırlamak; değerlerimizi korumak bu olsa gerek.
BEŞİKTAŞ ve çArşı sevdalılarına çamur atan anlayışlar attıkları çamurun bataklığında bir bir utanmadan sırıtıyorlar.
Ne demişlerdi;
“Bunlar, klüp tarafından palazlanan hatta işi gücü olmayan asalak insanlardır. Bütün yöneticileri bunlar tayin eder, yem atmayanlar ise çekip gider”
CÜCE AYHAN ve PEMBE HASAN’ı tanımayanlar yapıyor bu yorumu… Çok alçakça, gazetelerinin köşelerinde bize ne kadar saldırırlarsa o kadar prim yapacaklarını sanıyorlar anlaşılan.
Hedef BEŞİKTAŞ, hedef çArşı, hedef aslında tüm yaşanılası güzel değerler.
Oysa;
BEŞİKTAŞ’ı sevmek bize hiçbir maddi değer kazandırmadı… Karşılıksız bir sevdaydı bizimkisi ve hatta kendi eksiklerimiz bile unutturan bir sevda.
Aynı sokakta oturur, aynı mahalle de yaşar ve aynı köşede buluşurduk...
Birbirimizin ailelerini tanır, ihtiyaçlarını bilir ve yoksulluğumuzdan utanmazdık.
Onurlu bir duruşun, karşılıksız sevdanın sonu böyle olmamalıydı.
İlle de bu 2 dostumuzu kaybetmek beni daha da yaralar…
HAYATI, DİRENCİ ve MUTLUĞU sizinle paylaşmak benim için onurdur.
Sizleri asla unutmayacağım, unutturmayacağım…
ALINTIDIR...
--------------------------------------------------------------------------------
Hayatı tatmak, yaşamı 35-40 yıla sıkıştırmak böyle bir şey olsa gerek…
Rüzgarın uğultusuna hayran hayran bakmak yerine rüzgarla bir yaşamak.
Unutmamak ve her daim tribüne can verenleri hatırlamak; değerlerimizi korumak bu olsa gerek.
BEŞİKTAŞ ve çArşı sevdalılarına çamur atan anlayışlar attıkları çamurun bataklığında bir bir utanmadan sırıtıyorlar.
Ne demişlerdi;
“Bunlar, klüp tarafından palazlanan hatta işi gücü olmayan asalak insanlardır. Bütün yöneticileri bunlar tayin eder, yem atmayanlar ise çekip gider”
CÜCE AYHAN ve PEMBE HASAN’ı tanımayanlar yapıyor bu yorumu… Çok alçakça, gazetelerinin köşelerinde bize ne kadar saldırırlarsa o kadar prim yapacaklarını sanıyorlar anlaşılan.
Hedef BEŞİKTAŞ, hedef çArşı, hedef aslında tüm yaşanılası güzel değerler.
Oysa;
BEŞİKTAŞ’ı sevmek bize hiçbir maddi değer kazandırmadı… Karşılıksız bir sevdaydı bizimkisi ve hatta kendi eksiklerimiz bile unutturan bir sevda.
Aynı sokakta oturur, aynı mahalle de yaşar ve aynı köşede buluşurduk...
Birbirimizin ailelerini tanır, ihtiyaçlarını bilir ve yoksulluğumuzdan utanmazdık.
Onurlu bir duruşun, karşılıksız sevdanın sonu böyle olmamalıydı.
İlle de bu 2 dostumuzu kaybetmek beni daha da yaralar…
HAYATI, DİRENCİ ve MUTLUĞU sizinle paylaşmak benim için onurdur.
Sizleri asla unutmayacağım, unutturmayacağım…
ALINTIDIR...