Orijinalini görmek için tıklayınız : İdeal 11inizi oluşturun..
Barış Kahraman
10-04-2007, 10:25
Herkesin kendi kafasına göre bir 11i vardır.. İsteyenlelr kendi 11lerini buraya yazabilir ve nedenlerini söyleyebilirler..
Rüştü
Tandoğan Zan Toraman Tello
M.Yozgatlı Cisse İ.Akın
Delgado
Bobo Nobre
serdar yerine tandoğan çünkü serdarın kanat oyuncusu olmadıgını ve çok yavaş oldugunu savunuyorum.. Bir kaç maç değil hangi maça bakarsanız bakın Serdarın sağ kanadı felç ettiği görülür.. özellikle son 2ş.liği maçında çocugun beli kırılıyordu nerdeyse..
i.üzlmez yerine tello çünkü i.üzülmez artık bitmiş ne hırsı var nede eskisi gibi oynayabiliyor.. tello ise sol kanatın her yerinde oynayabilir..
Özkan yerine Yozgatlı çünkü özkan 3maç güze oynadı son 6maçtır dökülüyor topu çok eziyor onun yaptıgını akın yapsa kfür yiyor yada kadro dışı kalıyor.. yazgatlı ile değişmeli olarak takıma süper katkı sağlayabilirler..
sola ibrahim akın çünkü gerçekten birşeyler yapmak istiyor ve gerçekten bunun için mücadele ediyor.. 90dakikayı asla kaldıramaz ikinci yarı ortalarında yerini koraya bırakarak ortasaha dahada güçlendirilebilir..
bobo nobre çünkü.. elimizde başka futbolcu yok.. nobre çok koşuyor bobo bunu fırsat bilip gol atıyor..
Hüseyin Balcı
10-04-2007, 12:47
teknik direktör
ERTUĞRUL SAĞLAM
HAKAN
S.KURTULUŞ ZAN TORAMAN TELLO
YOZGATLI CİSSE RİCARDİNHO S.ÖZKAN
NOBRE-BOBO(HIGUAİN)
-rüştüye güvenemiyon en azından hakanın refleksleri iyi diğer zaaflerını tamamlayacak yavaş yavaş (tabi buarada canımızıda okudu )
-ibo dün benim için öldü çok yanlış yaptı çok kesik geri geri bıktırdı artık zaten yeter
-delgado sudamlası gibi yorum yapmıyom bi parlıyo kayboluyo rico iyileşsede en azından mücadele ediyo
-nobre herzaman yırtıcı o bence kesin oynamalı yanınada seçsin birini
-serdar özkan sol kanattada oynayabileceği malum saten
Adnan Direnç
10-04-2007, 12:51
Hakan
Serdar Krutuluş Zan Toraman Tello
Serdar Özkan Delgado Cisse İ.Akın
Bobo Higuan
Gökhan Özsoy
10-04-2007, 13:01
Rüştü
Ali Tandoğan İbrahim Toraman Gökhan Zan Tello
Mehmet Yozgatlı Cisse(Serdar Kurtuluş) İbrahim Akın
Delgado
Bobo Nobre(Hıguaın)
Forvette mecburiyetten nobre veya hıguaın dedim ama devre arası çok ii bir golcü almamız lazım..:(
Hüseyin Balcı
10-04-2007, 13:04
kurtuluşu 2 dakkada harcadı herkez ne hikmetse ruhsuz akın banko enteresan !
Gökhan Özsoy
10-04-2007, 13:10
kurtuluşu 2 dakkada harcadı herkez ne hikmetse ruhsuz akın banko enteresan !
kurtuluş bence cisse'nin yeriine liberoda oynayabilir..ama akın oynatılırsa takım için yararlı olcana inanıyorum..
ruhsuz demişin bence dğn gece sahada ruhuyla oynayan bir Tello vardı malesef..
birde şu dikkatimi çekti hakan topu oyuna hızlı sokamıyor..her aut atışında b, 10 san,ye geçiriyor..:S:
Barış Kahraman
10-04-2007, 18:44
2dakikada kimse kimseyi harcayamz hüseyin.. istersen 3hafta önceli yorumlara bakabilirsin serdar kutuluş topicine.. yavaş oldugunu ve çok kolay çalım yediğini belirtmiştim.. bence sağ kanat oyuncusu dağil ama cissenin yerinde oynayabilir.. tam bir görev adamı..
Hüseyin Balcı
10-05-2007, 07:52
2dakikada kimse kimseyi harcayamz hüseyin.. istersen 3hafta önceli yorumlara bakabilirsin serdar kutuluş topicine.. yavaş oldugunu ve çok kolay çalım yediğini belirtmiştim.. bence sağ kanat oyuncusu dağil ama cissenin yerinde oynayabilir.. tam bir görev adamı..
BARIŞ BENİM 2 DAKKADAN KASTIM ZATEN 2 DAKKA DEĞİLDİ ;) DEMEK İSTEDİĞİM ADAM SEZON BAŞI BİZİ SIRTLADI RESMEN KALİTESİNİ KAPASİTESİNİ GÖSTERDİ ŞİMDİ 2 3 MAÇ VASAT PERFORMANS SERGİLEDİ DİYE YEMEK YUTMAK SERDARI HOŞ DEĞİL BEŞİKTAŞA UZUN YILLAR HİZMET EDECEK GÖRÜN...(EĞER AVRUPA KEŞFETMEZSE)
Bülent Girgin
10-05-2007, 08:16
Rüştü
Ali Tandoğan İbrahim Toraman Gökhan Zan Tello
Mehmet Yozgatlı Cisse(Serdar Kurtuluş) İbrahim Akın
Delgado
Bobo Nobre(Hıguaın)
Forvette mecburiyetten nobre veya hıguaın dedim ama devre arası çok ii bir golcü almamız lazım..:(
devre arasina kadar 7-8 inci siralardayken iyi futbolcu alsan ne olur almasan ne olur :( :( 6 tane kötü yabanciya verilen parayla 4 tane iyi yabanci alinsaydi daha güzel olurdu !!!
Gökhan Özsoy
10-05-2007, 08:20
devre arasina kadar 7-8 inci siralardayken iyi futbolcu alsan ne olur almasan ne olur :( :( 6 tane kötü yabanciya verilen parayla 4 tane iyi yabanci alinsaydi daha güzel olurdu !!!
napalım bülent abi..yaptılar hataları düzeltmek için en yakkın zamn devre arası malesef.:S: umarım minimum kayıpla devre arasına gireriz ama benim pek umudum yok..:(
hıguıan ve diatta gönderilcekmiş..bu adamlar zaten taraftarın gözün boyamak için son anlarda yapılan transferler ve bir sürü zarar gene hem maddi hem manevi..:(
Mehmet Erhan
10-05-2007, 10:44
kale:hakan
defans:kurtuluş,toraman,zan,tello
orta saha:yozgatlı,cisse,delgado(rico),s.özkan
forvet:bobo,nobre...
açıklama yok,bu kadro çıkarsa ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız...
Barış Kahraman
10-05-2007, 13:06
herkesin çıkarmak istediği kadro aynı neredeyse.. zaten başka alternatifte yok.. bu taım çift ön libero aynamaz.. anca bu kadroyla çıkar..
H.Hüseyin Uluçay
10-06-2007, 08:53
hakan artık kalede berbat ya
Mehmet Erhan
10-06-2007, 10:16
hakan artık kalede berbat ya
mevcut kaleciler içinde oynaması en gerekli isim hakan...atilla tecrübesiz...murat ve rüştü sakat...geriye adam kalmadı... mecbur hakan...
Aylin Şengül
10-07-2007, 01:14
Hakan, Tandoğan, Toraman, Zan, Tello, Serdar Ö., Serdar K., Cisse, Akın, Delgado, Nobre.
bence bu kadro daha iyi olur gibime geliyor
Barış Aygün
10-07-2007, 01:37
HAKAN
SERDAR K.(TANDOGAN) TORAMAN ZAN M.SEDEF
SERDAR Ö.(YOZGATLI) RİCO(CİSSE) DELDADO TELLO(İ.AKIN)
BOBO(BURAK) BATUHAN(NOBRE)
SANIRIM YETERLI BI KADRO(İLK 11 ICIN ) KIRMIZILARLA UFAK DEGISIKLIKLER YAPILARAK MUHTESEM BI TAKIM OLUR :d
Aylin Şengül
10-07-2007, 01:48
iyide barış bobo bir ay yok
onu boşuna katmışsın kadroya
Barış Aygün
10-07-2007, 01:49
:D bobo yoksa batuhanla burak oynar ;) zaten dedım ya kırmızılarla bıraz oynama yapılabılır dıye :D
Ozan Karabulut
10-07-2007, 11:02
hakan arıkan
serdar gökhan ibo deli
serdar delgado cisse tello
nobre bobo
Forza_devil
10-08-2007, 16:55
Hakan
Ali Tandoğan-G.Zan-İ.Toraman-Tello
M.Yozgatlı-S.Kurtuluş-İ.Akın
Delgado
Bobo-Nobre
s.kurtuluş sağ kanatta oynayacak bir oyuncu değil. tiganaya kızıyorduk önlibero oynatıyor diye ama adamın bi bildiği varmış sağ kanatta oynayınca rakip sol taraftar bastırıyor :D
s.özkana yeterince şans verildi ilk3 maç coştu daha sonra tısss. türkiyenin en iyi sağ kanatlarından biri olan yozgatlı oynamalı bence.
forvetede alternatif yok bobo-nobre
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.