PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Delgado söz verdi

Hasret Ergül
10-24-2007, 09:06
Kartal'ın Tangocusu, Zürih maçlarında attığı 3 golü hatırlatarak, "Taraftar rahat olsun. Liverpool'a da sürprizim var" diye konuştu.

Delgado’dan iddialı sözler... Beşiktaş’ın Tangocusu, Zürih maçlarında attığı 3 golün altını çizerek, “Taraftarımıza sözüm olsun, Liverpool’a sürprizim olacak. Şampiyonlar Ligi’ne kötü bir başlangıç yapmış olabiliriz. Ama bunun, dünyanın sonu olmadığını kabul etmemiz gerekir. Yenilmeye tahammül edemeyen biri varsa, o da benim. Fakat daha anlayışlı ve sakin olmalıyız. Liverpool dünyanın en güçlü takımlarından birisi, doğru. Ama yenilmez değiller. Taraftarın da desteğiyle bu maçı kazanırsak, grupta önümüz açılır. UEFA’ya katılmak bir yana, Şampiyonlar Ligi’nde bile yolumuza devam edebiliriz” ifadesini kullandı.

Ayşegül Alparslan
10-24-2007, 09:08
inşallah delgado dediğin gibi olur

Barış Aygün
10-24-2007, 09:35
hadı hayırlısı umarım bu seferde dedıgın gıbı olur.... dualarımız sızınle.....

Kemal Arıcıoğlu
10-24-2007, 12:29
:ama::ama:ben bu lafları daha öncede duymuştum sanki:ama::ama:

Hasret Ergül
10-24-2007, 12:40
Valla tek sözünü zurih maçında tuttu oda orda kuyruk acısı olduğu için keşke liverpoollada davası olsada bu sözü yerine gelse:p

Güveniyoruz hepinize :)

Kemal Arıcıoğlu
10-24-2007, 12:42
hayatımda hiçbir maçı bu kadar hırslı bir şekilde beklemedim benim için bu maç beşiktaşın dışına çıktı...bir milli davaya dönüştü...

Mehmet Erhan
10-24-2007, 12:43
hayatımda hiçbir maçı bu kadar hırslı bir şekilde beklemedim benim için bu maç beşiktaşın dışına çıktı...bir milli davaya dönüştü...

inşallah futbolcularda bunun bilincinde olurlar... ;)

Hasret Ergül
10-24-2007, 12:44
inşallah futbolcularda bunun bilincinde olurlar... ;)

valla futbolcular bunun farkında olsa milli maçta hüsrana uğramazdık şehitlerimiz adına hiçbişey beklemiyorum onladan açıkcası...

Mehmet Erhan
10-24-2007, 12:47
valla futbolcular bunun farkında olsa milli maçta hüsrana uğramazdık şehitlerimiz adına hiçbişey beklemiyorum onladan açıkcası...

aynen valla...asker selamı verdikleri maçta kıçı kırık moldovayı yenemediler... çok yazık;ama o milli takımdı bu ise beşiktaş...o yöndende bakmak lazım...

Gökhan Özsoy
10-24-2007, 13:07
:ama::ama:ben bu lafları daha öncede duymuştum sanki:ama::ama:

klasik deyimler bunlar kemal..hep verilir sözler zaten..:ama: