PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Demirören'den taraftara çağrı!

Barış Kahraman
11-27-2007, 08:06
Başkanımız Demirören, Marsilya maçı için taraftarları tribünden desteğe çağırdı

Beşiktaş, yarın oynayacağı Marsilya ve 11 Aralık’ta çıkacağı Porto maçında galibiyetle Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor. Başkan Yıldırım Demirören, Şampiyonlar Ligi’nde şanslarının sürdüğünü belirterek, "Yönetim olarak Ertuğrul Sağlam ve oyuncularımıza inanıyoruz. Futbolda yenmek kadar yenilmek de normal bir olay. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak. Fransa’daki maçta Marsilya önünde iyi futbol oynamamıza rağmen iki bireysel hata ile mağlup olduk. İnönü Stadı’nda Marsilya’dan rövanşı alacak gücümüz var" dedi.

Koro moral aşılıyor

Beşiktaş taraftarlarının İnönü Stadı’nda Liverpool maçındaki performansını sergileyeceğine inandığını vurgulayan Demirören, "Tribünlerdeki koro izleyenler kadar oynayanlara da moral aşılıyor. Liverpool karşılaşmasındaki sahne tekrarlandığında Marsilya önünde rahat kazanacağımıza inanıyorum. Başarı için moral ve motivasyon gerekli. Taraftarlarımızın desteği ile Marsilya’yı yeneceğiz" diye konuştu.

Ruhunuzu yansıtın

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile de dün 2 saat süren toplantı yapan Demirören, "Taraftarlarımız başarıya özlem duyuyor. Zafer hasretini dindirmek de sizlerin görevi. Sezon başında istediğiniz tüm oyuncuları kadroya kazandırdık. Mutlaka mağlubiyetler yaşanacak. Ama böylesi durumlarda futbolcunun ruhunu sahaya yansıtması gerekir. Yönetim olarak size güveniyoruz" diyerek destek oldu.

Rakibi ezberledik

Ertuğrul Sağlam ise takımın üst seviyede oyunculara sahip olduğuna değinerek, Demirören’e "Başkent’te OFTAŞ karşısında kazanılan 3 puan bizleri rahatlattı. Marsilya önüne daha tempolu ve koşan ekip olarak çıkacağız. Fransız ekibinin oyun sistemini ezberledik. İnönü Stadı’nda Liverpool’u yenen Beşiktaş, Marsilya’yı neden mağlup etmesin. Bizlere inanın" karşılığı verdi.

Ayşegül Alparslan
11-27-2007, 08:20
hadi bakalım sayın sağlam inşallah dediğiniz gibi olur hepimizin tek beklentisi bu

Barış Aygün
11-27-2007, 08:24
ya sağlam alıcaz bu macı ya da paşa paşa donucez evımıze :(

Hasret Ergül
11-27-2007, 08:30
Sen bizim çağrılarımıza kulak astınmıki ben senin çağrına kulak asıcam!!! Söylediğin tek bir kelimeyi dikkate almıyorum!!

Aylin Şengül
11-27-2007, 08:33
Ertuğrul Sağlam ise takımın üst seviyede oyunculara sahip olduğuna değinerek, Demirören’e "Başkent’te OFTAŞ karşısında kazanılan 3 puan bizleri rahatlattı. Marsilya önüne daha tempolu ve koşan ekip olarak çıkacağız. Fransız ekibinin oyun sistemini ezberledik. İnönü Stadı’nda Liverpool’u yenen Beşiktaş, Marsilya’yı neden mağlup etmesin. Bizlere inanın" karşılığı verdi.

şimdi üst seviyede oyunculara sahipmişiz ya onlardan bi kaç örnek verebilirmi acaba üst seviyede olmaları niye sahaya yansımıyor ??
fransız ekibinin oyun sistemini ezberlemiş peki bu arada onlar boşmu durdu acaba...

Ayşegül Alparslan
11-27-2007, 08:35
ama canım sende yani ne desin adam bizimkilerde iş yok boşuna kimse galibiyet beklemesinmi desin motive etmeye çalışıyor takımı işte

Aylin Şengül
11-27-2007, 08:36
ama canım sende yani ne desin adam bizimkilerde iş yok boşuna kimse galibiyet beklemesinmi desin motive etmeye çalışıyor takımı işte

oda doğru ama sinir oluyorum artık yapmasınlar açıklama falan...

Bülent Girgin
11-27-2007, 08:44
bu maçi alip acaip bir yükselise geçecegiz :D :D

Hüseyin Balcı
11-27-2007, 08:48
Başkan efendi maça geliyosam sen çağırıyon diye değil mecburiyetten ihanet yapımızda yok çünkü iyi günde kötü günde orda olacaz...ayrıca okadar taraftarın gelmesini istiyorsunki eski açık biletini 50 yaptın...:@:@:@

Hasret Ergül
11-27-2007, 08:49
Başkan efendi maça geliyosam sen çağırıyon diye değil mecburiyetten ihanet yapımızda yok çünkü iyi günde kötü günde orda olacaz...ayrıca okadar taraftarın gelmesini istiyorsunki eski açık biletini 50 yaptın...:@:@:@

ben hala buna bir mantık yürütemiyorum ya... yeni açık daha çok dolsun diyemi yaptı ben anlamadımki:doh:

Utku Altıncık
11-27-2007, 08:56
hep bildik kelimeler söyleyip duruyor sayın başkan...geçen haftalarda gelmeyin demişti güya taraftara iki yüzlü

Hüseyin Balcı
11-27-2007, 09:00
ben hala buna bir mantık yürütemiyorum ya... Yeni açık daha çok dolsun diyemi yaptı ben anlamadımki:doh:
Bence eski açık çok eski olduğu için çökme riski taşıyor oradaki yoğunluğu yeni açığa aktarmak için aklıma daha mantıklı açıklama gelmiyor napayım...

Hasret Ergül
11-27-2007, 09:02
Bence eski açık çok eski olduğu için çökme riski taşıyor oradaki yoğunluğu yeni açığa aktarmak için aklıma daha mantıklı açıklama gelmiyor napayım...

ama olmadı :yuh: :D

Utku Altıncık
11-27-2007, 09:10
eski açıktan görünüm daha iyii yeni açıktansa bence ondan 50 ytl neyse artık

Bülent Girgin
11-27-2007, 09:30
hep bildik kelimeler söyleyip duruyor sayın başkan...geçen haftalarda gelmeyin demişti güya taraftara iki yüzlü

ya bu adamda bir türlü yaranamadi size :D :D gelmeyin diyor bozuk atiyorsunuz
,gelin diyor yine bozuk atiyorsunuz, adam sasirdi ne söyleyecegini :D :D :D

Barış Aygün
11-27-2007, 09:31
,gelin diyor yine bozuk atiyorsunuz, adam sasirdi ne söyleyecegini :D :D :D bence hazır sasırmısken kulubun yolunuda sasırsada ugramasa artık..

Şule Artarlar
11-27-2007, 11:25
Başkanımız Demirören, Marsilya maçı için taraftarları tribünden desteğe çağırdı

ençok destek tribünden geliyo yaa birazda senden gelsee...

Mehmet Erhan
11-27-2007, 11:59
alem biter,ortam biter,hayat biter ama DESTEK bitmez... ;)

Hüseyin Balcı
11-27-2007, 12:12
alem biter,ortam biter,hayat biter ama DESTEK bitmez... ;)
Bu söz bana hiç yabancı gelmedi :)

Gökhan Özsoy
11-27-2007, 14:19
,gelin diyor yine bozuk atiyorsunuz, adam sasirdi ne söyleyecegini :D :D :D

yok yok bu adam yaranamıycak ne yapsa :D :D

demir1903
11-28-2007, 14:56

şimdi üst seviyede oyunculara sahipmişiz ya onlardan bi kaç örnek verebilirmi acaba üst seviyede olmaları niye sahaya yansımıyor ??
fransız ekibinin oyun sistemini ezberlemiş peki bu arada onlar boşmu durdu acaba...

onlar boş durmadı tabi de bizim takımın herhangi bir sistemi olmadığı için şaşkınlar şuanda... adamlar BEŞİKTAŞ'ı analiz etmek için bir sürü adam gönderdiler maçlara ama sonucta BEŞİKTAŞ'ın oynadığı oyun herhangi bir sistemle bağdaştırılamadı... futbol terimleri bu sistemi açıklamaya yetmedi... olmayan sistemin nesini araştırcaklar:doh:

Barış Kahraman
11-28-2007, 15:47
furbolda yenmek kadar yenilmekte bi olaymış.. vayy demirören anadolu kulübü ağzıyla konuşmuş.. taraftar hep yanında zaten senin hepde dolduruyor stadı daha ne çağrıda bulunuyosun..