PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Derbiyi İsmet ARZUMAN Yönetecek...

Hasret Ergül
10-30-2007, 09:47
Cumartesi günü oynanacak F.Bahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde gözler MHK'da. Kamuoyunda en çok merak edilenlerden biri, maçı kimin yöneteceği... Şu anda en çok öne çıkan isim Fırat Aydınus.

Geçen hafta TFF 1.Lig'de Bolu-Ordu maçını yöneten Aydınus'un, gözlemci Hasan Başdemir'den tam puan alması şansını güçlendiriyor. Diğer taraftan MHK'nın gündeminde FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır da var. Çakır'ın derbide görev alma şansı 'plase' olarak değerlendiriyor. Bu iki hakemin dışında ocak ayında FIFA kokartı takacak olan Hüseyin Göçek'in de sürpriz bir şekilde derbiye atanabileceği öğrenildi.

Bülent Girgin
10-30-2007, 11:29
bu herif olursa beraberlik bile mucize olur !!!!

Utku Öz
10-30-2007, 12:23
bu herif olursa beraberlik bile mucize olur !!!!

fenerbahçe ile oynamıcakmıyız abi yoksa fırat aydınusla mı maç?

ersen1903
10-30-2007, 12:30
kım olursa olsun mac bızım...

Mehmet Erhan
10-30-2007, 12:35
valla bu sezon hakemlerlede mücadele ediyoruz ama bu maça en uygun hakem diyebilirim...inş. adil yönetir...

Bülent Girgin
10-30-2007, 12:43
fenerbahçe ile oynamıcakmıyız abi yoksa fırat aydınusla mı maç?

aydinusla oynayacagizda ben hakem fenerbahçe olursa diye yorum yapmistim,yani hakem fenerbahçe olursa 1 puan bile hayal olur, anlatabildimmi? :D

Utku Öz
10-30-2007, 12:58
aydinusla oynayacagizda ben hakem fenerbahçe olursa diye yorum yapmistim,yani hakem fenerbahçe olursa 1 puan bile hayal olur, anlatabildimmi? :D

hiç bişe çıkaramadım abi dediğinden :(

Gökhan Özsoy
10-30-2007, 13:08
hakem ataması olmadan hakem tartışmanın bir anlamı yok..:D

Volkan Kaya
10-30-2007, 13:52
bende aksam ızledım santra da en buyuk aday fıat aydınus gıı duruyoo
ha bu adam nerdeyse ezıklerle oynadıgmız butun macları yonetıo ne ıs anlamadım we bıde maclarda salak salak sırıto delı edıo adamı

Hüseyin Balcı
10-30-2007, 16:17
fırat ile cüneytten başka kaldırabilecek hakemn yok tercihim cüneyt çakır ...

Arda Hatipoğlu
10-30-2007, 19:09
kım ne derse desın ben bu hakemı begenıyorum

Bülent Girgin
10-30-2007, 21:23
zaten kötü bir sonuçta hakeme yüklenecegimizden kimin olmasi önemli degil :D

Hasret Ergül
11-01-2007, 12:13
İsmet ARZUMAN oldu!!!

Mehmet Erhan
11-01-2007, 13:11
hakem ismet arzuman...hayırlısı olsun diyeceğim ama şüpheliyim yinede...inş.iyi yönetir...

Gökhan Özsoy
11-01-2007, 19:03
Hakem İsmet Arzuman

Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı derbi mücadelesini İsmet Arzuman yönetecek.
3 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan derbi maçta İsmet Arzuman'ın yardımcılıklarını, Mustafa Emre Eyisoy ve Alper Ulusoy yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Oktay Demiray.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 11. hafta maçlarında görev yapacak hakemler şöyle:

2 Kasım Cuma

20.00 Trabzonspor - Ankaraspor / Hüseyin Avni Aker
(O) HALİS ÖZKAHYA
(Y) MUHİTTİN GÜRSES
(Y) ŞAHAN YILMAZ
(D) HAKAN SİVRİSERVİ

3 Kasım Cumartesi

14.00 Gençlerbirliği Oftaşspor - Konyaspor / Ankara 19 Mayıs

(O) YILDIRAY ARSLAN
(Y) GÖKHAN MEMİŞOĞLU
(Y) İHSAN PAMUK
(D) BARIŞ KEZER

19.00 Fenerbahçe - Beşiktaş / FB Şükrü Saraçoğlu

(O) İSMET ARZUMAN
(Y) MUSTAFA EMRE EYİSOY
(Y) ALPER ULUSOY
(D) OKTAY DEMİRAY

4 Kasım Pazar

14.00 Ç.Rizespor - Vestel Manisaspor / Rize Atatürk

(O) MEHMET FATİH GÖKÇE
(Y) ALPASLAN DEDEŞ
(Y) MUHARREM YILMAZ
(D) SERKAN BAL

14.00 İstanbul Bş. Bld. - Kayserispor / Atatürk Olimpiyat

(O) CÜNEYT ÇAKIR
(Y) MUSTAFA İSPİROĞLU
(Y) ORKUN AKTAŞ
(D) ABDULLAH YILMAZ

14.00 Gençlerbirliği - Denizlispor / Ankara 19 Mayıs

(O) FIRAT AYDINUS
(Y) KEMAL YILMAZ
(Y) SERDAR DİYADİN
(D) ERAY YURTSEVEN

14.00 Bursaspor - MKE Ankaragücü / Bursa Atatürk

(O) CEM DEDA
(Y) ÖZGÜR KAYA
(Y) OKAN DENİZ KILIÇÇI
(D) ERBAY ALDEMİR

16.00 Sivasspor - Kasımpaşa / Sivas 4 Eylül

(O) AYTEKİN DURMAZ
(Y) ALPASLAN ACIMERT
(Y) ERDİNÇ SEZERTAM
(D) HASAN KÜPELİ

19.00 Gaziantepspor - Galatasaray / Kamil Ocak

(O) YUNUS YILDIRIM
(Y) CEMAL GEMİCİ
(Y) ARKIN AKGÖL
(D) KORAY GENÇERLER

Volkan Kaya
11-01-2007, 19:08
cok kotu bı secımm olmuss

Arda Hatipoğlu
11-02-2007, 02:19
hakem o kadar onemlı degıl her kım olursa olsun elıstırılcek sonucda gıdıcez yenıcez gelıcez her zaman yaptıgımız sey degılmı

Elif Kaya
11-02-2007, 07:42
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 3 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maçı yönetmekle görevlendirilen İsmet Arzuman, kariyerinde 4. kez bir derbi maçına çıkacak.

Turkcell Süper Lig'de 10. sezonunu geçiren ve bu anlamda ligdeki en deneyimli hakem unvanını taşıyan 43 yaşındaki İzmir Bölgesi hakemi İsmet Arzuman, emekli astsubay.

Arzuman, daha önce en formda olduğu dönem olan 2003-2004 sezonunda ligde Beşiktaş'ın, sahasında Galatasaray ile golsüz berabere kaldığı ve Fenerbahçe'nin, yine sahasında Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçları yönetmiş, 2004-2005 sezonunda da Fenerbahçe'nin, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray'a karşı 1-0 kazandığı derbide düdük çalmıştı.

2 sezondur derbi maçlarda görev verilmeyen Arzuman, buna karşılık geçen sezon Beşiktaş'ın, Kayseri Erciyesspor'u 1-0 yendiği Türkiye Kupası final maçını yönetmişti.

Deneyimli hakem, bu sezon ligde yönettiği 3 maçta toplam 22 sarı kart gösterdi ve 1 penaltı verdi.

Elif Kaya
11-02-2007, 07:52
umarım diğer hakemlerde olduğu gibi haksız kart çıkarıp ve düdük çalmaz

Hasret Ergül
11-02-2007, 08:07
Bu atama tartışılıyor!
MHK garip şekilde İsmet Arzuman'ı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine atadı. 43 yaşında olan ve emekliliğe hazırlanan, 1 ay önce de FIFA listesinden çıkartılan Arzuman'a kurulun teselli ikramiyesi verdiği iddia ediliyor. Arzuman ilk kez F.Bahçe-Beşiktaş derbisi yönetecek. Son olarak 22 Mayıs 2005'te Nobre'nin golüyle F.Bahçe'nin G.Saray'ı 1-0 yendiği derbiyi yöneten Arzuman, 2003-04'te F.Bahçe-G.Saray (2-1) ve Beşiktaş-G.Saray (0-0) derbilerinde düdük çaldı.

Kariyeri skandallarla dolu olan İzmir bölgesi hakemi 893 gün sonra derbi maça atandı. Geçen yıl Beşiktaş'ın uzatmada 1-0'la kazandığı kupa finalinde Erciyes'in 2 penaltısını, F.Bahçe-V.Manisa (0-0) mücadelesinde de Tuncay'ın 2 penaltısını çalmayan Arzuman, 2004-05 sezonunda V.Manisa-Samsun (3-0) maçını katlettiği için (Celil 'Benden intikam aldı' demişti) 12 hafta dinlendirildi.

Bu arada FIFA listesindeki 7 isimden Fırat Aydınus 5 kez FB-BJk derbisi yönettiği, Bülent Demirlek ve Selçuk Dereli'yi F.Bahçe, Vedat Yüksel, Hüseyin Göçek, Bülent Yıldırım, Yunus Yıldırım'ı Beşiktaş istemediği için derbiye atanmadı.

Utku Öz
11-02-2007, 11:44
hakem olayının sorun etmiyorum bizimkiler oynasıon yter

Volkan Kaya
11-02-2007, 12:05
olabılcek en kotu secımlerden bırısı olmuss:S!!!

Bülent Girgin
11-02-2007, 12:41
ermani, çakari yada tokati verselerdi dahami iyi olurdu? :D

Aylin Şengül
11-02-2007, 18:50
Skor tahmini: 2-3

Goller: İsmet Arzuman, Deivid / Bobo, Serdar Ö., Koray.
asıl bombayı atlamışım... Kenarda Emre Eyisoy var. İsmet Arzuman ile tam eküri. Kesin ya penaltı verdirir ya kırmızı kart...

işte size günün sorusu 1)

FENERBAHÇE 2-1 GALATASARAY A.Ş. 28 Şubat 2004

fenerbahçe'nin 2. golü öncesinde ki bariz faulu çalmayıp fenere iki puan kazandıran hakem kimdir?

2.soru: KAYSERİ ERCİYESSPOR 1-1 BEŞİKTAŞ A.Ş. 1 Ekim 2006

maçını yöneten ve Beşikaş'ın 2 puanını piç ederken, bu 2 puanın 1 ini erciyes'e veren hakem kimdir?

Ezel Özsipici
11-02-2007, 19:23
ya ben fenerbahçee gibi hakem bu die mız mızlık yapmıucam cünkü onların amacı yıldrım demirörenin dediği gibi maça çıkmada n maç kazanmakk...önemli olan iyi futbol hakemler yüzünden çok puanımız gitti ama hakemlere rağman 12 kişiyee rağmen almalıyızz!!...

Hasret Ergül
11-03-2007, 08:29
Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) büyük önem taşıyan F.Bahçe- Beşiktaş derbisine atadığı İsmet Arzuman’ın hakkındaki eleştirilere büyük tepki gösterdiği öğrenildi. Arzuman’ın Kadıköy’deki dev randevu için yakın çevresine “Deneyimim ve kariyerim yeter. Nasıl maç yöneteceğimi herkes görecek” dediği belirtildi. Bugüne kadar 128 karşılaşmada görev yapan ve şampiyonluklarda belirleyici olan 3 derbide düdük çalan İsmet Arzuman, son olarak 15 Eylül tarihindeki Sivasspor-Gençlerbirliği Oftaş maçını yönetmişti.

UEFA GÖREVLENDİRDİ

Bu durumu UEFA tarafından görevlendirmesine bağlayan Arzuman’ın, “Fransa-Bosna Hersek Ümit Milli maçı dışında Yunanistan’da yapılan 2 hafta sonunu kapsayan bir turnuvada görevlendirilmiştim. Bu yüzden Süper Lig’’de 1.5 aydır düdük çalmıyorum” diye konuştuğu ifade edildi.

LİSTEDEN ÇIKMAYI BEN İSTEDİM

Arzuman'ın, ayrıca FIFA listesinden çıkartılması konusunun kamuoyuna yanlış aksettirildiğini vurguladığı ve “Gençlerin önünün açılması için dönemin MHK Başkanı Mustafa Çulcu’ya ben öneride bulunmuştum. Ancak bunun kimse tarafından duyulmasını istememiştim. Ayrıca listeden çıkartılmam her şeyin sonu değil” sözleriyle bu yöndeki eleştirilere cevap verdiği öğrenildi.

Aylin Şengül
11-04-2007, 00:55
Haftaboyu ağlamaların karşılığı alınmıştır.

İsmet Arzuman'ın tek eyyamı son dakikadaki golü vermemesi değildir.

Cisse neden sarı kart gördü anlayan var mı mesela? Deivid'in kasıtlı çelmesine neden kart verilemedi? Maç 0-1 olduktan sonra uydurulan faullere ne demeli? Eyyamın Allahıdır bunlar..

Sonuç olarak beklenen bişeydi.

Tabi bu İsmet Arzuman'ın şerefsiz olduğu; Fenerbahçe'nin puan hırsızlığı yaptığı gerçeğini değiştirmez.

Aylin Şengül
11-04-2007, 01:15
95. dakikada hakemin Bobo'ya çaldığı faul, 50 küsuruncu dakikalarda Alex ile Ali Tandoğan arasında taç çizgisinde yaşanan ve Alex aleyhine faul verilen pozisyonun aynısı. Ve bence ikisinde de faul yok. Yani hakem futboldan anlamıyor, anlamıyor...
offf sinirlerime hakim olamıyorum.

Volkan Kaya
11-04-2007, 12:32
olabılcek en kotu secımlerden bırısı olmuss:S!!!

hakemın ısmet oldugunu duyunca soylemıstım bunuu

Ezel Özsipici
11-04-2007, 13:00
ne kadarda güzel yönetti macı ne kdarda güzel ulaştı amacına:@

Uğur Şimşek
11-04-2007, 13:48
allah kahretsin böyle hakemi aldığı paralar haram zıkkım olsun vicdansız şerefsiz elime verseler kendim öldürürüm onu rahat uyuyamaz inşallah dicem ama kanı bozuk bunların o hakemi inönüye versinler hele bi versinler kafasında yumurta patlatmayan onun gibi olsun