PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Durdurun şu Ukraynalı'yı' Tayyiple Aram Açılacak

Utku Altıncık
11-16-2007, 08:38
Berlusconi, Milan'ın Fenerbahçe'ye gol yağmurunu telefonla engellemiş

16.11.2007 07:53
Corriere della Sera gazetesi, 2 yıl önceki F.Bahçe-Milan maçı sırasında Ukraynalı yıldızın 3. golü sonrası, Galliani’ye telefon açan eski İtalya başbakanının "Aman çocuklar daha fazla gol atmasınlar" direktifi verdiğini yazdı.

ESKİ İtalya Başbakanı ve Milan Kulübü’nün başkanı Silvio Berlusconi’nin, Başbakan Tayyip Erdoğan ile dostluğu adına takımının Fenerbahçe’ye gol yağmurunu Andriy Shevchenko’nun ardı ardına gollerinden sonra telefon emri ile engellemeye çalıştığı ortaya çıktı. İtalyan medyası, 2 yıl önce yaşanan bu gelişmeyi dün gazete sütunlarına taşıdı.

Corriere della Sera gazetesinin "Magazine" ekinde çıkan habere göre, 23 Kasım 2005’te İstanbul’da oynanan Şampiyonlar Ligi grup eleme maçında Milan ev sahibi Fenerbahçe’ye yıldız oyuncusu Ukraynalı Shevchenko ile golleri sıralarken, ünlü İtalyan kulübünün başkanı olan Berlusconi’nin asbaşkanı Adriano Galliani’ye telefon açtığını yazdı. Haberde, Shevchenko’nun 3. golünden sonra maçı evinde TV’den izleyen Berlusconi’nin "Bunlar Erdoğan’la aramı açacak" diyerek telefona sarılıp Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Galliani’ye "Aman çocuklar daha fazla gol atmasınlar. Durdurun şu Shevchenko’yu" direktifi verdiği belirtildi.

Gazetenin ekinde buna rağmen Shevchenko bir gol daha atınca sinirlenen Berlusconi’nin "Yeter artık attırmayın" diye ekran önünde bağırdığını da ifade etti. Haberde Berlusconi’nin bu hoş anısını geçen hafta Roma’da Fenerbahçe-PSV Eindhoven maçını birlikte izlerken Tayyip Erdoğan’a anlattığı da kaleme alındı.

Hürriyet

Turgay Çetin
11-16-2007, 11:33
cok komik yaa.ah:bagir: ezikler ahhhh.:bagir:

Barış Kahraman
11-16-2007, 11:35
herşeyide ezikliğe bağlamayın ya.. 10tane yese güzelmi olurdu? iyikide yememiş o kadar..

Mehmet Erhan
11-16-2007, 11:55
keşke yeselerdi barış...4-0 10-0 ne değişir...onlar bizle alay ederken öylemi düşünüyorsun sanki...

Barış Kahraman
11-16-2007, 12:48
ya olurmu öyle şey.. ben kesinlikle ama kesinlikle hangi takım olursa olsun 10-0yenilmesini istemem.. hee bjk-fb maçı olur derim 10-0yensin bjk ama avrupa maçlarında hayır..

Elif Kaya
11-16-2007, 12:56
bencede sonuçta türkiyeyi temsil ediyor o kadar acımasız olmayın

Barış Kahraman
11-16-2007, 13:02
biz barçadan 5 leeds den 6 liverpooldan 8 yedik iyimi oldu? fener yada gs 10yese iyimi olacak? Türk futbolu adına bence hiçte iyi olmaz.. Rekabetimiz aramıazda olmalı.. o yenilmiş 10yemiş banane ben feneri yendikten sonra gerisi boş..

Gökhan Özsoy
11-16-2007, 14:14
ewt barış haklı yenilmesine bişe dememde 6 7 yemsi olmz sonuçta turk takımı..

Utku Altıncık
11-16-2007, 14:31
ya ne türk takımı kendileri fener cumhuriyetinden bahsederken kimse ayaklanmıyor..avrupadamı türk takımı oluyor ..boşversenize ya......

Hüseyin Balcı
11-16-2007, 17:39
ewt barış haklı yenilmesine bişe dememde 6 7 yemsi olmz sonuçta turk takımı..

onlar türkse ben değilim tövbe tövbe ne türkü ya maçlarını papazın çayırında oynayan ,atatürke suikast düzenleyen bir başkanı olan, kurtuluş savaşı yıllarında herkes cephedeyken sözde moral için işgal kuvvetleriyle maç yapan (cepheye gitmekten korkan)cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran bir takımı ben türk takımı kabul etmiyorum aek ile maç yapsınlar forza aek derim valla.

Volkan Kaya
11-16-2007, 20:56
beter olsıun ezıkler turk takımı falan anlamam bnde ınsallah 10 da yerler daha fasla da yerler.hele bugun kı fener arknda norewec topıcını gordukten snra ıyıce tıksındım bu pıslıklerdennn beter olsnlarr

Arda Hatipoğlu
11-16-2007, 21:44
beter olsunlar 10 degıl 15 yesınler benı baglamaz uyorum hıc bırını awrupada beter ol fener beter ol

Ezel Özsipici
11-17-2007, 13:35
ama biz okadar yenildiğmizde onlar öle değildi türkiye olmamzı hiçbrinin umurnda değildii..ayrıca onlarıng eçmişine baktıgımızda türk demeye bin sahit lazım töbe yrabbim:@