Orijinalini görmek için tıklayınız : Duyarsız Kalmayın Oylayın Rengımızı Gerı Alalım!!!!!!!!
Barış Aygün
02-01-2008, 21:39
ARKADASLAR KIM NEDERSE DESIN MILLI RENKLER MILLI FORMAMIZADA YANSIMISTIR AMA NEDENSE AMACSIZ VE ACIKLAMASIZ MILLI FORMAMIZIN RENGI DEGISTIRILMISTIR GELIN OYUNUZU KULLANIN FORMAMIZI ALALIM.....GERCI SESIMIZI KIMSE DUYMAYACAK AMA YINEDE OY VERELIM....VE BU ADRESI MUMKUN MERTEBE HERKESE YAYALIM LUTFEN....gunde 5 oy kullanma hakkımız var gelın su sayımızı arttıralım...www.formamigeriver.com
Barış Kahraman
02-01-2008, 21:42
sitede bu topic vardı, ama kayboldu gitti :) biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım renk değişti zaten.. gider ayak yapacagını yaptı ulusoy!
Barış Aygün
02-01-2008, 21:45
olsun be barış sen yıne gır kullan caresızde olsak belkı duyan cıkar sesımızı....
Barış Aygün
02-02-2008, 08:42
vay be kımse ılgılenmemıs bıle....cok uzuldum sımdı acıkcası :(
Nihal Aslan
02-02-2008, 10:38
ben oyumu kullandım :D
Adnan Direnç
02-02-2008, 11:03
niye Turkuaz kimin rengi rumların töbe töbe boş işlerle uğraştırıyorlar bizleri..
rengimiz belli kırmızı beyaz yıldızımızda hilalli....
deplasmanda Türkiye tanıtmak amacıyla süper bir fikir sonuna kadar destekliyorum
Barış Aygün
02-02-2008, 11:29
niye Turkuaz kimin rengi rumların töbe töbe boş işlerle uğraştırıyorlar bizleri..
rengimiz belli kırmızı beyaz yıldızımızda hilalli....
deplasmanda Türkiye tanıtmak amacıyla süper bir fikir sonuna kadar destekliyorum
nedemek boş iş adnan bugun forman ve rengi kutsal degıl mıdır? yarın besıktasın rengını yapsalar armamız sıyah beyaz mı dıyeceksın...ayrıca nerde mılletın ıradesı sordular mı mıllete rengı degısıtırıyoruz dıye....
Adnan Direnç
02-02-2008, 11:37
demagoji yapmayalım arkdaşlar hiç bir şeyin değiştiği yok...
değişen bir şey varsa devşiren Türk milli takımdır buna tepki gösterin....
Rengimiz Kırmızı Beyaz.... Turkuaz Reklam Aracıdır Kim Türkü Kırmızı Beyaz Renki ile Tanır Hiç Bir Avrupalı Ama Turkuaz Dendiğindeee Ayakları Titrerler o malum tarihleri gelir akıllarına Türklerin Darma Dağan Ettiği Zamanlar...
Şimdi En Basitinden Bir Miliyetçilik Yapacaksak Bunu Devşiren Milli Takıma Karşı Yapalım...
Barış Aygün
02-02-2008, 11:40
demagoji yapmayalım arkdaşlar hiç bir şeyin değiştiği yok...
değişen bir şey varsa devşiren Türk milli takımdır buna tepki gösterin....
Rengimiz Kırmızı Beyaz.... Turkuaz Reklam Aracıdır Kim Türkü Kırmızı Beyaz Renki ile Tanır Hiç Bir Avrupalı Ama Turkuaz Dendiğindeee Ayakları Titrerler o malum tarihleri gelir akıllarına Türklerin Darma Dağan Ettiği Zamanlar...
Şimdi En Basitinden Bir Miliyetçilik Yapacaksak Bunu Devşiren Milli Takıma Karşı Yapalım...
bunun demagojıyle ne alakası var adnan bende karsıyım devsırme bır takımın olusmasına ama senı kırmızını manasını unuttun galıba ;) bızım ıcın renk degıl manası onemlı adnanım anlatabılıyor muyum ;)
Mehmet Erhan
02-02-2008, 12:02
bu konu daha önce zaten vardı ve herkes düşüncesini belirtmişti...bence tekrar konuşmaya gerek yok,çünkü biliyorumki biz burda ne dersek diyelim,onlar yine bildiğini yapacak... :(
Barış Aygün
02-02-2008, 12:04
orası oyle mehmet bosa konusuyoruz zaten mıllet olarak sadece konusuyoruz kımsede ıcraat yok.... :( ve umuyorum kı ılk macımızda bır pankartla buyuklerımız bunu stadda dıla getıreceklerdır...
Adnan Direnç
02-02-2008, 13:04
İnşllah feblilerinde Turkuaz Rengine geçmesinden dolayı kaynaklanmıyordur bu tepki :)
Ezel Özsipici
02-02-2008, 16:07
bizim oylamamaız bir şey değiştirmiyo kii:Skafasnın dikine gider o ulusoy:@
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.