PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Engin stoper bakıyor

Gökhan Özsoy
11-18-2007, 15:05
Engin stoper bakıyor

Beşiktaşımız devre arasında yapacağı transferler için kollarını sıvadı. Vestel Manisa'dan Holosko'yu isteyen siyah-beyazlılar, stoper arayışlarını ise yurt dışında sürdürüyor. Beklenen verimin alınamadığı Diatta'ya 'Kendine kulüp bul. Devre arasında seninle yollarımızı ayıracağız" tebligatı gönderilirken, yerine alınacak futbolcu için teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile genel menajer Sinan Engin'e tam yetki verildi. Dün Sağlam ile Engin ise futbolcu bakmak için Polonya'ya uçtu. Akşam oynanan Polonya-Belçika maçında stoperleri izleyen ikilinin, futbolcular hakkında bir dosya hazırlayacakları ve bunu yönetime sunacakları öğrenildi.

Mehmet Erhan
11-18-2007, 15:14
stoper bakma...bi an önce defol...gereğin yok bize... :@

Barış Aygün
11-18-2007, 17:00
benı alsın stopere...

Gökhan Özsoy
11-18-2007, 19:17
diattayı göndermek için yer buldular mı stoper bakıyolar..

Ezel Özsipici
11-18-2007, 19:23
yaaa bu adaamın fikriyle yada futbol anlayışıylaa futbolcu almayalım sen defoll bi...biz alırızz futbolcu ama sen bir gitt:@

Bülent Girgin
11-18-2007, 19:27
diattayı göndermek için yer buldular mı stoper bakıyolar..

diattayi isteyipte getiren kisi diattayla beraber gitsin :@ :@

demir1903
11-19-2007, 15:43
diattayi isteyipte getiren kisi diattayla beraber gitsin :@ :@

anlamadığım birşey var... abi senin alternatifin nedir sağlam için?? veya sağlamın ne yanlışı var sana göre... ben sana şunu sormak istiyorum... birincisi bu yönetim sağlamın eline topuz ve ünal gibi iki tane topcu verebildi mi? yani BEŞİKTAŞ'ta topuz ve gökhan ünal kadar kaliteli iki topcu var mı yok mu? ikincisi bu transferleri sağlam mı yaptı yoksa yönetim mi yaptı sana göre? :nono:
bizim taraftar olarak kabullenmemiz gereken birşey var takımımızda tello delgado ve serdar özkandan başka BEŞİKTAŞ formasını giyebilecek kalitede topcu yok... bunu önce kabul edelim...

Mehmet İpek
11-19-2007, 18:58
sinan engin oğlunu getirsin.

Mehmet Erhan
11-19-2007, 19:00
sinan engin oğlunu getirsin.

oğlu zaten bizde...ama sanırım avrupaya ya gitti gidecek...öyle bi haber vardı...şimdi bilmiyorum...

Arda Hatipoğlu
11-19-2007, 20:43
oglu gıdemıyo anlasamadılar westhamla.. ama bu sınan oglunu a takıma nasıl almıyo hayret..

Hüseyin Balcı
11-20-2007, 07:40
oglu gıdemıyo anlasamadılar westhamla.. ama bu sınan oglunu a takıma nasıl almıyo hayret..

s.e nin oğlu yani oğulcan engin çok yetenekli bir topçu yani sinanın oğlu diye biryerlere geldi sanmayın onunda payı vardır bizde olmasında ama oğulcan çok yetenekli vede bence beşiktaşa uzun yıllar hizmet edecek kapasitede birkaç maçını izlemek nasip olduda ukalalığım oradan kusura bakmayın...

Elif Kaya
11-20-2007, 08:26
engin bize stoper bakacağına başkan bize yeni bir menajer baksa tam süper olacak :@