PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ersun Yanal Trabzonspor'da!..

Gökhan Özsoy
10-25-2007, 17:58
Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan'dan sonra takımın başına kaliteli bir teknik adamı getirmek için çalışmalarını hızlandıran yönetim, tecrübeli teknik adam Ersun Yanal ile anlaştı.

Bordo - mavili kulübün Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Ersun Yanal'la el sıkıştıklarını belirterek, "Şu anda çok küçük detaylar üzerinde konuşuyoruz. Ama artık kendisi Trabzonspor'un teknik direktörüdür. En kısa zamanda takımın başına geçerek çalışmalarına başlayacaktır. Takımımıza çok kaliteli bir teknik adam kazandırdığımız farkındayız. İnşallah hem Trabzon için hem de Türk futbol camiası için hayırlı olur" dedi. Öte yandan Ersun Yanal'ın bordo - mavili kulüp ile bir yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. İmzanın Kayserispor maçının ardından Trabzon'da yapılması bekleniyor.

Gökhan Özsoy
10-25-2007, 17:59
ilk yorum benden olsun ersun yanal hangi takımın başında 3 yıl doldurmuştaa trabzonda doldurcak..uzun vadeli bi başarı beklemiyorum..

Arda Hatipoğlu
10-25-2007, 19:08
bence basarılı olacak,ben ersun yanalı begenıyorum

Şule Artarlar
10-25-2007, 19:16
hayırlısı olsunnn ne diyelim:)

Volkan Kaya
10-25-2007, 21:59
aslnda o degılde gay spor takımın basına samet aybaba yı getırmıs:D bu kadar ezıklık olur yaa:D

çarşı_1903me
12-02-2007, 01:02
çok yazık çok trabzon en alt sıralarda ya arkadaşlar hatırlayan varmı çağdaş atanın sözlerini biz bu kafayla şampiyon bile olamayız demişti sonra kovduk trabzona geldi trabzonda 2sene boyunca rezillik yaşadı buda trabzona ibret olsun satmazlarsa küme bile düşebilirler