PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Kemal Arıcıoğlu
09-29-2007, 22:05
http://img146.imageshack.us/img146/3424/97776qs0.jpg

Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam, Galatasaray karşılaşması sonrasında şu açıklamayı yaptı: Maç boyunca çok organize olamadık; istediklerimizi yapamadık. Maçta gel-gitler oldu. Devreye 1-1 girdiğimizde, ikinci yarıda mücadele gücümüzü yükseltirsek ve Galatasaray'ın açıklarını değerlendirirsek arzuladığımız sonucu alabiliriz diye konuştuk. Ancak olmadı. Maçın seyircisiz oynanması karşılaşma öncesi avantajımız gibi görünse de anlaşılan o ki bu durum oyuncularımıza olumlu yansımadı. Şimdi 3 gün sonra belki de Şampiyonlar Ligi'ndeki en önemli maçımızı Porto ile oynayacağız. Derbiyi unutup, etkilerini silip bu önemli mücadeleye hazırlanmalıyız

Kemal Arıcıoğlu
09-29-2007, 22:07
önümüzdeki maçlara bakacağız:@ben bu senaryoyu daha öncede duymuştum yanlış hatırlamıyorsam...

Barış Kahraman
09-29-2007, 22:13
Çok iyi adamsın 10 numara adamsın ama çok erken geldin Sağlam Hoca.. Senin yaşıtın Tuğay hala top koşturuyor sen Türkiyenin en büyük takımını yönetmeye çalışıyorsun.. Tecrüben olmadıgı içinde srekli hata yapıyorsun.. Yazık ettin kendine ve Beşiktaşa..

ersen1903
09-29-2007, 22:23
çok doğru hep aynı seneryo

Barış Aygün
09-30-2007, 00:05
hocam hala sunu anlamadın sen cıft on lıbero ve dıatta dan bı yol olmaz..alı tandogan varken dıatta neden sag bek oynar...yozgatlı oynamıycaksa neden alındı..hıguıan kımdır? nobre neden hala bu takımda...sampıyon mu olucak yoksa daha nııce 120haftalara mı dıyecegız...bırı bana bı acıklama yapsın...

Barış Kahraman
09-30-2007, 01:09
onun açıklamasını sağlam bilse zaten böyle bir mantalityle lige devam etemezdi.. Yazık verilen paralara yazık..

Barış Kahraman
09-30-2007, 01:18
Sağlam hocada suç yok.. daha 38 yaşında ve çok tecrbesiz.. bütün suç liğe şampiyonluk umuduyla ve şampiyonlar liğinde gruptan çıkma umuduyla başlayıp tecrübesiz bir hoca getiren yönetimde.. Sağlam Beşiktaşın evladıdır ancak Beşiktaşı yönetecek kapasitede değildir.. Rızadada aynısı oldu Rıza hocaya yazık oldu.. Tecrübesiz hocaları getiriyorlar sonrada Beşiktaşın başına Türk teknik direktör gelemez diyorlar.. Bu yönetim çok yanlış çok!!!

O Beşiktaşı sattı denilen anasına bacısına küfür edilen Sayın Serdar Bilgili'nin değerini herkes anlıyordur umarım.. Satanlar hala Beşiktaşta ancak 100.yılımızdaki şampiyonlukta pay sahibi olan yöneticilerimiz yok.. neden? çünkü onlar hizmetlerinin karşılıgını küfür yiyerek aldılarda o yüzden..

Biran önce yönetim istifa etmeli.. Sağlam hocada artık şu taktiği kadroyu oturtmalı..

Hasret Ergül
09-30-2007, 10:47
Hala organize olamadık sizi organize edebilmek için ne lazım:@

Hüseyin Balcı
09-30-2007, 13:43
ya allah aşkına beşiktaşı sabote eden serdar bilgili denen şahsı övmeyin allah aşkına beşiktaşımıza sürülmüş kara bir lekedir serdar başkan...neler yaptı neler susturulanlar sesi kesilenler (başta tuğrul yenidoğan)bana serdar demeyin bilgili hiç demeyin forza SEBA...

Mehmet Erhan
09-30-2007, 13:47
SAĞLAM hocam önümüzdeki maçlara baka baka önümüzde maç kalmayacak yeter artık,biraz göster otoriteni ve futbol bilgini...unutma korkaklar kaybetmeye mahkumdur...cesur ol,hırslı ol,otoriter ol,o zaman arkanda durmayan taraftar fenerli olsun...haydi hocam porto maçı senin kendini göstermen için çok büyük bir fırsat bu fırsatı harcama...güldür yüzümüzü...

Hasret Ergül
09-30-2007, 13:56
Tek üzüldüğüm SAĞLAM hocaya yazık olucak tek suçlu o değil çünkü...

Uğur Şimşek
09-30-2007, 14:13
abi dün akşam higuanın neden 86 dıda soktuğunu hala anlamadım abi nobrenin ne işi var bu takımda ya boboyu besleyen delgado nerde bobo orta sahada top alıyo nerde servetin üstüne oynatıcak forvetin nobremi gülerim kaleye şutu bile yok admın yazık çok yazık kadro ölüyo valla ölüyoo

Bülent Girgin
09-30-2007, 14:25
besiktas rizaya 5 numara büyük gelmisti ama maalesef ertugrula 15 numara büyük geldi

Bülent Girgin
09-30-2007, 14:26
Tek üzüldüğüm SAĞLAM hocaya yazık olucak tek suçlu o değil çünkü...

diger suçlular kimmis hasret? söylede bizlerde ögrenelim :D

Hüseyin Balcı
09-30-2007, 14:39
diger suçlular kimmis hasret? söylede bizlerde ögrenelim :D

bülent abi hoş geldin diyelim abi önce inşallah tatil iyi geçmiştir.

Ya abi yapmayın nasıl bukadar rahat konuşuyosunuz gayse 5 puan gerimizde olurdu hakemler adam gibi ADİL MAÇ YÖNETSEYDi ozaman ertuğrul hoca değil paşa olurdu suçlu kim diyebiliyonuzya hala helal lucescu geldiğindede ortam hemen hemen buydu aynı eleştirilerle karşı karşıyaydı GÖRECEZ...

Barış Kahraman
09-30-2007, 14:43
Rıza kaldıramadı değilki Sağlam.. daha hiç bir tecrübesi yok Beşiktaş gibi bir takımı yönetemez.. Bizim çocuğumuz ama kendine yazık etti.. rıza gibi oda yazık etti..

emin_bjk
09-30-2007, 15:16
arkadaşlar çok acımasız olmuyormuyuz

Bülent Girgin
09-30-2007, 16:46
bülent abi hoş geldin diyelim abi önce inşallah tatil iyi geçmiştir.

Ya abi yapmayın nasıl bukadar rahat konuşuyosunuz gayse 5 puan gerimizde olurdu hakemler adam gibi ADİL MAÇ YÖNETSEYDi ozaman ertuğrul hoca değil paşa olurdu suçlu kim diyebiliyonuzya hala helal lucescu geldiğindede ortam hemen hemen buydu aynı eleştirilerle karşı karşıyaydı GÖRECEZ...

selamlar hüseyin, eger besiktas düzelsin ben ertugruldan ve tüm ertugrulu destekleyen insanlardan özür dilemezsem adam degilim!!! bu 11. resmi maçti !!
kaç maçi rahatlikla seyredebildik, veya ( zürich maçinin 2. yarisi hariç ! ) kaç maç takim iyi oynadi??? yok yok yok ve maalesef düzelecegede benzemiyor.dün tatilden döndüm önce denizli maçini seyrettim ve az kalsin kafayi üsütecektim inan !! 3 puani zar zor kurtardik, bu kadarda olmazki !! aksamda gs maçi üzerine tuz biber oldu!!!! ben mahsusmu böyle yorumlar yapiyorum saniyorsun, inan bana gs maçini bu sabah bir daha seyrettim ama yazacak birsey bulamadim, ne bir dogru dürüst atak, ne bir sut, ne bir press, 96 dakikada bunlardan biridemi olmaz!!! ama yok!!!!!kondisyon dersen 0 !!! takimda senin gördügün iyi birsey varsa yaz maçi bir daha seyredeyim.
tekrardan selamlar

Hüseyin Balcı
09-30-2007, 16:58
beşiktaşa sahip çıkmak için yıllardır hiç olumlu birşey aramadım sahip çımamın nedeni var zaten beşiktaşlı olmam iyigün dostu olmamam akbaba olmamam ve bunun gibi sürüyle neden :hii: ertuğrul giytsin dertler bitsin omudur olay ?

Bülent Girgin
09-30-2007, 17:07
beşiktaşa sahip çıkmak için yıllardır hiç olumlu birşey aramadım sahip çımamın nedeni var zaten beşiktaşlı olmam iyigün dostu olmamam akbaba olmamam ve bunun gibi sürüyle neden :hii: ertuğrul giytsin dertler bitsin omudur olay ?

ben ertugrulun su anda oynattigi futbolu desteklemiyorum, yakismiyor koskoca besiktasa, ben ertugrul gitsinde demiyorum,
ama artik besiktasta oldugunun farkina varsin ve takimi besiktasa yakisir sekilde oynatsin, tek istegim bu !!!!takim 90 dakika saldirsinda demiyorum ama maç boyunca beni heyecanlandiracak, kalp atislarimi hizlandiracak 10 tanede olsa hücum gelistirsin istiyorum, acaba çokmu oldu isteklerim ???

selamlar

the_eagle
09-30-2007, 17:28
Zurich maçının ikinci yarısını rahat mı izledik abi ? Hakan karşı karşıya çıkardı son dakikada. Bi tane de adamlar boş kaleye atamadı.
Lucescu zamanında böyle değildik. Pozisyon her halükarda buluyorduk. Ertuğrul desin ki savunma taktiğiyle oynayıp kontrataktan gol arayacam saygı duymasını da bilirim. Bak italyan takımları nasıl savunma yapıyor nasıl hücuma çıkıyor. Biz 9 kişi savunam yapıyorz yine pozisyon veriyoruz. Savunulacak bi tarafı yok ERtuğrul'un..

Barış Aygün
09-30-2007, 18:15
ertugrul hocam acıklama yapma bıze ıcraat yap..sana olan guvenımızı sarsma.. ;)

Barış Kahraman
09-30-2007, 18:20
Sağlam hocayı herkes seviyor.. Bu taraftarda ondan çok şey bekliyor.. Ama sağlam hoca beklentileri karşılıyamıyor..

Barış Aygün
09-30-2007, 18:21
Sağlam hocayı herkes seviyor.. Bu taraftarda ondan çok şey bekliyor.. Ama sağlam hoca beklentileri karşılıyamıyor.. belkıde karsılamasına engel olunuyor ??????

Barış Kahraman
09-30-2007, 18:41
adamın üstünde büyük bir baskı var.. Ali Gültikenin gitmesinide istemiyordu.. Birşeyler dönüyor bence ama....

Barış Aygün
09-30-2007, 18:53
var abı kesınlıkle bırılerı bı boklar cevırıyor ve besıktasa zarar verıyor...korktugum seyler basımıza gelmez ınsallah

Kemal Arıcıoğlu
09-30-2007, 18:54
başımıza daha ne gelmesini bekliyorsunuzki :(

Uğur Şimşek
09-30-2007, 21:28
anlamıyorum her maç sonunda istediğimizi yapamadık istediğiniz berabere kalmaktı zaten anlamayan kalmadı ya ne demek istediğimizi yapamadık ertuğrul hoca size istediklerinizi yapın diye para veriliyo berabere yatın diye değil bi kerede istediğiniz olsun sezon başından beri her maç sonunda aynı naneler yapmayın gözünüzü seveyim beşiktaşın bi klası bi tarihi ve bi ismi var bunca taraftar sizden beraberlik değil eze eze yenmenizi bekliyor birazdaha duyarlılık lütfennn...