PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Euro 2008 Digiturk'te Izlenecek !!!

Gökhan Özsoy
10-20-2007, 21:17
Futbolseverlere büyük müjde !.. EURO 2008, HD kalitesi ve Lig TV'nin uzman spikerlerinin anlatımıyla DIGITURK'te !.. Avrupa'nın en büyük futbol yıldızlarının kozlarını kapışacağı EURO 2008'in şifreli yayın haklarını DIGITURK aldı !..

BİR KISMI DEĞİL HEPSİ DIGITURK'TE !..

Futbolseverler, DIGITURK sayesinde EURO 2008'in "tüm maçlarını" izleme şansı yakalayacak !.. EURO 2008 finallerinde aynı saate denk gelen maçlar, DIGITURK'ün değişik kanallarından 90 dakika canlı yayınlanacak !..

UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com 'dan duyurulan habere göre EURO 2008'in şifreli yayın haklarını alan DIGITURK böylece EURO 2008'in de resmi yayın ortağı oldu.

UZMAN İSİMLER, USTA SPİKERLER DIGITURK'TE !..

EURO 2008 turnuvası boyunca oynanacak 31 maçın şifreli yayın hakkını alan DIGITURK, Lig TV'nin deneyimli kadrosu ve uzman spikerleriyle futbolseverlere benzersiz yayınlar sunacak. Sadece DIGITURK'te bulabileceğiniz HD kalitesi ile Ercan Taner ve Melih Şendil gibi uzman spikerlerin anlatımları, Türkiye'nin önde gelen yorumcularının eşliğinde DIGITURK'te olacak.

HD KALİTESİ SADECE DIGITURK'TE !..

Lig TV, Show Plus ve Lig TV HD kanallarından yayınlanacak maçlar, aynı saatte başlıyor olsa bile futbolseverler, sadece DIGITURK'ten hepsini aynı anda izleme fırsatı bulacaklar.

UEFA'DA DIGITURK MUTLULUĞU

UEFA pazarlama ve medya hakları direktörü Philippe Le Floch da DIGITURK ile yaptıkları anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek "Türkiye'de en üst düzey futbol içeriğini sunan DIGITURK ile çok tecrübeli bir yayın ortağı kazanmış olduk" dedi.

Ezel Özsipici
10-20-2007, 21:17
Benim için farketmez nasıl olsa dıjıtürkü izleyebiliorum evimde:D

Mehmet Erhan
10-20-2007, 21:19
tmm ezel olan var olmayan var bi tarafımız şişecek... :D :dov:

Ezel Özsipici
10-20-2007, 21:20
tmm ezel olan var olmayan var bi tarafımız şişecek... :D :dov:

:D: aman zaten türkiyeegruptan çıkamazz:D bizde bazı maçlara bakrız:D

Gökhan Özsoy
10-20-2007, 21:20
zaten euro 2008e katılamıycaz hangi kanalın yayınladığı önemli deil..final maçını her türlü izlerim..:D

Volkan Kaya
10-20-2007, 21:35
yaa euro 2008 sıfrelımı olur yaaa
eyw spıkerler 10 numara ama sıfresıs olsun yaa
gercı bana ne oluyosaa askerde ıstımaya cıkmaktan euro 2008 ı ısleyebılcem sankı banane yaa nerde ıslersenız ısleyın:D
bıde su premıer lıg maclarını fox wermese cok ıyı olcak o salak spıkerler yusunden macın zewkı azalıo:D

Barış Kahraman
10-20-2007, 21:36
bir maç keyfimiz vardı onuda engellediler ya helal olsun..

Volkan Kaya
10-20-2007, 21:38
yonetım acaba macları sıteden ne zaman ızleyebılces:D

Gökhan Özsoy
10-20-2007, 21:42
yonetım acaba macları sıteden ne zaman ızleyebılces:D

gecen gun digiturk yönetimi ile yaptığımız toplantıdan bir sonuç çıkmadı..:D
istediğimiz parayı vermiyolar..:D

Volkan Kaya
10-20-2007, 21:47
gecen gun digiturk yönetimi ile yaptığımız toplantıdan bir sonuç çıkmadı..:D
istediğimiz parayı vermiyolar..:D

sıte sakınlerı olarak para toplayalım :D
walla sıte yonetımı bunuda yaparsa sasırmam yemın edıomm:D

Gökhan Özsoy
10-20-2007, 21:54
sıte sakınlerı olarak para toplayalım :D
walla sıte yonetımı bunuda yaparsa sasırmam yemın edıomm:D

volkan sen beni yanlış anladın sanırım para toplamamıza gerek yokki digiturk istediğimiz parayı vermio..:D

Volkan Kaya
10-20-2007, 21:56
yok canm yanlıs anlamadım
onlar wermıyosa bız werelım paramızla dowelım mehmet emın karamehmetı:D

Gökhan Özsoy
10-20-2007, 21:58
yok canm yanlıs anlamadım
onlar wermıyosa bız werelım paramızla dowelım mehmet emın karamehmetı:D

hımm olur..=)
bide kapmanya yaptık mı sonra verdiğimiz para çıkar..beşiktaşımızın maçları aylık sadece 19.99ytl :D :D