Orijinalini görmek için tıklayınız : Federasyon ve Hakemleri Protesto
Hakan Bingöl
11-11-2007, 17:13
Slm arkadaşlar bu fedarasyon ve hakemler bizden ne istiyor bu sene galatasaray ve fenerbahçeyi yalnız bırakmak istiyorlar onun için beşiktaş üzerinde oyunlar oynuyorlar bunun için lütfen tff@tff.org ye ortesto maili atalım ben attım sizde atın ya bırakıp gitsinler ya da bu işi düzgün yapsınlar herkesi mail atmaya davet ediyorum.
Hasret Ergül
11-11-2007, 18:07
Az önce eziklerin yönetiminden biri çıktı açıklama yapıyor yeter artık vs.vs. diye hakemlerden federasyondan yakınıyor.. Gittiya 3 puan başladılar gene konuşmaya noldu hakemler hani iyiydi...
Bu arada arkadaşım bu mail işine inanmıyorum ben yaptığın şeye saygı duyarım zamanında bende attım yönlendirdimde ama birşeye yaramıyor bu...
Başka tepkiler koyulmalı...
Gökhan Özsoy
11-11-2007, 18:09
Az önce eziklerin yönetiminden biri çıktı açıklama yapıyor yeter artık vs.vs. diye hakemlerden federasyondan yakınıyor.. Gittiya 3 puan başladılar gene konuşmaya noldu hakemler hani iyiydi...
Bu arada arkadaşım bu mail işine inanmıyorum ben yaptığın şeye saygı duyarım zamanında bende attım yönlendirdimde ama birşeye yaramıyor bu...
Başka tepkiler koyulmalı...
bende şimdi maç sonu yorumlara bakcaktım kesin hakeme eleştiri vardır dedim kendi kendime kırmızı kart vermiş hakem hemen ayaklandılar..
Ezel Özsipici
11-11-2007, 19:26
allahım ya bu ligde hakemden sikayettedicek en son takım fener:@gecen seneyide alırsak:@Ya mail atsak da takmıyolar kii....evet beşiktaş üzerine oyunlar var ama nasıl düzelticez hiç bilmiyorum:(
Bülent Girgin
11-12-2007, 07:24
besiktas üzerinde en büyük oyunu demiröten+s.e ikilisi oynuyor!!!! mail atacaksaniz ( gerçi takmiyorlar :( :( ) kulübe atin !!!!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.