Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener maçına gelmeyin !
Güvenç Küçük
12-19-2007, 12:26
54 takımın Uleb te , 24 takımın Euroleague de mücadele ettiği avrupa kupası maçlarında toplam 78 takım arasında J.Badolana ile birlikte yenilgisiz 2 takımdan biri Beşiktaş basketbol takımımız
Peki biz ne yapıyoruz? basketbolcularımıza üvey evlat muamelesi yapıyoruz,maç seçiyoruz, FB-GS-EfesPilsen maçlarda Akatlarda yerimizi alıyoruz diğer maçları umursamıyoruz,gelmiyoruz
Eurosport Uleb kupasından 7 haftadır her salı 2 maçı canlı tüm dünyaya izletiyor geçen hafta oynadığımız Ventspils maçını da canlı yayınladı,bugüne kadar gösterdikleri maçlar içerisinde en az seyirci Akatlardaydı! Liverpol maçında tüm dünyanın övdüğü taraftarımız nerdeydi ? ruhsuz futbolcularımıza gösterdiğimiz ilginin onda birini neden basketbolcularımıza göstermiyoruz ?
Bu takım Avrupa da Final 8e İtalya-Torinoya gidecek bu takım Türkiye de şampiyon olacak biz hala bu takımın ne kadar potansiyelli olduğunun farkına bile varamadık !
Kısacası pazar günü Fener maçına Akatları hınca hınç doldurup diğer maçlarda bundan önce olduğu gibi 50-60 kişiye oynayacaksak Fener maçına da gelmeyin bu takımın maç seçen seyirciye ihtiyacı yok !
Bülent Girgin
12-19-2007, 12:29
ben basketle fazla ilgilenmedigimden bir sey diyemeyecegim ama her maçta türbünlerin en azindan yarisi dolsa güzel olur diye düsünüyorum
Nisa Tuğrul
12-19-2007, 12:39
sonuna kadar haklı bundan önceki avrupa maçını tv de izledim murat murathanoğlu seyircinin azlığından bahsetti utandım yemin ederim azıcık ilgi basketbola azıcık
Hüseyin Balcı
12-19-2007, 12:54
Ben alınmıyom üstüme üstüne alınması gereken Beşiktaşımızı futbol takımından ibaret sananlar ben bu sene 4 defa gittim akatlara gerçektende bu yürekli devlerin arkasında topyekün duramadığımız için utanıyorum fener maçı diye dolar bu hafta haftaya yine tısss.
Mehmet Erhan
12-19-2007, 12:57
Ben alınmıyom üstüme üstüne alınması gereken Beşiktaşımızı futbol takımından ibaret sananlar ben bu sene 4 defa gittim akatlara gerçektende bu yürekli devlerin arkasında topyekün duramadığımız için utanıyorum fener maçı diye dolar bu hafta haftaya yine tısss.
aynen...sadece efes-fb ülker-telekom ve gs maçlarında full çekiyoruz...bu takıma bu kadroya bu oyuna yazık oluyor...bence her maç salonun en azından yarısından çoğu dolmalı...
Hasret Ergül
12-19-2007, 12:59
Sonuna kadar haklısın ne demeliki başka...
Utku Altıncık
12-19-2007, 13:07
peki bu bizim büyüklüğümüzden mi kaynaklanıyor ? fener maçında tıklım tıklım olacak....bu fenerin büyüklüğünü göstermezmi ?
Hüseyin Balcı
12-19-2007, 13:12
Bunun bir çözüm olacağı inanconda değilim her maça 15 ytl veripte giremeyen çok fazla insan var belirli nedenlerden dolayı gelemeyenler de var ayrıca basketbol bilgisi ve basketboldan aldığı zevkin de muammada olduğu çok beşiktaşlı kardeşimiz var...
Ben bu sezon 4 maçına gittim takımımızın biri gs maçıydı doluydu diğerleri boştu az kişi vardı ancak 3 maça gelen az kişiye gel diğer maça gelenlere gelme demek biraz anlamsız geliyor maça Herkez kolay ve sıradan maç yerine iyi ve sağlam maça gitmek ister söyleyin bana ankarada yaşıyorsunuz ve kısıtylı bir hayatınız var çaykur riza maçına mı gelirsiniz inönüye yoksa fener maçına liverpol maçına mı??? bu nedenle popilis bir yaklaşım olduğu düşüncesindeyim..
O halde Bu yazıyı yazan arkadaşa sen kaç kez masa tenisi maçına gittin yada beşiktaş kou takımını desteklemeye gittin sorusu da sorulabilir.. gitmeyenlerin beşiktaşlı olmadığı gidenlerinde beşiktaşlı olduğu anlamına gelmez...
Ayrıca daha önceleri ful dolan baketbel maçları BEŞİKTAŞ COLA TURKA olduğundan beri dolmamaktadır 3 kuruş için beşiktaşın dğerlerini hatta hatta ismini satanlara gelmeeyin bu maça gelmeyin maçlra gelmeyin demek çok daha doğru olacaktır ...
saygılarım la...
Ya iyi güzel yazmışsında cihan bahsettiği kitle milyonlara hitap eden bir camia muhakkak imkan olarak kısıtlı kardeşlerimiz var ama 3200 kişilik salonda 200 kişinin olması acizlik gibi geliyor bana bizim taraftarımızın maç seçme lüksü yok sende gayet iyi biliyonki 7000 kişilik kapalı tribün hermaç doluyorsa fener gayse deplasmanlarına 2650 kişi 50-60 ytl bilet fiyatına rağmen çoşkuyla çıkarma yapabiliyorsa bu takıma 15 ytl bulamadığından dolayı gelmediğine inanmıyorum ne 15 ytl si diğer maçlara 1o ytl pota arkası Beşiktaş armasının formasının olduğu heryerde destek olmak her Beşiktaşlının görevidir heleki sevinmek için sevmiyoruz aşkımız formaya diye sloganları meşhur olmuş bir camiaya kılıf bulmak bu konuda yakışmaz ...
Bülent Girgin
12-19-2007, 13:19
Bunun bir çözüm olacağı inanconda değilim her maça 15 ytl veripte giremeyen çok fazla insan var belirli nedenlerden dolayı gelemeyenler de var ayrıca basketbol bilgisi ve basketboldan aldığı zevkin de muammada olduğu çok beşiktaşlı kardeşimiz var...
Ben bu sezon 4 maçına gittim takımımızın biri gs maçıydı doluydu diğerleri boştu az kişi vardı ancak 3 maça gelen az kişiye gel diğer maça gelenlere gelme demek biraz anlamsız geliyor maça Herkez kolay ve sıradan maç yerine iyi ve sağlam maça gitmek ister söyleyin bana ankarada yaşıyorsunuz ve kısıtylı bir hayatınız var çaykur riza maçına mı gelirsiniz inönüye yoksa fener maçına liverpol maçına mı??? bu nedenle popilis bir yaklaşım olduğu düşüncesindeyim..
O halde Bu yazıyı yazan arkadaşa sen kaç kez masa tenisi maçına gittin yada beşiktaş kou takımını desteklemeye gittin sorusu da sorulabilir.. gitmeyenlerin beşiktaşlı olmadığı gidenlerinde beşiktaşlı olduğu anlamına gelmez...
Ayrıca daha önceleri ful dolan baketbel maçları BEŞİKTAŞ COLA TURKA olduğundan beri dolmamaktadır 3 kuruş için beşiktaşın dğerlerini hatta hatta ismini satanlara gelmeeyin bu maça gelmeyin maçlra gelmeyin demek çok daha doğru olacaktır ...
saygılarım la...
selam cihan, simdi basketbolü ve futbolu masa tenisiyle veya atletizmle veya güresle karsilastirmak biraz yanlis gibi olur düsüncesindeyim, çünkü bu iki brans en fazla seyirci çeken spor dali türkiyede, seyircinin gitmeme sebebi olarak colaturkanin ana sponsor oldugunu bende düsünüyorum.ama yinede takimin bu kadar yanliz birakilmasida iyi degil, heleki hem türkiyede hemde avrupada bu kadar basarili olan bir takimimiz varsa.
Ezel Özsipici
12-19-2007, 18:05
bence baskeytbolda süperizz tarafatr olarak bencede destek vermeliyizz her branstaa..
Altuğ Özübir
12-19-2007, 23:17
Akatlardaki hemen hemen bütün maçlara giden bi insanım önemli önemsiz her maçta ordayım.Bilet konusuna değinmek istiyorum herkezin işine geldiginde bedava biletler kapıyı açıyorlar diye konuşuyor tamam doğru kapı acılıyor cogu maç peki gelmiyorsun çoğu maça ama büyük maçlarda o kapıdan giriyorsun bu haksızlık değilmi? O kapı sürekli giden insanlar için acılıyor cunku tribünün bi parcası artık o kişiler ve haklarıda cunku her yerdeler.İş lafa geldimi ben öyle seviyorum böyle seviyorum takımımı ama destek olmuyorum geldigim 3-4 maçtada olurmu öyle şey.
Ulaşım konusundada o kadar sorun yok bana göre kendi arkadaş ortamın varsa ve 4 kişi bile olsan taksiyle salonun onune gıttıgınde 8 ytl gibi bir miktar tutuyor kişi başı 2 ytl ye geliyo otobüs 1.300 düşünün işte taksimden gidenler için ise şişliye yürüyebilirler ve ordan basın sitesi arabalarına bindiklerinde direk salonun onunde iniyorsun.Kendim için konusıyım kola turca ısmını duydugum anda kotu konusan bi insanim sevmem gerçekten ama sonucta Beşiktaşımıza bir gelir sağlıyor cogumuz ıstemesekte. Ben o cola turca ismini görmeden sadece Beşiktaş ismini görerek destekliyorum takımımı.Armanın olduğu her yerdeyiz.;)
Altuğ Özübir
12-20-2007, 00:13
Kara borsa apayrı birşey bunu tribünün içinden adamlarda yapıyor artık vaz geçilmez birşey ve bitirilemez hepimizin bilmedigi çok şeyler dönüyor o işin içinde belliki o yüzden bu konuya değinmeye hiç gerek yok uzadıkça uzar çünkü..
Verdiğin örneğe değinmek istiyorum aziz yıldırımın adamı gelsin yatırımını yapsın gerekirse bu işler bize sorulmuyor biliyorsun. cola turcayı belkide en sevmiyen adam benim en iyi şekilde protesto edenlerden birisiyimdirde ama bu anlaşma bize sorulmuyor keşke sorulsa hepimiz istemeyiz bizde bazı şirketleri istemiyoruz hatta isim hakkının satılması bile bizim için utanç verici birşeydir aziz yıldırımın eski adamlarından birisi şu anda beşiktaşın reklam gelirlerinin büyük bir kısmını saglamıyormu zaten(Sadettin saranın firması)?.Gün geçtikce bizde o onurumuzu ve değerlerimizi yitirmiş olmuyormuyuz hatta yitiriyoruzda zaten keşke şu anda ligden düşsek hatta kendi istegimizle çekilsek (En güzel deplasmanlarda orda hem :) ).
Benim dediğim 2 ytl yolu sorun edenler içindi maddi durumu müsait olmayanlara birşey demedim orda normal şeylerdir biz halkın takımıyız halkın icinden herkez aramızdadır herkezde kardeşimiz arkadaşımız abimizdir.Şöyle birşey diyorum bende ben bu sene kombıne almadım çoğu arkadaşım almıyor diye ben şu anda maçlara geliyorum ama sırf arkadaşlarım için o ortamı gormek ıcın kopmamak için arkadaşlarımdan ve stadın turnikesine dahi gitmiyorum.Gittigimdede zaten içeri girmek istiyorumdur kimse engel olamaz girmeme.Bu sene kimse almadıgı ıcın bızden 3-4 tane abimle oturup şairlerde muhabbette etmısımdır cogu mac benım ıcın o ortam paha biçilemez.
O zaman senle önümüzdeki maç ankaraspor galiba o maçta görüşelim sürekli orda oldugunu soyluyorsun o gencin ankaraspor maçında içeri sokalım genci.Karaborsa yapmadım hiç şu zamana kadar ben ankaragücü macında bile elimde 2 tane vip 1 de açık bileti olmasına ragmen bileti olmayan arkadaşlara verdim gene ben girmedim girmek istemiyorum cunku içeri o maçta en azından dedigin kişiyi sokalım böyle bir iyiligimiz dokunsun arkadaşımıza hemde unutmamak lazım o arkadaş içeri girmiyorsa bu hepimizin ayıbıdır bana göre kimsenin dışarda kalmasını istememiz gerekiyor.
Altuğ Özübir
12-20-2007, 00:37
Ben teşekkür ederim bilmeyen insanları fikirlerinle aydınlattığın için.
Güvenç Küçük
12-21-2007, 00:20
Ben bu konunun silinmesi taraftarıyım kimin gelip kimin gitmediğini bilmedwen suçlar amaçlı açılmış bir konu kimsenin kimseye ders verme had bildirme gibi birdurumu olmamalı bence bu tarz yazılar hoş değil benim fikrim...
Yada en azından konunun başlığı değişmeli bu tarz bir yazı yı yazanın kim olduğu iyi bilinmeli ve belirtilmeidir bunları söylemeye hakkı var mı dır ne kadar emek vermiş ne kadar kendi dediklerini yapmış bilinmesi gerekir ayrıca konuyu bu forumda bu şekilde açarak bu forumdakilerin ne kadarının ,söylediği düşünye sahip insanlar olduğunuda kendisinin bilmesi gereklir...
Tamamen kendi görüşüm ve fikrimdir Asla kişisel bir yazı değildir...... saygılar sunarım
Cihan kardeş biraz abartmıyormusun ?
Yazdığım yazıda taraftarımıza sitem var lakin ne kimseye had bildiriyorum nede kimseye hesap soruyorum yazıyı tekrar okumanı tavsiye ederim
Kim olduğuma gelince ...
Hatırlarmısın bilmem 2 yıl önce Akatlarda yayıncı kuruluş NTV kanalının Fener yalakası yorumcusu Kaan Kural ile ilgili yazı dağıtılmıştı işte o yazıyı yazan ve dağıtan taraftarım
Bu sezon Karşıkaya maçı öncesi Turgay Demirelin ne kadar taraflı olduğuna dair yine bir yazı dağıtılmıştı işte o yazıyı yazan ve dağıtan taraftar da benim
"Ataman'ın kartalları" yazılı bir pankart hazırlıyoruz Fener maçına yetişmeyecek ama ondan sonraki maçlarda protokol karşısı trübünde sürekli asılı olacak ne kadar emek verdiğimi(zi) ne kadar Beşiktaşlı olduğumu(zu) tanışırsak daha iyi anlatabilirim lütfen Akatlara geldiğinde pankartın yanına gelde uzun uzun sohbet edelim .
Selamlar
Bülent Girgin
12-21-2007, 07:37
cihan ve güvenç :
tartisma sonunda "ben iyi besiktasliyim" benim düsüncelerim senden daha iyi" gibi boyutlara geldi, ve iyi degil diye düsünüyorum, aslinda tartisilmasi gereken "basket takimimiz son senelerin en basarili dönemini yasadigi halde neden seyirci gelmiyor ? " sorusuna cevap aramak ve nasil daha fazla seyirciyi akatlara getirebiliriz diye düsünmek olmali.
selamlar ve tesekkürler
Hasret Ergül
12-24-2007, 09:24
Sonuna kadar haklısın ne demeliki başka...
Söylenecek daha çok şey varmış aslında...
Dün gittik kuyruk caddeye kadar taşmış...
2 kapı yerine tek kapı açılmış..
Turnikeler çalışmıyor sadece ele ver bileti yeter ama tabi o sırada seninle beraber geçenler oluyor...Kimin eli kimin cebinde belli değil!!!
Eziyet Sırf Eziyet!!!!
Daha sonra lavaboya gittiğinde çeşmeden akan suyu görmemelisin!!!
Onca yolu çek soğukta gel birsürü yol yürü bide gel kapıda hayvan muhamelesi gör itişe kakışa içeri gir!!!
Bumudur bize yakışan!!!
Şimdi bunları yaşayan adam bidaha gelirmi belki gelir ama GİTSEMMİ diye kesin bir soru işareti oluşturur...
Geçen seneden bu seneye hiçbişey değişmemiş yazık!!!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.