Orijinalini görmek için tıklayınız : FTK. Çeyrek Final Rövanş : Beşiktaş 3 - Ç.Rize 2
Hasret Ergül
02-17-2008, 14:49
Fortis Türkiye Kupası
Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması
Beşiktaş JK & Çaykur Rizespor
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:V6Ow4tPytb6ADM:http://www.resimcity.com/data/media/107/www.resimcity.com_besiktas_resimleri_7.jpg&http://www.kaliteliresimler.com/data/thumbnails/1316/caykurrizesporl.jpg
Tarih: 27 Şubat 2008 Çarşamba
Yer: Beşiktaş İnönü Stadı
Saat: 16:00
Hakem: _?
Yayın: Lig TV
Barış Aygün
02-17-2008, 15:32
gs 5 ezıklr 4 attı bıze gelıcekler yıne canlarını dıslerıne takıcaklar......bızle oynadıkları gıbı asla baska takımlarla oynamayacaklar ama sonucta kazanan bız olucaz.....
Ezel Özsipici
02-17-2008, 15:39
anadolu taımlarının hepsi öyle bize gelince gaza geliyolar nedensee!...ama inönüde maç 2 de atarız 4 te...
Barış Aygün
02-17-2008, 15:43
anadolu taımlarının hepsi öyle bize gelince gaza geliyolar nedensee!...ama inönüde maç 2 de atarız 4 te... gorduk fener 4 attı adamlar geldı ezdı bızı....cımbom 5 attı kım bılır sımdı nasıl olacak ezel...artık varya hasta olucam yakında.....bunların yuzunden ne ders calısabılıyorum ne bısı yapabılıyorum... :'(
Kemal Arıcıoğlu
02-17-2008, 15:47
neden hep rakiplerde arıyorsunuz ki suçu...birazda kendimizi eleştirelim...sende oyna sende 5 at bu sezon 5 attığımız bir maçı hatırlaya varmı..olamaz çünkü böyle bir maç yok...rize fener maçında ilk yarıda çok kötü oynadı...ama 2.yarı iyi mücadaele etti...ama fener ilk yarıda işi bitirmişti..yani anlayacağınız vur kaç taktiğini uyguladı..işte biz bunu uygulayamıyoruz...illaki gol yiyeceğiz ve stres yaşayacağız..
Ezel Özsipici
02-17-2008, 15:49
gorduk fener 4 attı adamlar geldı ezdı bızı....cımbom 5 attı kım bılır sımdı nasıl olacak ezel...artık varya hasta olucam yakında.....bunların yuzunden ne ders calısabılıyorum ne bısı yapabılıyorum... :'(
bize karsı bu hırsları istekleri neden anlmıyorum evet fenerden 4 yedi hemde akıl almıycak hatalarla bizde...gruptan lider cıktılar pek neden fenere direnmediler resmen direnmediler...bu kaç sezondur böylee...ama geneede beşiktaşa akfa tutucak gçte ddeğiller istesek raahat yeneriz ama futbolcular rakibi küçümsüyolar heralde nasıl olsa alırız havaları var...ama önemini anlamıslardır herlade alırızz....
Barış Kahraman
02-17-2008, 15:50
kimse bize gelince gaza gelmiyor Beşiktaş güzel top oynasa bunlar olmaz! Hata Beşiktaşta.. umarım turu geçeriz..
Bülent Girgin
02-17-2008, 19:27
maç 2-0 olunca santraforu çikarir yine sayin ertugrul saglam ve maçi rizeye hediye eder siz hiç merak etmeyin, elendikten sonrada" iste böyle maçlarda hatalarimizi görüp tecrübe kazaniyoruz" diye açiklamasini patlatir! :( :(
Barış Aygün
02-17-2008, 19:44
maç 2-0 olunca santraforu çikarir yine sayin ertugrul saglam ve maçi rizeye hediye eder siz hiç merak etmeyin, elendikten sonrada" iste böyle maçlarda hatalarimizi görüp tecrübe kazaniyoruz" diye açiklamasini patlatir! :( :(
daha ne kadar tecrube kazanıcaz anlamadım kı.....defansta rakıbın onune gecılmeyecegını.....takım oyunda skor ve oyun avantajını elınde tutarken oyuncu degıstırmek ne kadar mantıklı ya da degıstırıyorsun neden aynı tarz bır adam almazsın....
Nisa Tuğrul
02-17-2008, 22:29
ay inşallah yeneriz yaaa
Mehmet Erhan
02-18-2008, 10:16
gol yemezsek rahat eleriz ama yediğimize göre de en az 3 gol atmamız şart...bence zor geçeriz turu...:(
Barış Aygün
02-18-2008, 11:46
bekle rize bu sefer kurtulusun yok.......en 3 en fazla fark yersın :D
Gökhan Özsoy
02-18-2008, 15:32
gs 5 ezıklr 4 attı bıze gelıcekler yıne canlarını dıslerıne takıcaklar......bızle oynadıkları gıbı asla baska takımlarla oynamayacaklar ama sonucta kazanan bız olucaz.....
anadolu taımlarının hepsi öyle bize gelince gaza geliyolar nedensee!...ama inönüde maç 2 de atarız 4 te...
nedeen suçu rakibe atıyoruzki..onlar gsYide fbyide tsyide yenmek istiyorlar ama bizi daha fazla yenmek istiyorlar bence böyle bir şey yok..
beşiktaşın aldığı sonuçlar ortaya koyduğu futbol rakipleri heveslendiriyor bence her an hata yapcak futbolcular sahada özellikle defansımız ve dahada önemlisi neredeyse her maç aynı hataları yapan bir teknik direktör var kenarda.. rakiplerin bize karşı daha istekli oynamasının sebebi bence bu..
sonuçta fbyi yenince 3 puan bizi yenince 5 puan almıyorlar..
Erkan Korkmaz
02-18-2008, 16:30
Bu sene bu takımı hiç yenemedik 2 kere yenildik 1 kerede berabere kaldık ama bu sefer inönüde şansları yok diyorum, büyük konuşuyorum yeneceğiz...
Mehmet Erhan
02-18-2008, 16:32
Kupada kale Hakan'ın
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sezon başında bir rotasyon kurmuş ve kupa maçlarında Hakan Arıkan’ın kaleye geçmesini planlamıştı. Bu düşüncesinden vazgeçmeyen başarılı çalıştırıcı, çarşamba günü İnönü Stadı’nda oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında da eldivenleri Hakan Arıkan’a teslim edecek. Son haftalarda Rüştü Reçber’in yaptığı hatalar sonrasında genç file bekçisinin nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.
Kaynak: Fanatik
25.02.2008
Anıl Mungan
02-18-2008, 17:11
bu sefer rizeye beş atarız adamlarda hiç bir şey yok
Bülent Girgin
02-20-2008, 17:40
Futbol Takımımız'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. maçının tarihi belli oldu. Ekibimiz rakibiyle 27 Şubat Çarşamba günü saat 16.00'da BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
ya madem aksam gayse-fenev maçi var bizim maçida saat 5 e alin, saat 4 te maçmi olur?!
Ezel Özsipici
02-20-2008, 17:45
of evet okuldan kaçmam gerekicek yada gitmiycem bu ne ya:@:@:@
gol yemeden iki gol atmamız lazım buda biizim için cok zor inşallah turu gecerizz!!
Bülent Girgin
02-21-2008, 21:23
of evet okuldan kaçmam gerekicek yada gitmiycem bu ne ya:@:@:@
gol yemeden iki gol atmamız lazım buda biizim için cok zor inşallah turu gecerizz!!
ezel okuldan kaçma, ben sana anlatirim maçi :D
Hasret Ergül
02-23-2008, 01:09
Bilet fiyatları şöyle:
VIP ÜST B&E: 150 YTL
VIP ÜST A&F: 100 YTL
VIP ALT A&F: 75 YTL
VIP ALT B&E: 75 YTL
VIP ALT C&D: 75 YTL
NUMARALI ORTA: 75 YTL
NUMARALI KENAR: 50 YTL
KAPALI ÜST: 50 YTL
KAPALI ALT: 40 YTL
YENİ AÇIK: 15 YTL
ESKİ AÇIK: 10 YTL
ESKİ AÇIK: 10 YTL
Bülent Girgin
02-24-2008, 14:49
bedavaya bile bilet verseler o saatte kim kidebilirki maça? :( madem besiktasin maçini sali aksami oynatin utanmazlar! ama maç saatlerini lig tv yaptigindan gayfenerasyon karisamiyor tabi maç saatlerine ! :(
Gökhan Özsoy
02-24-2008, 20:05
umarım tur için yeterli skoru alabiliriz...
Mehmet İpek
02-24-2008, 20:31
motivasyon pazar akşamıyla birlikte biraz daha attı.
hem ligde hemde kupa için istikrar başlıyor olabilir diye düşünüyorum...
Barış Aygün
02-24-2008, 20:49
carsamba gunu sılecegız rızeyı sahadan....
Adnan Direnç
02-24-2008, 20:50
en az 3 golümüz var rizeye bu maçta...
Barış Aygün
02-24-2008, 20:54
en az 3 golümüz var rizeye bu maçta... bı o kadar yemeyecegımızın garantısı varmı ??? :(
Adnan Direnç
02-24-2008, 20:55
var ben :)
Barış Aygün
02-24-2008, 20:57
var ben :)
guvenıyoruz o zaman sana :D
Hasret Ergül
02-25-2008, 12:27
Bu maçta destek vermemiz gerekir taraftar yanında olması gerekir ama lanet olsun saat çok ters!
Bülent Girgin
02-25-2008, 13:12
galatasaray maçindan daha zor olacagi kesin, insallah 2 farkli yenebiliriz
Nihal Aslan
02-25-2008, 13:52
bence en az 3-1 bıter bu mac gol yımeyız deyemeyecgım cunku her mac bı tanede golsa kalemızde o golu goruyoruz ..hata kımde acaba
Gökhan Özsoy
02-25-2008, 15:27
Kupada kale Hakan'ın
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sezon başında bir rotasyon kurmuş ve kupa maçlarında Hakan Arıkan’ın kaleye geçmesini planlamıştı. Bu düşüncesinden vazgeçmeyen başarılı çalıştırıcı, çarşamba günü İnönü Stadı’nda oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında da eldivenleri Hakan Arıkan’a teslim edecek. Son haftalarda Rüştü Reçber’in yaptığı hatalar sonrasında genç file bekçisinin nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.
Kaynak: Fanatik
25.02.2008
bu haber çok önemli bence bu maçtaki performansına göre ligin ilk haftalarının başarılı ismi hakan kaleyi derbi maçtada alabilir..
Şule Artarlar
02-25-2008, 19:52
2-1 bizimdir diyorum maç....
Bülent Girgin
02-25-2008, 20:06
2-1 yetmiyor ama sule, biliyormusun ?
Bülent Girgin
02-25-2008, 20:50
Rövanş maçlarının hakemleri açıklandı.
Beşiktaş-Çaykur Rizespor..............: Halis Özkahya
Erkan Korkmaz
02-25-2008, 20:57
2-1 e Çaykur Rizeye Yarı finalde Başarılar Dileriz... Gol yemeden 2 fark lazım...
Gökhan Özsoy
02-25-2008, 21:00
naptın şuşu_? eledin bizi hemen kupayı alamıcaz mı bu sene_?:( :(
Erkan Korkmaz
02-25-2008, 21:05
Şuşu sanırım Lig maçıyla karıştırdı...
Bülent Girgin
02-26-2008, 20:03
Futbol Takımımız, Çaykur Rizespor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Taktik ağırlıklı geçen idmana tedavileri devam eden Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef ve Gökhan Zan ile sağ dizindeki kemik ödemine bağlı olarak ağrıları bulunan Bobo katılmadı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Brezilyalı futbolcumuzun 2 günlük dinlenmenin ardından takımla çalışmalara başlayacağını ve hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı düşünülerek Çaykur Rizespor karşısında riske edilmeyeceğini açıkladı.
İdman sonrasında açıklanan kamp kadrosunda bu oyuncularımızın yanısıra kırmızı kart cezalısı olan Ali Tandoğan da yer almadı.
19 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncularımız bulunuyor:
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Baki Mercimek, Tello, Ricardinho, Delgado, Nobre, Cisse, Holosko, Schildenfeld, Aydın Karabulut, Mehmet Yozgatlı, Batuhan Karadeniz, Ethem Yılmaz, Bülent Uzun, Ali Kuçik
Resmi Siteden alintidir
Utku Altıncık
02-27-2008, 15:42
anasını satayım 2 kayıp vrdik dakika 32 dahaaa 1-1
Utku Altıncık
02-27-2008, 15:46
gordon bulanık görmüş oyundan çıktı.....cissede sol iç yan bağlarında esneme oluşmuş çok top kaybı yapıyoruzzz
Utku Altıncık
02-27-2008, 15:56
ilk yarı bitti 1-1 :( offfff
Ezel Özsipici
02-27-2008, 15:56
35 top kaybıyla birde i.üzülmezin sarı kartı var ben sanki çelme caktı yani ayagına takılıp düşmüş gibi gördümm:S: aaama bilemiyorum siz ne diyiceksiinizz yediğimiz gol.... kimse gene elleyememiş..cisse inşallah gs macına yetişirr..
Ezel Özsipici
02-27-2008, 16:11
20.dakikadan sonra sut oranı 0/0:S:
Sercan Kandemir
02-27-2008, 17:05
bela andirsam yanlisdir birsey söylesem yalandir en iyisi bisey yazmiyim söylemeyim zaaten biktik saymaktan tühlerim diken diken oldu be....:yaaa:
Gökhan Özsoy
02-27-2008, 17:23
oooffff ooofffffff nedir bu çektimiz rizeden beee:(
adamlar işi biliyor nasıl olsa 3 4 yeriz dediler bari savunmayı çökertelim 2 tane 3 tane atabiliriz belki dediler taktik tuttu.. 30.dakkada savunmadan 2 oyuncu değiştirmek zorunda kaldık..:( umarım gs maçında oynayabilirler özelliklede cisse yoksa ön liberoda rico oynıcak yine:( :(
Şule Artarlar
02-27-2008, 17:26
söylenecek son söz nedir acaba??
Gökhan Özsoy
02-27-2008, 17:27
söylenecek son söz nedir acaba??
buraya kadarmış:( :(
bu sezon kupada yok artık tek umudumuz lig şampiyonluğu..
umarım kazanırız yoksa bu sezon avunabilcemiz tr kupasıda yok:( :(
Bülent Girgin
02-27-2008, 17:51
Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında, ilk karşılaşmada 1-0 mağlup olduğu Çaykur Rizespor’u BJK İnönü Stadı’nda 3-2 yenmesine rağmen kupaya veda etti.
BJK İnönü Stadı’nda baharı andıran güzel bir havada oynanan karşılamada tribünlerdeki yerlerini alan taraftarlarımız, her zamanki gibi tezahüratları ile Takımımız’a büyük destek verdiler. Maç öncesinde kahraman ordumuzun bölücü terör örgütüne karşı Kuzey Irak’ta düzenlediği kara operasyonunda şehit düşen vatan evlatlarımız için 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, taraftarlarımız “Şehitler ölmez vatan bölünmez” şeklinde sloganlar attılar.
Karşılaşmaya Siyah Beyazlılarımız başlarken, ilk dakikalar orta alan mücadelesi şeklinde geçti. 15. dakikada Cisse rakibi ile girdiği mücadelede sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kalırken, yerine 16. dakikada Baki Mercimek girdi. 19. dakikada Baki’nin defansın arkasına attığı güzel pasta topla buluşan Holosko, kaleciyi de geçerek topu boş ağlara bıraktı ve Takımımız’ı 1-0 öne geçirdi. 26. dakikada Çaykur Rizespor Suat ile durumu 1-1 yaptı. 31. dakikada Takımımız bir şanssızlık daha yaşadı ve sakatlık geçiren Schildenfeld yerini Ricardinho’ya bırakmak zorunda kaldı. İlk yarı 1-1 sona erdi.
Takımımız 2. yarıya baskılı başlayarak gol bulmak isterken, rakip Çaykur Rizespor da kontra ataklarla kalemize gelmeye çalıştı. 59. dakikada Delgado rakiplerinden sıyrılarak sol taraftan ceza alanına giren Tello’yu topla buluşturdu. Tello’nun yerden sert şutunda top ağlarla buluştu ve Takımımız 2-1 öne geçti. 65. dakikada Çaykur Rizespor Riberio ile skora tekrar denge getirirken, Mehmet Yozgatlı’nın yerine Batuhan Karadeniz oyuna girdi. 74. dakikada Tello’nun soldan sert ortasında kale ağzındaki Nobre karambolde topu ağlara göndererek Takımımız’ı 3-2 öne geçirdi. Mücadele 3-2 üstünlüğümüzle sona ermesine rağmen, Siyah Beyazlılarımız ilk maçtan 1-0 mağlup ayrıldığı için kupaya veda etti.
MAÇIN DETAYLARI
Stat: BJK İnönü
Hakemler: Halis Özkahya, Cem Satman, Nihat Mızrak, Özgüç Türkalp (4)
Beşiktaş: Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı (Batuhan Karadeniz Dk.65), Delgado, Nobre, Tello, Cisse (Baki Mercimek Dk.16), İbrahim Üzülmez, Holosko, Schildenfeld (Ricardinho Dk.31), İbrahim Toraman, İbrahim Kaş
Yedekler: Rüştü Reçber, Baki Mercimek, Ricardinho, Aydın Karabulut, Ethem Yılmaz, Bülent Uzun, Batuhan Karadeniz
Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam
Ç. Rizespor: Gonzalez, Suat, Riberio (Anderson Dk.87), Victoria, Gökhan, Igor Gal, Emrah (Tufan Dk.90), Mustafa, Marcos Da Silva, Cumhur, Rodrigez Leandro (Serhat Dk.77)
Yedekler: Özden, Anderson Dos Santos, Tufan, Mehmet, Serhat, Mertgül, Anıl
Teknik Direktör: Erdoğan Arıca
Gol: Holosko (Dk.19), Suat (Dk.26), Tello (Dk.59), Riberio (Dk.65), Nobre (Dk.74)
Sarı Kart: İbrahim Üzülmez (Dk.35), Mustafa (Dk.52), Mehmet Yozgatlı (Dk.58), İbrahim Kaş (Dk.63), Ricardinho (Dk.63), Gonzalez (Dk.84), İbrahim Toraman (Dk.87)
1.DEVRE
16. dakikada sakatlanan Cisse’nin yerine Baki Mercimek oyuna girdi.
18. dakikada Holosko sağ kanatta rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına girdi. Holosko pasını içerideki Nobre’ye verirken Nobre topa vuramadı.
19. dakikada Baki’nin defansın arkasına attığı nefis pasta topla Holosko buluştu. Holosko kaleciyi de geçerek topu boş ağlara bıraktı ve Takımımız’ı 1-0 öne geçirdi.
25. dakikada Delgado’nun kafayla defansın arkasındaki derin boşluğa indirdiği topa Holosko hareketlendi. Süratle ceza alanına yönelen Holosko, içerdeki Nobre’yi topla buluşturmak isterken, meşin yuvarlak Nobre’nin önünden geçti.
26. dakikada Ç. Rizespor Suat ile durumu 1-1 yaptı.
31. dakikada sakatlık yaşayan Schildenfeld yerini Ricardinho’ya bıraktı.
İlk yarı sona erdi.
2. DEVRE
48. dakikada Tello’nun kullandığı serbest vuruşta top kaleye yöneldi. Kaleci son anda topu tokatladı.
55. dakikada İbrahim Kaş’ın ortasında Nobre topa yükseldi. Ancak Nobre kafayı istediği gibi vuramayınca top auta gitti.
59. dakikada Delgado rakiplerinden sıyrılarak sol taraftan ceza alanına giren Tello’yu topla buluşturdu. Tello’nun yerden sert şutunda top ağlarla buluştu ve Takımımız 2-1 öne geçti.
65. dakikada Ç. Rizespor Riberio ile durumu 2-2 yaptı.
65. dakikada Mehmet Yozgatlı’nın yerine Batuhan oyuna girdi.
74. dakikada Tello’nun soldan sert ortasında kale ağzındaki Nobre karambolde topu ağlara göndererek Takımımız’ı 3-2 öne geçirdi.
83. dakikada Tello'nun ortasında Holosko'nun kafa vuruşu auta gitti.
88. dakikada Tello'nun kullandığı serbest vuruşta defansın ters kafa vuruşu kaleye yöneldi. Ancak top kalecide kaldı.
Bülent Girgin
02-27-2008, 17:53
evet sayin ertugrul efendi bu maç hakkindaki açiklamalarini merakla bekliyorum :( bakayim buna ne kilif uyduracaksin ? ligde tek farkli galibiyetlerle düse kalka yoluna devam edersin ama kupada yetmiyor iste !
Bülent Girgin
02-27-2008, 17:57
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor ile oynadığımız Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçının ardından şu açıklamayı yaptı:
"Bugün 2 senedir kazandığımız Fortis Türkiye Kupası'na veda etmek bizi üzdü elbette. Atılan 3 gol ve yenen 2 gol var. Böyle maçlarda atılan ve yenilen gollerin hesabı sonucu belirliyor. Goller bulmamıza ve çok pozisyona girmemize rağmen yediğimiz goller tabii kötü oldu. Takım savunmasında sorunlarımız vardı. Gordon ve Cisse'nin şanssız şekilde çıkması iyi olmadı. Ancak her ne olursa olsun tur atlamalıydık.
Özellikle 2. yarı belli bölümlerde üstün oynadık ve goller bulduk. Özellikle son bölümde çok sayıda pozisyonumuz vardı. Ama sonuçta başaramadık ve üzgünüz. Ancak bu üzüntümüzü sürdürmemeliyiz. Çünkü hafta sonunda Galatasaray ile çok önemli bir maçımız var. Artık sadece lig kaldı ve bunun sonunda kazanmak istiyorsak Galatasaray maçına çok iyi konsantre olmalıyız."
Bülent Girgin
02-27-2008, 18:02
takim savunmasindaki sorunlar bugünmü oldu? her maçta gol yiyor takim :( ama mühim olan senin tecrübe kazanman ! "artik sadece lig kaldi " demis sayin ertugrul efendi ve böylece onun sayesinde bizlerde ögrendik artik sadece ligin kaldigini ! çok tesekkürler ! umarim pazartesi günü "artik önümüzdeki sezona hazirlaniyoruz" demez sayin ertugrul efendi!
Mehmet İpek
02-27-2008, 18:39
evet sayin ertugrul efendi bu maç hakkindaki açiklamalarini merakla bekliyorum :( bakayim buna ne kilif uyduracaksin ?
suç taraftarın tabiki. Tezahurat yaptılar bizde onlara uyduk.
ATTIK YEDİK ATTIK YEDİK ATIK AMA KAYBETTTİİİİİİİKKKKKK.
DATT DİRİİ DATT DATT DAAAATTTDAAAAATTTT.
:@
Şaban Yunusoğlu
02-27-2008, 20:01
Defansa çözüm bulunamadığı takdirde ligde elden gitmezse iyidir. Kupayı iki sezondur üst üste alıyorduk belki peş peşe seri yapamama açısından üzüldük ama 25 yıldır bekleyenler kadar olmasa gerek... Ligdeki fikstur ve rakiplerin durumu her zaman başımıza gelecek bir durum değil zorla şampiyon olacağız gibi görünüyor hemde bazı Beşiktaş'ın futbolcuları olmadığını nitelendirdiğimiz kişilerle... Artık 0 tolerans - 0 mazeret.
Barış Aygün
02-27-2008, 20:39
anlamıyorum ya mehmet yozgatlı kımdır?? kac aydır oynamamıs adam neden krıtık macta ılk 11 de ?? offf offf neden ıbrahım kas 2. golde arkasına bakma zahmetınde bulunmadı bu kadar ruhsuz bır takım gormedım ben yaa.....
Barış Aygün
02-27-2008, 20:40
takim savunmasindaki sorunlar bugünmü oldu? her maçta gol yiyor takim :( ama mühim olan senin tecrübe kazanman ! "artik sadece lig kaldi " demis sayin ertugrul efendi ve böylece onun sayesinde bizlerde ögrendik artik sadece ligin kaldigini ! çok tesekkürler ! umarim pazartesi günü "artik önümüzdeki sezona hazirlaniyoruz" demez sayin ertugrul efendi!
bugun sadece lıg yarın gs fener sıvas yenınce bızı ne dıyecek acaba sadece onumuzdekı sezon mu????artık bahanelere sıgınma hocam..
Ezel Özsipici
02-27-2008, 21:31
ben hiç kupadan eleniceğimizi düşünmemiştimm:'( ne olursa olsun biz bu macı alıcaktık taraftar olarak haketmiştik:'(ama olmadı...artık elimizde sadece lig kaldı herseyden elendik..3sene üst üste alcıaktık biz turu haketmiştik..
rize kümeyeee..rize kümeye:@
Engin Ülgenay
02-27-2008, 21:32
rezil herifler!!!
Ezel Özsipici
02-27-2008, 21:33
rezil herifler!!!
kim rezil beşitkaslı futbolcular mı rizelimi?
Barış Aygün
02-27-2008, 21:39
kupadan elenmek sorun degılde elendıgımız takım sorun rakıplerının rahatlıkla 4-5 attıgı bır takımdan kendı sahande 2 gol yıyıp deplasmanda gol atamadan yenılıyorsun...ne kadar amatorce..
Mehmet Erhan
02-28-2008, 10:12
ilk maçta kaçırdığımız golleri dün mumla aradık...orda bi beraberlik alsaydık yetecekti ama beceriksizliklerinin faturasını inönüde 2 gol daha yiyip ödediler...aslında yazık oldu...çok da kötü oynamamıştık...ama ilk yarıda sakatlanan 2 futbolcumuz ve defansımızın her zamanki kademe yanlışlıkları bu skoru doğurdu...üstelik bi de cisse den olduk...hafta sonunda allah sonumuzu hayretsin... :(
Yavuz Uğurlu
03-03-2008, 23:56
hala inanmakta zorlanıyorum ya..beşiktaş bu kupadan nası elenir????? oynamassan elenir işte böle çatır çatır... :@
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.