PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Okullarımız’da Kış Dönemi

Hasret Ergül
09-10-2007, 11:10
Yaz döneminde çok yoğun ilgi gören Futbol Okullarımız, eğitimlerine kış mevsiminde de devam edecek. Futbol Okullarımız’ın kış eğitim dönemi 15 Eylül Cumartesi günü başlayacak.
Futbol Okullarımız’ın kış dönemine 1991-2000 arası doğumlu öğrenciler kayıt yaptırabilecekler. Her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek Okullarımız’da, yetenekli öğrenciler Kulübümüz’ün lisanslı futbolcusu olarak Altyapı Takımlarımız'da forma giyme şansını elde edecekler.

Kayıtları devam eden Futbol Okullarımız’a başvuru yapan öğrenciler 80 YTL aidatın yanısıra bir defaya mahsus olmak üzere malzeme ücreti ödeyecekler. Divan Kurulu ve Kongre Üyelerimiz’in çocuklarına ve kayıt yaptıran iki kardeşe, yüzde 20 indirim uygulanacak.

Futbol Okullarımız, 6’sı Avrupa, 1’i ise Anadolu Yakası'nda olmak üzere 7 yerde eğitim veriyor. Okullarımız’ın bulunduğu bölgeler şöyle: Fulya, Çilekli, Akatlar, Avcılar, Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Bostancı.

İLETİŞİM: Fulya Şan Ökten Kamp Tesisi
0212 227 90 03 / 0212 227 00 68

Gökhan Özsoy
09-10-2007, 11:24
bizden geçti be dishy genclerin önünü açmak için ben başvurmıcam bu sene..:rezil: