PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Gerekirse Takimi çekeriz !'

Kemal Arıcıoğlu
09-15-2007, 21:56
http://image.haber3.com/haber/112995.jpg

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören verilmeyen gol sonrasında adeta köpürdü! "Beşiktaş camiası çok büyük bir camia. Yumruğunu bir indirirse kimse altından kalkamaz" diyen Demirören, hem TFF'yi ciddi biçimde uyarırken, "Gerekirse takımı sahaya da çıkartmayız" dedi.

İşte Demirören'in açıklamaları!
"Ben öncelikle bu maçı izleyenlerden ve bu stada gelenlerden özür dilerim. İki takım da bugün çok kötü bir futbol sergiledi. Bizim böyle bir futbol oynamamamız lazım! Bu takımdan camiamızın çok fazla beklentisi var! Şampiyonlar Ligi ve benzeri hiçbir bahane de bunu örtemez. Biz Beşiktaş'ız, haftada tabii Kİ birçok maç yaparız. Hocamızla ve futbolcularımızla görüşerek bu durumu çözeceğiz."

"Beşiktaş camiası çok büyük bir camia. Yumruğunu bir indirirse kimse altından kalkamaz. Hem federasyon, hem de hakem camiası bu gidişata bir dur demezlerse biz de gerekeni yaparız. Gerekirse takımı sahaya da çıkartmayız. Herkes haddini bilecek!"

Barış Kahraman
09-15-2007, 21:59
illa fener gibi ağlayıncamı hakemler gollerimizi verecekler!!! Biz şike istemiyoruz! Hakkımız neyse onu versinler.. Başkan güzel bi açıklama yapmış tebrik ediyorum.. Ayrıca nasıl yaptı onuda anlamadım şaşırdım..

H.Hüseyin Uluçay
09-15-2007, 22:02
başkanın bu tarz açıklamaları yapmasının zamanı geldi geçti, bizim başkanda özhan canaydın gibi olcak nerdeyse..özhan canaydın ıykk böyle başkan olmaz olsun...

Gökhan Özsoy
09-15-2007, 22:07
federasyona yönelik böle bir açıklama gerekiydi balkanımız ii yapmış ama takımı sahadan çekmek basit bir iş deil..:S:

Learta Sadiku
09-15-2007, 22:08
Şaşırdım vallaha ama güzel bi açıklama yapmış...

forzabjk06
09-15-2007, 22:09
Suskunluğumuz her zaman kullanıldı.Artık böyle sert tepkilerin gösterilmesi en doğru kadar.

H.Hüseyin Uluçay
09-15-2007, 22:17
takımı çekmek kolay değil ama imkansızda değil...

Burak Bayrak
09-15-2007, 22:18
Helal Olsun Başkan Vur Masaya yumruğunu ...

Serkan Uşak
09-15-2007, 22:22
bi kerede oturduğudun yerden konuşmada harbiden şu yumruğunu vur masayada görlim konuşmak kolay iş

Gökhan Özsoy
09-15-2007, 22:25
takımı çekmek kolay değil ama imkansızda değil...

bu açıklamalar daha öncede yapıldı farklı takımalr tarafından en sıcak örneği gecen yıl fenerbahçe yaptı böle bir açıklama ama olmadı böle birşey..çünkü bu takımlar halkın takımı başkanların patronların deil..

Adnan Direnç
09-15-2007, 22:29
Başkanda Kredisinin Dolduğunun Farkında Bence Bu Yüzden Böyle Bir AÇıklama Yaptı...

Alakasız Oalcak Ama Geçen Yıl F5 ler Açıklama YApmıştı Bir Yöneticisi Bundan Sonra Türkiye Kupası Maçlarına PAfla Çıkıcaz Diye Ben Bu Kupa Maçlarını Çok Merak Ediyorum..

Barış Aygün
09-15-2007, 23:25
bence guzel bı acıklama..daha sezonun basında bole yapması baskanın cok ıyı...en azından tavrımızı koydugumuz bellı olsunn

the_eagle
09-16-2007, 03:04
Takımı çekmek kısmı hariç katılıyorum. Çeksen ne olacak yani bize ne faydası var ? Elinde bişey yok rest diyosun. Bi görürlerse restini apışırsın Sayın Başkan

Esra Kara
09-16-2007, 03:28
pöfff.. açıkcası benim için bu sözleri hiçbir şey ifade etmiyor.... ona olan inancımı, güvenimi kaybedeli çook oldu maalesef...hiç bravo başkana ne güzel söylemiş demiyeceğim burda.. pek de tatmin etmedi beni.. yani sadece konuşmuş... oturduğu yerden...her zamanki gibi.... çekerizzz takımı..oldu... bana icraatle geleceksin artık sayın başkan... lafla hiçbir gemiyi yürütemiyoruzzz... ezdirmeyeceksin o halde Beşiktaş'ı... öyle büyük camiayızz...yumruğumuzu bi indirirsek altından kimse kalkamaz demek marifet diil.. o zaman indireceksin o yumruğu... biz de göreceğiz.. hah işte o zaman alkışlarım seni ben Beşiktaş taraftarı olarakk.... saygılar sayın başkan...

Hidayet Koç
09-16-2007, 03:31
essra ya % 100 katılıyorum..
sözde değil, özde bi başkan olsaydı keşke...

Mehmet İpek
09-16-2007, 03:47
... çekersin sayın başkanım. halkın takımını ne sanıyosun sen. sen olmasanda bu beşiktaş tüm ....... karşı göğsünü kabarta kabarta girecek o stadlara aranızda birtek biz şerefli kaldık diye.
Aman başkanım biz bi çekicez sizi aramıza ramazan şimdi tövbe tövbe:nono:

Utku Altıncık
09-16-2007, 10:33
bence ilk defa doğru zamanda doğru kelimeleri kullandı başarısızlığını hepberaber eleştiriyoruz fakat haklı oldu konulardada arkasında duralım sonuçta doğru tektir

Bülent Girgin
09-16-2007, 10:59
ne buya, böyle açiklamalar yakisiyormu BESIKTAS BASKANINA !!!!!! yaziklar olsun sn. demirören, birakin hakemlerle, federasyonla ugrasmayida takimin düzelmesi için ugrasin !!! yapamayacaginiz sözlerde sarfetmeyin, daha sonra tükürdügüzü birgün yalarsiniz !!!!!!

yukardaki yorumum eger sn. demiören gerçekten bu açiklamayi yaptiysa geçerlidir !!!

Barış Aygün
09-16-2007, 11:02
ne buya, böyle açiklamalar yakisiyormu BESIKTAS BASKANINA !!!!!! yaziklar olsun sn. demirören, birakin hakemlerle, federasyonla ugrasmayida takimin düzelmesi için ugrasin !!! yapamayacaginiz sözlerde sarfetmeyin, daha sonra tükürdügüzü birgün yalarsiniz !!!!!!
saygılar bulent abı..takımın duzelmesı ayrı onun ıcın hocayla oturup konusması lazım ama eger hakemler dunkı gıbı bıze karsı tavır alıcaksa ısımız zor...belkı takımı cekemez ama en azından tavrımız ortada dıye bır mesaj var ortada...

Hasret Ergül
09-16-2007, 11:06
Ben şahsen pek inanmadım,Başkalarının gözünü boyuyabilirsin başkan ama biz senin ensendeyiz...

Bülent Girgin
09-16-2007, 11:09
saygılar bulent abı..takımın duzelmesı ayrı onun ıcın hocayla oturup konusması lazım ama eger hakemler dunkı gıbı bıze karsı tavır alıcaksa ısımız zor...belkı takımı cekemez ama en azından tavrımız ortada dıye bır mesaj var ortada...

selamlar utku, sen dün maçi seyrettinmi? ben bu sabah tekrardan seyrettim ve takim KÖTÜ !!91. dk da diattanin kafasi ve 93. teki verilmeyen golden baska bir pozisyon maalesef yok !!

Barış Aygün
09-16-2007, 11:17
selamlar utku, sen dün maçi seyrettinmi? ben bu sabah tekrardan seyrettim ve takim KÖTÜ !!91. dk da diattanin kafasi ve 93. teki verilmeyen golden baska bir pozisyon maalesef yok !! ızledım abım mactaydım dun bende..tamam takım kotu ona lafım yok..ama tek dedıgımı bırılerıne karsı artık tavrımızı koymamız gerekıyordu dıye dusunuyorum..

Utku Altıncık
09-16-2007, 11:24
seyrettim maçı geniş özeti ama şöyle birşey var bülent abi ne olursa olsun sonuçta golde olsa eleştiri yapacaktık ama kötüde oynasak verilmeyen bir gol giden 2 puan var zaten elma ile armutu karıştırmıyoruz o kunu üzerine haksızlıklar üzerine göre yorum yapılırsa sevinirim

Bülent Girgin
09-16-2007, 11:30
ızledım abım mactaydım dun bende..tamam takım kotu ona lafım yok..ama tek dedıgımı bırılerıne karsı artık tavrımızı koymamız gerekıyordu dıye dusunuyorum..

pardon baris karistirmisim :D özür dilerim :D affedersin umarim bu hatami :D

bende diyorumki "birakalim bu ezik ayaklarini ve rakipleri eze eze yenip HAKKIMIZLA maçlari alalim"

tekrardan selamlar ve iyi pazarlar

Barış Aygün
09-16-2007, 11:36
pardon baris karistirmisim :D özür dilerim :D affedersin umarim bu hatami :D

bende diyorumki "birakalim bu ezik ayaklarini ve rakipleri eze eze yenip HAKKIMIZLA maçlari alalim"

tekrardan selamlar ve iyi pazarlar
estafirullah bulent abı olur mu ole sey :D saygılar abım sevıyoruz senı :D ezecezgız zaten buna suphem yok zaten ama haksızlıklar haddını asmaya basladı..neyse hayırlısı dıyelım hayırlısı olsun :D

Ezel Özsipici
09-16-2007, 17:53
Şimdiye kadar vurması gerekiyodu zaten geç olsun ama güç olmasın...Helal olsun güzeL konuşmus baskan...gerekirsetakımı çıkarmasınlar ya böle şike olucksa çıkmayallımm!!

Hüseyin Balcı
09-16-2007, 17:56
yeme bizi başkan sende azize gibi şovamı başladın adam olan söylemez yapar.

Gökhan Özsoy
09-16-2007, 17:58

bu yönetim zaten hep yapamayacağı şeyleri vaat ettiği için bu duruma düştü..
ne demek takımı sahadan çakeriz ya sen kimin takımını sahadan çekiyosun..

Gökhan Özsoy
09-16-2007, 17:59
yeme bizi başkan sende azize gibi şovamı başladın adam olan söylemez yapar.

helal olsun hüseyin..:(h5)::(h5):bunu dün akşamdan beri sölememiz gerekiyodu aslında..

Ezel Özsipici
09-16-2007, 18:02
ama gerekmiyo mu çekmeek çeksinn ama onda o kadar yürek yok çekemz...ama bencede önce takıma çeki düzem vermesi lazım her gün olay oluyo kimi geliyo hocasına el kol hareketi yapıyo biri sotyunma odalarını yumrukluyo diğeri maça girmiyo aklı salı günündeymiş takımın ne alaka ya sen teknik tirektörsün takımını motive ediceksin grçi bir yenilgide bu kadar çok üstüne gitmmek lazım ama sampiyonlar ligi hep böyle denk gelicek her seeferinde aklımız baska yerde olursa sampiyonluk ne olucak hemde 4 seneden sonra...ama eğtuğrul hoca inaıyorum ki bunların farkındadır ve umarım bununbir önlemini alır çünkü beşiktasın su anki kadrosunu isterse,inanırsa ne kadar iyi oynadığı hepimiz biliyoruz...