PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökhan Gönül ağır ol! / 8.1.2008

Hasret Ergül
01-08-2008, 08:18
Geçtiğimiz günlerde bütün gazetelerde aynı haber vardı. Fenerbahçeli Gökhan Gönül, fetva vermiş “Türkiye’de iki büyük var” diye. Haberi okuyunca hayretimiz daha da arttı. Genç oyuncu bu sözleri Fenerbahçe TV’de söylemiş. Gönül bu yargısını da, “Beşiktaş ve Galatasaraş ülkenin iki büyüğü, Fenerbahçe ise bunların çok üstünde” diyerek vurgulamış. Eğer bu üzerine vazife olmayan sözleri mesela Beşiktaş’tan Serdar Özkan, Galatasaray’dan Arda Turan veya hiç hesaba dahi katmadığı dördüncü büyükten Gökdeniz Karadeniz söyleseydi, bugün idam sehpasındaydı. Bekledik bir kaç gündür kimseden ses seda çıkmadı, açıklama kaynayıp gitti.
Bak Gökhan kardeşim... Büyüklük, küçüklük ne senin, ne de başka birinin söylemi ile oluyor. Bir asırı geride bırakmış olan üç büyük kulüp yıllardır amansız bir yarış içindeler. Büyüklük de, birinin söylemi ile değil, kazanılan şampiyonluk ve kupalarla ölçülür. Bu kadar merak ediyorsan aç istatistiklere bak, öğren. Bu ayıp değil. Ama bundan da önemlisi öğreneceğin daha çok şeyin olması. İki maç milli takımda, beş maç da Fenerbahçe’de oynadın diye kendini bulutların üstüne çıkarma. Çok yetenekli, genç ve geleceği olan bir oyuncusun. Sana saha dışında rakipleri hiçe saymak düşmez. Çık futbolunu oyna, soyadın gibi herkesin gönlünde taht kur. Bunu yaparken de, Atatürk’ün, “Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim” sözünü bir kenara yaz. Her şeyden önce rakibe saygı duymayı öğren. Besbelli kulübünden bu konuda uyarı almadın. Ancak Fatih Terim’den alacağın kesin. Ve unutma yarın, iki büyüğün (!), dördüncü büyüğün hatta bir Anadolu kulübünün kapısının önünde beklemeyeceğinin de garantisi yok. Özür beklemiyoruz. En azından bu uyarı kulağına küpe olsun!

Orhan YILDIRIM

Ayşegül Alparslan
01-08-2008, 08:53
idam sehpasına çıkarsalar iyi sokak ortasında linç ederlerdi linç pislikler. gökhanmıdır nedir ona ne demeli ne zaman adam olmuşta konuşmaya başlamış salak .

Mehmet Erhan
01-08-2008, 10:16
bu sene şampiyon olmamızı işte sırf bu yüzden istiyorum...2 büyüğün olmadığını anlamaları için...:@

Utku Altıncık
01-08-2008, 10:44
bütün komedyenler neden fenerde oynar ..çözemedimm..dün belediyedemiydi lavuk ne...şimdi starmı oldu bir sakatlığa bakar pamuk ipliğide sahalarda her futbolcu...geldiği yerede gidemez

Burcu Keskin
01-08-2008, 10:50
iyi futbolcu ama adam diill takılmaya gerek yok çoluk çocuğun sölediklerine

Barış Aygün
01-08-2008, 10:51
bütün komedyenler neden fenerde oynar ..çözemedimm..dün belediyedemiydi lavuk ne...şimdi starmı oldu bir sakatlığa bakar pamuk ipliğide sahalarda her futbolcu...geldiği yerede gidemez

aynen katılıyorum sana...bır sakatlıkla soyledıklerını aynen yutmus olur...allah sakatlık vermez ınsallah da....akıllı olmayı nasıp eder...

Volkan Kaya
01-08-2008, 12:16
ulan burda cok takıp edermoıorm ama burdan bıle hıssedebılıorm g... kalktıgınıı nede olsa o bır ezık fasla takılmayın

Hasret Ergül
01-08-2008, 12:49
Bikaç maç övüldü kendini bir halt zannetti pislik... Akıllı ol gökhan bunun inönüsü var gösteririz biz sana büyüklüğü çok yakından... :@

Adam olmayı beceremiyor şu fenerli futbolcular efendi olun be iki dk...

Beşiktaşlıysan konuş ibret alsınlar, fenerliysen sus adam sansınlar!!!

http://www.resimturkey.com/data/media/40/beikta_3.jpg

Hasret Ergül
01-08-2008, 13:37
Bu arada ayrıca Orhan Yıldırıma teşekkürler bu aralar Beşiktaşlı yazarlarımız sus pus oldular hiç bir şekilde savunma yok....

Bülent Girgin
01-08-2008, 16:17
futbolcularida yöneticileri gibi saygisiz!!!!!!

Ezel Özsipici
01-08-2008, 18:33
Bu da havalandı iki gün ömrü varRR:@göstericez size kaç büyük varRR:@

Şule Artarlar
01-08-2008, 23:11
gıcık şeyyy eziklere gittin adammı oldun düne kadar sürünüyodunn ....:hıh::hıh:

İbrahim Aydın
01-08-2008, 23:36
gökhan gönül merak ediyorum acaba bu sözleri söylerken laf olsun diyemi söyledin yoksa bazı kişi yada kişiler senin sırtını sıvazlayıp hadi aslanım bunları böyle söyle mi dediler
sen evvela bi adam ol sonra insan ol sonra yaşına başına bakmadan konuşma bulunduğun yerede güvenme 2 dakikalık işin var valla indiriverirler aşşaya sonrada makak maymunu gibi bakar kalırsın

neyse ben sinirlenmeye başladım gene ağzımdan kötü bir kelime çıkmadan yazımı bitireyim

gökhan gönül bu lafları sana stadımıza geldiğinde yedirecem stadda olmassa otobüse binerken oda olmazsa tesislere girip çıkarken oda olmassa allah büyük illaki karşılaşırız

reziller utanın utanın reziller daha neler göreceğiz ne rezillikler yetmediğimi yediğiniz onca küfürler allah belanızı versin rezil febeşliler