PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gol İçin Kim Ne Dedi..(Resimli)

Gökhan Özsoy
09-16-2007, 13:42
http://www.milliyet.com.tr/2007/09/16/son/resim/gal1/1.jpg

Buz gibi gol

Maçın kader anı, uzatmalarda yaşandı. Beşiktaş'ın nadir kazandığı kornerlerden sonuncusunda kale ağzındaki topa yükselen Nobre, meşin yuvarlakla buluşamadı. Sağ eli havadaydı. Hiç kimseyle teması olmadı. Slovak kaleci topu iki eliyle yakalayıp, yere düşerken meşin yuvarlağı elinden kaçırdı. Bunun adı gol! İki takımın da galibiyeti hak edecek futbolu yok. Ama kurallara göre atılan golü iptal etmeye de hiç kimsenin hakkı yok. Vedat Yüksel, buz gibi golü iptal etti. Yardımcısı Adil Sinem'di. Ama onun da ne karar verdiği belli olmadı. Elle müdahale işareti verdiği söyleniyor. Öyleyse doğru değil. Bu karar hiç adil değil... Buz gibi gol güme gitti!
Atilla Gökçe

http://www.milliyet.com.tr/2007/09/16/son/resim/gal1/2.jpg

Demirören: Gerekirse takımı çekeriz

Demirören, golün verilmemesine sert çıktı, "Beşiktaş masaya yumruğunu vurursa altından kimse kalkamaz. Aleyhimize oyunlar sürerse bu takımı sahaya çıkarmayız" diye konuştu Ankaraspor maçının son saniyesinde sayılmayan gol, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i çileden çıkardı. Yardımcısı Adil Sinem'in elle oynama işaretine uyan hakem Vedat Yüksel, golü iptal etti, siyah - beyazlı camiayı ayaklandırdı. Buna çok sert tepki veren Demirören, "Beşiktaş camiası çok büyüktür. Yumruğunu indirirse altından kimse kalkamaz. Hem hakem camiası, hem de federasyon dikkatli olsun ve ayağını denk alsın. Aleyhimize oyunlar sürerse bu takımı sahaya çıkarmayız. Herkes haddini bilecek" dedi. Kötü futbol hakkında herkesten özür dileyen Beşiktaş Başkanı, "Bu oyunumuz kabul edilemez. Taraftarlar bizden çok şey bekliyor. Şampiyonlar Ligi düşünülüyordu gibi bir bahane kabul edilemez" diye konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/2007/09/16/son/resim/gal1/3.jpg

Aykut Kocaman: Net goldü

Maçın ardından Lig TV'den pozisyonu izleyen ve "Net goldü" açıklamasını yapan Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da, "Hayatımın hiçbir döneminde haksız kazanç elde etmek istemedim. Bugün de aynı şey geçerli ancak bu pozisyon için üzgünüm demekten başka yapacağım bir şey yok" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/2007/09/16/son/resim/gal1/4.jpg

Hiç Adil olmadı!

Uzatma dakikaları, Tello'nun uzun topu çatala giderken Senecky çıktı, aynı anda Nobre yüklendi, topu elinden kaçırdı, meşin yuvarlak filelere gitti. Bu pozisyonun iyi irdelenmesi gerekir. Sinem'e baktık, 'el' diye işaret etti. Buna uyan hakem Vedat Yüksel de golü iptal etti. Sağlam ve de futbolcular isyanda... Haklılar. Nobre topa elini uzatıyor, ama dokunamıyor, kaleci topu elinden kaçırıyor, yani sizin anlayacağınız hakem 'buz' gibi golü iptal ederken, geceye de damgasını vurdu.

Bilal Meşe

http://www.milliyet.com.tr/2007/09/16/son/resim/gal1/5.jpg

Ankaraspor'un iyi bir kaleci transferi yaptığını gördük. Dün son derece başarılı bir görüntü veren Senecky, Beşiktaşlılara adeta, "Siz gol atamazsınız. Bu kadar kurtarıştan sonra onu da ben yerine getireyim" dedi, fakat buna da maçın hakemi müsaade etmedi. Halbuki Beşiktaş'ın kazandığı golde hiçbir şey yoktu.
Mustafa Denizli

http://www.milliyet.com.tr/2007/09/16/son/resim/gal1/6.jpg

Vedat Yüksel'dimi

Dakika 90 artı, Beşiktaş iyi oynamış ya da kötü oynamış, salı gecesini düşünüyormuş. Onlar ayrı bir konu. Ancak eğer sen üst düzey bir hakemsen, rakip oyuncuların o pozisyondaki hareketleriyle zaten golü verirsin. Çünkü bir taraf seviniyor, biri de başı ellerinin arasında kalecisine bakıyor. Tribünden yardımcı hakem Adil Sinem’e bakıyorum. Hiçbir tepki yok. Kısacası Vedat Yüksel eyyam yaptı ve buz gibi golü yedi. Defans sağlamdı tamam da, puanı gole veriyorlar. Tabi hakem gölünü yemiş. Puanı da alamıyorsun.
Yemen Ekşioğlu / Fanatik

http://www.milliyet.com.tr/2007/09/16/son/resim/gal1/7.jpg

'Hakemlerin canı sağolsun'

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin de sayılmayan golle ilgili olarak şunları söyledi: "Hakem triosunun yanına gidip Adil Sinem'e, akşama bu pozisyonu seyredeceğiz, golse ne olacak dedim. O da, 'Ben böyle gördüm" diye konuştu. Bu karar bize iki puana maloldu. Hakemlerin canı sağolsun. Ama lütfen daha dikkatli olsunlar."

Maçın kilit isimleri konuştu...

Olay pozisyonun bir diğer kahramanı Mert Nobre de maç biter bitmez mikrofonlara konuştu.
Olay pozisyonun bir diğer kahramanı Mert Nobre de maç biter bitmez mikrofonlara konuştu. Uzun bir aradan sonra kadrodaki yerini alan Sambacı, tıpkı Ankaraspor file bekçisi Senecky gibi hakemin hatalı bir karar verdiğini söyledi. Brezilyalı yıldız, “Bu pozisyonda hiçbir şey yok. Hakemin golü neden iptal ettiğini anlayamadım. Normal bir gol attık ancak iptal edildi'' diyerek tepkisini ortaya koydu.

Senecky: Kimse bana dokunmadı

Maçın olay ismi Senecky, 90 dakika bitiminde gerçeği açıkladı. Mücadelenin 90+3. dakikasında Tello’nun ortasını elinden kaçıran Slovak file bekçisi, “Nobre’nin bana bir teması yoktu. Top elimden kaçtı. Hakemin verdiği karar hatalıydı'' ifadesini kullandı. İyi futbol oynadıklarını belirten Senecky, “Amacımız daha üst sıralara yükselmek. İlerleyen haftalarda gerçek kimliğimizi sergileyeceğiz'' dedi.

Savaş Aygün
09-16-2007, 13:45
hakem bu yorumları okuyunca ve özetleri izleyince neler dicek acaba??

Adnan Direnç
09-16-2007, 13:47
Atsaydık 2-3 Tane Golde Hakem Vermeseydi Top Oynamadık Dün :@

Mehmet Erhan
09-16-2007, 13:47
vedat yükseli bizim maçlara vermeyin bundan sonra... :@:@:@

Savaş Aygün
09-16-2007, 13:49
heralde bi daha vermezler...nie derseniz kendini affettirmek için bizim tarafımızı tutabilir die düşünüyorum...öyle oluncada hoş olmaz...

Bülent Girgin
09-16-2007, 13:50
vedat yükseli bizim maçlara vermeyin bundan sonra... :@:@:@

kimi versinler mehmet? firatimi? onuda gördük !!

Gökhan Özsoy
09-16-2007, 15:17
Sinan Engin: Özür bekliyoruz...

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Siyah-Beyazlı kafilenin Marsilya'ya gidişi öncesi 2 puanlarının gasp edildiğini söyledi.
Engin, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada hakemlerden sadece adil ve doğru kararlarının çıkmasını beklediklerini söyleyerek, "Marsilya yolculuğumuz öncesi dün akşam 2 puanımız gaspedildi. Biz Beşiktaş olarak hakem camiasından özür bekliyoruz. Dün akşam maçtan sonra hakemi gördüm, hakem odası cenaze evi gibiydi. O da hatısının farkında. Ancak olan bizim 2 puanımıza oldu. Biz ayrıcalık istemiyoruz. Sadece adil yönetim olmasını, eşit davranılmasını bekliyoruz. Bizden acil olarak özür dilenmelidir. Bir daha böyle bir olay ile karşı karşıya kalmak istemiyoruz. Eğer kalırsak ona göre önlemlerimizi alacağız" diye konuştu.

Mehmet Erhan
09-16-2007, 15:21
kimi versinler mehmet? firatimi? onuda gördük !!

objektif birini,yaptığı işin hakkını veren birini versinler...art niyet taşımayan,iyi niyetli birini versinler...ama bu ülkede öylesi kalmadı abi maalesef...sende haklısın...ayrıca gs bir günde hakemin düdüğünü astırırken, ezikler devlet güvencesi isterken sessiz kalmayalım artık bundan sonra gerekirse dün başkanın dediği gibi sahaya çıkmayalım bir şeyleri değiştirelim icraat yapalım icraat laf değil...nereye kadar gidecek bu işin sonu...birileri bu uğurda ölüp öldürene kadarmı sürecek bu işkence... çok doluyum abi kusura bakma...saygılar...

Bülent Girgin
09-16-2007, 15:23
Sinan Engin: Özür bekliyoruz...

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Siyah-Beyazlı kafilenin Marsilya'ya gidişi öncesi 2 puanlarının gasp edildiğini söyledi.
Engin, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada hakemlerden sadece adil ve doğru kararlarının çıkmasını beklediklerini söyleyerek, "Marsilya yolculuğumuz öncesi dün akşam 2 puanımız gaspedildi. Biz Beşiktaş olarak hakem camiasından özür bekliyoruz. Dün akşam maçtan sonra hakemi gördüm, hakem odası cenaze evi gibiydi. O da hatısının farkında. Ancak olan bizim 2 puanımıza oldu. Biz ayrıcalık istemiyoruz. Sadece adil yönetim olmasını, eşit davranılmasını bekliyoruz. Bizden acil olarak özür dilenmelidir. Bir daha böyle bir olay ile karşı karşıya kalmak istemiyoruz. Eğer kalırsak ona göre önlemlerimizi alacağız" diye konuştu. çok merak ediyorum ne önlemi alacak sn. s.e ?

Gökhan Özsoy
09-16-2007, 15:30
önlemler zarar görmemek için alınır benim bildiğim bizimkiler zarar görürsek önlem alırız diyolar..:S:

the_eagle
09-16-2007, 15:51
Resmen 2 puan gitti. Öyle veya böyle yeniyoduk. Hakeme sövmek vakit kaybı bence. Yensek belki de hatalar o kadar gündeme gelmeyecekti yine. Toparlanmamız lazım bir an önce. Neyse ilk şu Marsilya'ya çakalım

Nihat Kayaöz
09-16-2007, 15:54
ne golü ak BORU!!!! allah belanı versin vedat!!!!

Gökay Ortaburun
09-16-2007, 16:05
Sonrada Diyolarki '' Beşiktaş Taraftarı Küfür Ediyor''.....

Aslında yaptığımız az bile böle ****'leri görünce....

Mehmet Erhan
09-16-2007, 16:08
abi kimse hakem iyiydi demesin...daha öncede dedim bu hakem maça art niyetli şekilde, şartlanarak çıkmış bunu ben ve görebilen herkes ilk yarıda gördük...göremeyenlerede hayretler içerisinde şaşıyorum...adam fenerliymiş bu arada...söylemeyim dedim ama tutamadım kendimi...

Volkan Kaya
09-16-2007, 16:15
gelde etme bole eyyamcı serefsısleree daha lıgın basındayıs ama basladılar zaman kaybetmeden ıtlerrr

Hüseyin Balcı
09-16-2007, 17:17
kimnederse desin ligimiz eyyamcı hakemler doldu kuddusi,selçuk,bülent,vedat hepsi aynı halt

Barış Aygün
09-16-2007, 17:39
yurtdısından hakem getırelım...en ıyısı bır hristıyan bıle mulsumana bunların yaptıgını yapmaz...

Ezel Özsipici
09-16-2007, 17:42
Sonrada Diyolarki '' Beşiktaş Taraftarı Küfür Ediyor''.....

Aslında yaptığımız az bile böle ****'leri görünce....
haklısın birde küfür ediyomuş özür bekliyomuş ne özürü ya özür bize iki puanı geeri getiricek mi inönü stadına vedat yükseli yiyosa versinler bakalım ne oluo:@ Herkes gol Dio herkez Gol diil dese ne farkederdi ki buz gibi hgoll:@

Barış Aygün
09-16-2007, 17:51
sadece yazık!!! baska soz soyleyemıyorum...bunlar ınsan olamaz...insanız dıye gezıolarsa bıraz allah korkusu olması gerekır...