Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan Aksoy / Pazarlama ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Üye
Hasret Ergül
09-06-2007, 12:35
http://img403.imageshack.us/img403/7920/92073398kq3.png
1966 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Tekstilci. Bekar ve iki çocuk babası.
Hüseyin Balcı
09-07-2007, 09:00
Demirören yönetiminin tartışmasız en kaliteli ve harbi yöneticisi bence hakan abidir gayette başarılı yaptığı revizyonlarla.Ayrıca zamanında tribün mücadelelerinide bizzat yaşamış ve bizim beşiktaşımız için verdiğimiz saf ve onurlu mücadeleleri yaşamış birisi rahmetli opik başkanında yakın arkadaşıydı.
Hasret Ergül
10-17-2007, 08:52
Yönetim Kurulumuz tarafından istifası kabul edilen Celalettin Kolot'un yerine ise Pazarlama ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Hakan Aksoy, Yönetim Kurulumuzca asil üyeliğe atanmıştır.
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 09:05
adamım başkanlıkta yakışır sana hayırlı olsun HAKAN ABİ
Anıl Mungan
02-18-2008, 17:07
bende tribünden geldiğini öğrenmiştim böyle içimizden insanların yönetici olması çok güzel
Abdullah Dişiaçık
08-07-2008, 17:38
Basketbol sorumlumuz Şeref Bey'le beraber az konusan ama en yararlı yöneticilerimiz
Onur Aksu
08-26-2008, 18:40
Beşiktaşlılığı tartışılmayacak ayrıca tribününde ta bağrından kopup gelen ama yöneticilik sıfatı tartışalabilecek bir yöneticimiz.neden derseniz ki şudur:
daha dün inönü kartal yuvasına arkadaşımla gittim.yeni sezon forması almak için ama forma yok sadece düz beyaz forma var.yeni sezona girdik düşünsenize en büyük mağazamızda forma yok.sadece bu da değil kartal yuvası eski adıyla store muzda ezelden beri bir sorun var.yine de sayın hakan aksoy un daha dikkatli çalışıp sorunları düzelteceğine gönülden inanıyorum.
Özgür Fidan
09-04-2008, 08:04
ya bence bu işi beceremez bizim kartal yuvalarında hem çalışanlar hem de forma vs koleksiyon eksik bu konuya detaylı eğilmeleri lazım çalışanlar suratsız hayatlarından bezmiş vs kardeşim orda çalışıyorsan güleryüzlü olacan yapamıyorsan bas git yeni kartalları beşiktaştan uzaklaştırmaya hakları yok bence.....daha iii ve bu işi prfesyonel yapacak birilerini kartal yuvasının başına bekliyoruzzzz.
Gökhan.Şen
10-03-2008, 20:13
daha güzel ürünler bekliyoruz daha daha daha...
Ezel Özsipici
10-03-2008, 20:19
daha güzel ürünler bekliyoruz daha daha daha...
adam elinden geleni yapıyor biz taraftarlara gene begendiremiyor:D bence ürünlerimiz gayet güzel diğer takım ürünlerindende daha kaliteli bence ;)
Gökhan.Şen
10-03-2008, 20:23
evet kaliteli ama insanoğlu işte ne yapsak beyenmiyoruz (ben yani :D )
daha fazlasını istiyoruz daha kaliteli şeyler çıkarılabilir geçenlerde barçanın mağazasını izledim adamlar aşmışlar kendilerini mağazada en ilginç şey renklerinden oluşan buzdolabı bulunmasıydı yaa süper birşeydi tarif edemem görmek lazım :)
Dilan Arslan
08-04-2009, 16:23
Ürünlerimiz çok kalitelii
ama yinede bız taraftarlar daha cok ürün istıyoruz
bir türlü beğenemiyoruz (:
yinede içinde siyah beyaz olan her ürünümüz mükemmel
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.