PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan Arıkan Kadrodan Çıkartıldı!

Kemal Arıcıoğlu
10-14-2007, 19:13
http://www.ajansspor.com/resim/hakan_arikan_milli.jpg

Moldova ile dün yapılan 2008 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında sakatlanan Beşiktaş'ın kalecisi Hakan Arıkan, milli takım kadrosundan çıkarıldı.
Beşiktaş Kulübü Doktoru Ayhan Optur, Hakan'ın bugün yapılan kontrolleri sonrasında, leğen kemiğine arkadan yapışan kasında birinci derece gerilme ve ödem tespit ettiklerini belirterek, ''Yaklaşık 10 gün aramızda olamayacak'' dedi. Hakan'ın sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldığını ifade eden Optur, bu futbolcunun tedavisine başladıklarını ifade etti.

-RÜŞTÜ SEFERBERLİĞİ-
Hakan'ın sakatlanması, Rüştü'nün de sakatlığının sürmesi nedeniyle Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'ta kaleci krizi ortaya çıktı.

Siyah-beyazlıların sağlık ekibi, Hakan'ın sakatlığının ardından Rüştü'yü Trabzonspor maçına yetiştirmek için adeta seferber oldu.

Ayhan Optur, Rüştü'nün yarın kontrolden geçeceğini ve durumunu değerlendireceklerini ifade ederek, ''Kendisini muhtemelen Trabzonspor maçında oynatacağız'' dedi.

Barış Aygün
10-14-2007, 19:14
gecmıs olsun hakan dıyoruz...rustuye kaldıgımız ıcın de ıyı dıleklerım tum dostlara....

Ezel Özsipici
10-14-2007, 19:16
yaa nedir bu uğursuzlu her maçta bir futbolcu sakat her maçta zorunlu değişiklik gerçi dünkü maçta beşiktaşa bir zarar olmadı amaa:(....allahtan rüştü var ama onunda sağı solu belli olmuyo ki inşallah güzel oynarr... hakanda inşallah cabuk iyileşirr:(

Kemal Arıcıoğlu
10-14-2007, 19:21
ben bunun dünkü sakatlığını kendi hatasına bağlıyorum...bir kaleci bu kadar basit gol yermi sizce...ondan sonrada topu tutucam diye kendini sakatladı...

Ezel Özsipici
10-14-2007, 19:24
bencede yaa aynı hatayı bizde yapmasa bare bir topu tutamadı heyecandan mıdır nedir enn sert topları çıkaran kaleci bu topu tutamadı ilginçç!!

Barış Aygün
10-14-2007, 19:29
ben bunun dünkü sakatlığını kendi hatasına bağlıyorum...bir kaleci bu kadar basit gol yermi sizce...ondan sonrada topu tutucam diye kendini sakatladı... kalecının hatası olabılır ama ona glene kadr servet aptalı nasl adam tutulur onu ogrensın...dunya da hıc bır defans oyuncusu rakıbın onunde durmaz ben ılk ke z bızım memlekette goruyorum bunu