Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakem Sinan Engin'e Ne Dedi?
Kemal Arıcıoğlu
09-15-2007, 21:50
http://www.ajansspor.com/resim/sinanengin_moralsiz.jpg
Beşiktaş İdari Menajeri Sinan Engin, Ankaraspor maçı sonunda hakeme verilmeyen golü sorduğunu ve aldığı yanıtı açıkladı! Engin; "Ben öyle gördüm diyor yan hakem. Böyle gördüm yok! Şampiyonluk yarışında iki puan gitti." dedi..
İşte Engin'in yorumu;
"Maç sonunda hakemlerin yanına gittim. Eğer bu bariz golse ne olacak dedim. Ben öyle gördüm diyor yan hakem. Böyle gördüm yok! Şampiyonluk yarışında iki puan gitti. Bu kadar kolay değil bunu vermek. Şimdi ben de gördüm. Kaleci topu içeri atıyor. Nobre'nin teması yok."
"İyi oynamadık. Sadece son 10 dakika Beşiktaş gibi oynadık. Söyleyecek bir şey yok. Büyük bir hakem hatası. Bir daha daha dikkatli olsun. Büyük bir hata yapmış çünkü."
H.Hüseyin Uluçay
09-15-2007, 23:09
alla alla ne oluyo bu hakemlere !!
Barış Aygün
09-15-2007, 23:29
lan olye gordum bolye gordummu var gerızekalı herıff..aptal mısın sen...yawww mubarek gun adamı ımandan edıcekler haa...terbıyesız kolpa herıf senı...yazıkk ınsanlıgına yazıkk senın...:@ :@
Hasret Ergül
09-16-2007, 11:07
eee senn senelerdir her açıklamanın sonunda sesini çıkarmazsan masaya yumruğunu ozaman değilde şimdi vurursan olucağı....
Utku Altıncık
09-16-2007, 11:11
vallaha e ne olacak şimdi nasıl gider 2 puan havaya onu anlamıorum mağdur olan biziz burda yan hakeme dahi gitmedi hakem tuhaf burda garez art niyet var
Şule Artarlar
09-16-2007, 11:13
olan Gene Bİze Olduu Yaa Off:(
Bülent Girgin
09-16-2007, 11:23
ben biryerlerde yazmistim ama hatirlamiyorum nerede yazdigimi ama olay ayni : besiktas 90 dakika hata yapip futbol oynamadi, hakem 93 dakika iyi yönetti ve 1 ( yaziyla bir ! ) hata yapti !!! simdi burada suçlu kim ? o anda besiktas 1-0 veya 2-0 önde olsaydi kimse tartismazdi bu konuyu !!
Serkan Uşak
09-16-2007, 11:27
ben biryerlerde yazmistim ama hatirlamiyorum nerede yazdigimi ama olay ayni : besiktas 90 dakika hata yapip futbol oynamadi, hakem 93 dakika iyi yönetti ve 1 ( yaziyla bir ! ) hata yapti !!! simdi burada suçlu kim ? o anda besiktas 1-0 veya 2-0 önde olsaydi kimse tartismazdi bu konuyu !!
bu gölü tartışmayacak adam salaktır 5-0 olsa bile maç
Bülent Girgin
09-16-2007, 11:39
bu gölü tartışmayacak adam salaktır 5-0 olsa bile maç
1-ben tartismiyorum çünki benim için önce takimin oynadigi futbol önemli !!! 2-yorumun için çok tesekkürler !!!!!!!!!!
3- bundan sonra daha saygili yorum yapman dilegiyle iyi pazarlar
forzabjk06
09-16-2007, 12:10
Takım iyi veya kötü oynar ama bunun cezasını verecek hakem değildir.Oysaki bazen kötü oynadığın maçıda kazanacaksınki rakiplerle farkın açılsın.Kötü oyunun değerlendirmesini teknik heyet yapar.Hakem buz gibi golu yedikten sonra kötü oynadık golu verse ne olur dersek daha çok canımız yanar.Kötü oyunun cezasını teknik heyet verir hakemler değil.Herkes kendi işini yapacak.
Onur Bayrak
09-16-2007, 12:11
Hakemlerin kendilerine gelmeleri lazım ligin ilk haftalarındayız bütün maçlarda bi mukuatları var yeter artık EMEK HIRSIZLARI !!!
Barış Kahraman
09-16-2007, 12:17
Aynısını bende dedim.. Beşiktaş büyük kulüptür gerekirse hakemide yenmeli!! 100.yılımızda hakem çıkabilirmiydi karşımıza? Bir fener hakem hatalarının arkasına sıgınabilir ancak Beşiktaşımız asla!!
Savaş Aygün
09-16-2007, 13:53
fener e yapılmış olsaydı böyle bir şey ben öyle gördüm diyebilcekmiydi bakalım...
fenere demek yürek ister değil mi hakem beyy??
Mehmet Erhan
09-16-2007, 14:59
demirörenin dün yaptığı açıklamalardan sonra icraat yapmasınıda bekliyorum...konuşmakla olmuyor anlaşıldı...tekrarında takımı sahaya çıkartmasınlar kardeşim öylede böylede olmuyor zaten...hem bunları gördükçe inancım ve umudumda azalmaya başladı...ama kötü futboluda unutmuyorum tabi...yakışmıyor bu futbol şampiyonluğa oynayan bir takıma...tekrarının olmaması dileğiyle...saygılar...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.