PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Her şey beşiktaş için||Büyük Beşiktaş Taraftarı Projesi

Ezel Özsipici
01-30-2008, 14:30
PROJE NEDIR ?

1.) 3 Milyon Beşiktaşlının üye olduğu bir Beşiktaş kulübü...

Oy kullanabilen... Başkanını ve yönetim kurulunu kendisi seçebilen... Yönetime ve yönetim kadrolarına aday olup görev ve sorumluluk alma hakkının olduğu... Başta futbol olmak üzere tüm branşlara öneri getirebilen... Söz hakkı olan 3 Milyon Beşiktaşlının üye olduğu bir Beşiktaş Kulübü...

2.) Seçme ve Seçilme Hakkı: HERKESE...
3 YIL boyunca düzenli üye aidatını ödeyen ve düzenli üye olan her Beşiktaşlı seçme hakkı (OY KULLANMA) elde edecek...

5 YIL boyunca her ay düzenli ödemesini yapan ve düzenli üye olan herkes YÖNETİCİ seçilme hakkı elde edecek...

(Not: Yönetici ve Başkan adaylarında aranacak özellikler detaylı olarak yayınlanacaktır)

PROJE BUDUR
http://www.bjktaraftarproje.com/

bence hoş bir proje hosuma gitti basarılabilirse güzel oluR:)ama duyurmalı gaztelerde felan...sadece forzada var:S

Mehmet Erhan
01-30-2008, 14:38
sağol ezel...bencede geniş alanlara yayılabilirse güzel bi proje olabilir...HER ŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN...

Ezel Özsipici
01-30-2008, 14:42
sağol ezel...bencede geniş alanlara yayılabilirse güzel bi proje olabilir...HER ŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN...

EVET AMA BENC BEŞİKTASLA İLGİLİ BÜTÜN SİTELERE LİNKLER KNULMALI GEREKİRSE TELEVİZYONDA BİLE CIKMALI İNTERNETİ OLMAYANLAR FELANDA VAR AFİŞ BASTIRILMIŞ ONLAR İŞE YARAYABİLİR:)

Mehmet Erhan
01-30-2008, 15:09
EVET AMA BENC BEŞİKTASLA İLGİLİ BÜTÜN SİTELERE LİNKLER KNULMALI GEREKİRSE TELEVİZYONDA BİLE CIKMALI İNTERNETİ OLMAYANLAR FELANDA VAR AFİŞ BASTIRILMIŞ ONLAR İŞE YARAYABİLİR:)

ben bu dediğinle ilgilendim ve 1-2 siteye daha koydum bu konuyu...umarım ilgilenirler...

Ezel Özsipici
01-30-2008, 15:17
inşallah...

Hasret Ergül
01-30-2008, 15:25
Bu yükün altına girip bişeyler başarabilene helal olsun...

Mehmet Erhan
02-12-2008, 15:40
http://www.youtube.com/watch?v=4MY8UsVwsrE

Nihal Aslan
02-12-2008, 16:03
bence işe yarar bırsey olacak ama hızlı bırsekılde olmalı cok zamn kaybedılıyor proje acıklanalı nerdeyse ıkı aydan fazla oldu hala ınsanlar bavuru yapıyor yavastan artık gorevlerının bılıncınw varmaya baslamalılar ....üstelık bu sadece tarfatarla sınırlı kalmamalı yonetım ve kluple belkı bırlıkte calısılmalı olursa tabı söz hakkı falan bıraz sor ama umarım oyle olur

Barış Kahraman
02-12-2008, 16:39
plan eğer gerçekleşirse gerçekten devrim niteliğinde olur.. 3yıl üye olan yönetimi seçmek için oy kullnabilecek 5yıl üye olan yönetime adaylıgını koyabilecek.. bence oldukça güzel bir proje inşallah sadece proje olarak kalmaz çünkü büyük bir getirisi var..

Mehmet Erhan
02-12-2008, 16:40
o halde seni temsilcilikten üyeliğe alalım barış...ya da bülent abiyi...o hepimizi kurtarır... :D

Barış Kahraman
02-12-2008, 18:52
anlamadım mehmet? bildiğim kadarıyle üyenin değil temsilcinin daha çok yetkisi var yani üyenin değil temsilcinin kurtarma şansı var yani bülent abiyi üye değil temsilci olarak atayalım demek istedin sanırım..

Barış Kahraman
02-13-2008, 07:21
Projenin detayları;
Şuan sadece önkayıt yaptırabiliyosunuz hatrı sayılır bir rakama ulaşıldıgında kulübe bilgiler verilecektir ve proje için resmi girişimler başlıyacaktır..

Çalışma mantıgı;
Temsilci kendine 5yardımcı seçecek ve kendiside dahil her temsilci 200er üye getirecek.. yani kurdugunuz temsiliyet bölgesinden en az 1200kişi kayıt edecek..

projenin başarılı olabilmesi için reklam şart.. dile kolay tam 3miliyon üye hedefleniyor.. eğer bu rakama ulaşılırsa proje gerçekleşir aksi taktirde sadece proje olarak kalır..

Projeye üye olmak isteyen arkadaşlar varmı?

Elif Kaya
02-13-2008, 07:25
çok güzel bir proje keşke şimdide seçme hakkımız olsada şu yönetime elveda desek :(

Mehmet Erhan
02-13-2008, 10:41
anlamadım mehmet? bildiğim kadarıyle üyenin değil temsilcinin daha çok yetkisi var yani üyenin değil temsilcinin kurtarma şansı var yani bülent abiyi üye değil temsilci olarak atayalım demek istedin sanırım..

valla barış ben temsilci mi yoksa üye mi daha yetkilidir daha çok katkısı ve sözü geçer bilemem...ama bildiğim bi şey varsa senin temsilcilik yapmakla iyi yaptığın... hem ister üye ol istersen temsilci ne fark eder ki...önemli olan Beşiktaş için bi şeyler yapmak...

Elif Kaya
02-13-2008, 10:43
ben ön kayıt yaptırdım :)

Utku Öz
02-13-2008, 11:06
aslında güzel bir düşünce fakat onu başarabilmek zor görünüyor

Barış Kahraman
02-25-2008, 15:33
Projeye dahil hiç bir umudum ve beklentim kalmadı.. Nedenine gelince;

Zonguldakta Beşiktaş potansiyeli çoktur maçlara giden falanda çoktur ancak birlik yok gibi bişe.. Proje temsilciliği için 2-3isim geçti ancak hiç birimiz zonguldak temsilciliğini istemedik nedeni bizim zonguldakta ögrenci oluşumuz ve bizden yaşca daha büyük kişilerin oluşuydu.. Biz birkaç sene uğraşır mezun oluruz ancak onlar yıllardır zonguldakta ve bu işi bizden daha köklü devam ettirirler diye çekildik.. Birkaç arkadaşada zonguldak merkezin temsilcisiyle irtibatı koparmayın destek olun falan filan denildi ancak temsilci 2aydır hiç bir mesaja cevap vermiyor.. herneyse dün bana ulaştı görüştük ve 15yaşında bir çocuk çıktı.. Böyle bir rezillik olamaz!! Böyle bir organize olamaz!! temsilciyi oraya atıyan hiç yaşına başına geçmişine bakmadımı? çocuk ismen bizi tanıyor ama kendisinin bir getirisi yok.. daha çok ama çok genç.. Dün akşamdan itibaren bende ilgilenmeyi bıraktım.. birkaç yerdede hiç olmayacak kişilerin oldugunu duymuştumda inanmamıştım kendim şahit olunca şok oldum..

Bence bu proje tamamen bir hayal ürünüdür ve bu organizeyle gerçekleşmesi imkiansızdır..

Erkan Korkmaz
02-25-2008, 21:13
Ben ilk ortaya atıldığı günden beri inanmış değilim bu projeye....

Barış Kahraman
02-26-2008, 13:56
artık bende inanmıyorum :) bence büyük bir hayal kırıklıgı..

Adnan Direnç
02-26-2008, 14:37
niye 3 milyon anlamadım önce az ile yetinsek küçük hedefler koysak nasılsa "şirkelter küçülerek büyür" h daha sonra özenti ile genişlerdik...

Barış Kahraman
02-26-2008, 14:41
3miliyon bile az adnan.. projenin tam içeriğine göre az bile.. sonuçta bir nevi kulübe ortak oluyorsun kulübe parayla üye oluyorsun vs vs vs..

Adnan Direnç
02-26-2008, 14:50
3miliyon bile az adnan.. projenin tam içeriğine göre az bile.. sonuçta bir nevi kulübe ortak oluyorsun kulübe parayla üye oluyorsun vs vs vs..

demek istedğim büyük kitlelere ulaşmak hem zor hemde çok büyük bir maddi külfettir...

kendimden biliyorum organizasyonlarda önce 50-60 kişye parti organize ederiz o 60 kişi memnun kalmıştır gelirken bi 60 kişiyi daha getirir :)

H.Hüseyin Uluçay
02-29-2008, 10:29
fazlasıyla saçma

Yavuz Uğurlu
03-03-2008, 16:29
abi böle projelere ihtiyacımız var..sadece sahada yenmekle falan olmuo bu işler..ama projeleride hayata geçiremedikten sonra bi anlamıda yok o projenin be kardeşim..