PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkez kalleş değil !!!

Utku Öz
01-23-2008, 16:15
dönek bursa sen ne kadar kolpa olursan ol içindeki gerçek kartalları durduramazsın buna en büyük örnek inegöldür. inegöl bursaya bağlı bir ilçe olmasına rahmen bursaya düşman bir ilçedir nitekim zamanında bursa merinos inegöl maçlarındada bu görülmüştür,inegöl beşiktaşın bursada ki yıkılmaz kalesidir, cok kısa bir süre içinde il olucak inegöl zaten çalışmalar devam etmektedir. büyüyen inegöl kendini süper ligdede gösterecektir buna da eminim, katkılarından ve o kocaman yüreklerinden dolayı inegöllü BEŞİKTAŞLI olmaktan gurur duyuyorum.

http://img184.imageshack.us/img184/7856/kart24kquw6.jpg

Mehmet Erhan
01-23-2008, 16:43
futbol dostluk,futbol kardeşliktir...herşeyin üstüne çekelim bir sünger...holiganizme hayır...:D:

Utku Öz
01-23-2008, 16:45
futbol dostluk,futbol kardeşliktir...herşeyin üstüne çekelim bir sünger...holiganizme hayır...:D:

memo hiç yazmasan daha iyiydi yah işler bu kadar sarpa sarmışken senin bu dediklerin hiç bir işe yaramaz inegöl bursa arasında da bursa beşiktaş arasında da kalleş kalleştir abicim ya egemin i gördün serdar özkan olayından sonra bide gs macında çirkef herif o adama o kadar sinirliyim ki :@

Mehmet Erhan
01-23-2008, 16:50
utku bu sadece şakasına yapılmış bi yorumdu...aslında seni anlıyorum çünkü aynı şeyler burdada var... ama gerçekten bu tip şeyler kimseye bi şey kazandırmıyor...mesela şu anda mersin-tarsus-adana ve ad.demir düşman takımlar...ama bunlar bi üst lige çıksa ben kendi adıma çok sevinirim...yani o yüzden bu olayların yıllardır yarar yerine zarar getirmiş ve getiriyor olduğunu anlamalıyız artık...bu kez şaka değil doğru söylüyorum: HER ŞEYİN ÜSTÜNE ÇEKELİM BİR SÜNGER...başka insanlar ölmesin... :( :(