Orijinalini görmek için tıklayınız : hıncal uluç
Nuray Kurt
08-13-2008, 13:23
Hıncal Uluç Beşiktaş menajeri Sinan Engin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uluç "Sinan Engin, her şeyi kabullenir hale geldi. Eğer kavga edenlere af çıkarsa, gururlu bir adamsa çekip gitmesi lazım" dedi.
Beşiktaş'ta Sinan Engin'in tribüne çıkma kararı almasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Sinan Engin'in tribüne değil dama çıkması lazım. Sinan Engin'in lafını ben hatırlıyorum: "Bunları ben barıştıramazsam, kimse barıştıramaz. O iş bitmiştir" dedi. Şimdi oyuncuların sarmaş dolaş resimleri var gazetelerde. Hadi bakalım Sinan Engin kardeşim; ya tükürdüğünü yalayacaksın ya da arkasında duracaksın. Bu barışma tablosunun ardından af çıkarsa Sinan Engin'in çekip gitmesi lazım. Gururlu bir adamın... Sinan ile Ertuğrul arasındaki gizli savaşı bilmeyen yok. Sinan niye tribüne çıkıyor? Ertuğrul'un yanında olmaması için. Onu da kabullenmiş Sinan Engin... Sinan Engin ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Sinan Engin bu yönetimin 1 numaralı muhalifiydi. Ne ağır laflar ediyordu. Geldi maaşlı adamları oldu. Şimdi ne derlerse 'He' diyor. Her şeye razı. Bu kadar muhtaç mı? Beşiktaş'tan gelecek paraya!.. Anlayamıyorum.
Nuray Kurt
08-13-2008, 13:24
bu adamı hiç sevmem ama doğru şeyler yazmış.hayret!
Ayşegül Alparslan
08-13-2008, 15:05
allah aşkına bi git yaa sen bizimle ilgili mümkünse ağzını bile açma git kendi takımınla ilgili yazı yaz haber yap hem onlarda bizden daha çok malzeme var
Mehmet Erhan
08-13-2008, 17:03
istediği kadar doğru şeyler yazsın...gayseli bir çakalın BJK hakkında yorum yapmasını hazmedemem...hele ki bu isim hıncal uluçsa...basın özgürlüğü var diye her önüne gelen ağzına geleni söyleyemez...kop git hıncal...
Bülent Girgin
08-13-2008, 17:18
allah aşkına bi git yaa sen bizimle ilgili mümkünse ağzını bile açma git kendi takımınla ilgili yazı yaz haber yap hem onlarda bizden daha çok malzeme var
istediği kadar doğru şeyler yazsın...gayseli bir çakalın BJK hakkında yorum yapmasını hazmedemem...hele ki bu isim hıncal uluçsa...basın özgürlüğü var diye her önüne gelen ağzına geleni söyleyemez...kop git hıncal...
siz bu adami hala tanimamissiniz :D adam herkese , herseye muhalefet, bir gs ye saldiriyor, bir fb ye arada siradada bize saldiriyor, ama bu sefer gerçekten dogrulari yazmis !
Mehmet Erhan
08-13-2008, 17:21
siz bu adami hala tanimamissiniz :D adam herkese , herseye muhalefet, bir gs ye saldiriyor, bir fb ye arada siradada bize saldiriyor, ama bu sefer gerçekten dogrulari yazmis !
herkese saldırdığını yazılarını veya programlarını arada öyle denk gelirse görüp okuduğum için az çok biliyorum zaten...ama ben yine de bizim hakkımızda bir şeyler yazmasını istemiyorum...gitsin kendi takımı hakkında yorum yapsın...ben şahsen bir BJK li spor yazarının veya fbli, tsli spor yazarlarının gs hakkında veya bir başka takım hakkında iyi veya kötü yorum yaptığını hiç görmedim...belki de yazmışlardır bilemem fakat gündemi takip eden birisi olarak hiç rastlamadım...dediğim gibi basın özgürlüğü aklına her geleni yazmak değildir...
Mehmet Erhan
08-13-2008, 17:43
Sinan Engin'den Hıncal Uluç'a hodri meydan
Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç'a çağrıda bulundu
Kartalhaber.com özel haberi...
Hıncal Uluç'un Fotomaç Gazetesi'nde kendisi hakkında eleştiriler yazmasını anlayışla karşıladığını belirten Beşiktaş menajeri Sinan Engin, "Hıncal Efendi Beşiktaş'ı karıştırmak istiyor. Lig başlıyor ve ligin en büyük favorisi Beşiktaş. Bunu gördüğü için lig başlamadan Beşiktaş'ı durdurmanın hesaplarını yapıyor. Onun tek düşüncesi Beşiktaş'ı safdışı bırakıp süper ligde fenerbahçe ve galatasaray rekabetini körüklemek. Bomba gibi sezonu açıyoruz, milyon Hıncal'ın gücü yetmez bizi durdurmaya. Eğer kendisi iyi bir gazeteciyse benim ona cevap olarak gönderdiğim açıklamayı yayınlar. Haydi bakalım göreceğiz, o gönderdiğim maili yayınlamaya cesareti var mı? Onunla ilgili konuşursam kendisi için iyi olmaz." diye konuştu.
Bülent Girgin
08-13-2008, 17:47
Kartalhaber.com özel haberi...
ya bu site fotomaçtan daha bombaci bir site, bunlar ne zaman s.e ile görüstülerde haber yaptilar !
Nuray Kurt
08-13-2008, 17:55
s.e tarzı cevap verecek olursak sinan efendi beşiktaşın önünde ki en büyük engeldir.
Erkan Korkmaz
08-13-2008, 22:35
valla haber bombamı bilinmez ama sezon başlamadanda bazı tezgahlar dönmeye başladı herhalde...
Ayşegül Alparslan
08-14-2008, 08:21
ya ne önemi var gerçekten konuşmuş olsalardıda zaten sinan buna benzer bişey söylerdi ne gerek var şimdi adamı meşgul etmeye yaz gitsin :D
Nevzat özenç
08-14-2008, 14:58
bence beşiktaş çok iyi bir yolda,geçen senede öyle idi,eğerki hakem hataları olmasaydı bjk nin yeri daha farklı olurdu.dikkat ederseniz hep bjk de olan olaylar göze çarpıyor neden_? çünkü bu külübün ruhunu kıskanıyorlar.taraftar sevgisi desen burda, renk desen burda ruh ta desen burda..... eee kıskanılmakla haklıyız..... sevgilerimle
Ayşegül Alparslan
08-26-2009, 11:15
Uluç'tan Beşiktaş için ilginç tespitler
Lige kötü başlayan Beşiktaş'ı ve Mustafa Denizli'yi Fotomaç'ta değerlendiren Hıncal Uluç şu çarpıcı tespitlerde bulundu...
Sivri dilli spor yorumcusu Hıncal Uluç, Beşiktaş'ı değerlendirdi. Uluç "Beşiktaş'ın eşek yüküyle borcu var, eşek yüküyle transferi var, fakat sahaya çıkaracak doğru dürüst bir 11'i yok" dedi.
Hıncal Uluç, Fotomaç Gazetesi'nde Bülent Can ile yaptığı "Denizli çok bekler" başlıklı söyleşinde Beşiktaş için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu...
Denizli çok bekler...
Çifte kupalı Beşiktaş'ın düşüşü devam ediyor. Kartal, bu defa Gençlerbirliği karşısında 2 puan bıraktı. Beşiktaş'ta neler oluyor? Beşiktaş doğru dürüst transfer yapmazsa orta sıralara oynar. UEFA'ya dahi giremez. Beşiktaş'ta sorun Mustafa Denizli sorunu falan değil. Beşiktaş'ın kadrosu çok eksik. Yıldırım Demirören tonla adam alıyor ama doğru adamları almadığı için bir şey olmuyor. Beşiktaş'ın eşek yüküyle borcu var, eşek yüküyle transferi var, fakat sahaya çıkaracak doğru dürüst bir 11'i yok. Mustafa Denizli, Nuh'un gemisinde elde kalanlarla aşure yapmaya uğraşan aşçı başı gibi. Bu elamanlarla bu kadar olur.
Gözünü boyamış...
Aslında Denizli güçlü bir karakter, güçlü bir kişilik. Yönetime istediğini yaptıramaması ilginç değil mi? Para yoksa ne ile aldıracaksın! Lafla peynir gemisi yürümez. Var olan parayı da yanlış seçimlerde kullanıyorlar. Mesela Sivok'u nasıl elde tuttular anlamıyorum. Çok tehlikeli, her an Beşiktaş'ı 10 kişi bırakabilir. Önceki hafta Sivok atılmalıydı. Hakem hakem olsa Sivok gitmişti. Resmen hakem korudu. Sivok gibi bir adamı tutuyorlar ondan sonra Gökhan Zan'ı kaçırıyorlar. Gökhan Zan'ın Galatasaray'a gitmesi; gaflet, delalet hatta hıyanet. Ben Beşiktaş kongre üyesi olsam hesap sorarım. Gökhan Zan bedavaya Galatasaray'a gidiyor, Sivok gibi bir adam da takımda kalıyor.
Mustafa Denizli'nin transferlerde büyük yanlışları olduğu kesin. Ona bir sözüm yok. Ama bu kadro ile bir şey olmayacağı kesin. Demek ki geçen seneki çifte kupa Mustafa hocanın da gözünü boyamış ve elinde iyi bir takım var zannetmiş.
Galatasaray, Kayseri karşısında 11 kişi sahaya çıktı, 7 kişi de kenarda oturuyor. Onların hepsini bir kenara itiyorum, tribünde maçı izleyen, ilk 18'de oynamayan 5 adam sayarım sana direkt oynar Beşiktaş'ta. İşte kadro farkı bu!..
Bu Beşiktaş'ın o Galatasaray ile mücadele etmesini bekliyorsan çok şey bekliyorsun Mustafa Denizli. Çook
Özge Kayhan
08-26-2009, 21:37
Bu nedir ya herkes Beşiktaş'a karşı mı bu devirde!!
Sahaya çıkaracak 11'i yok da ne demek?
Geçen sezon Lig başlarında Fener'in halini yazan yoktu ama!
İnsanların gözü konu Beşiktaş olunca açılıyor, yoksa körler!
Kıyasettin Tasar
08-27-2009, 01:34
hahaha,hıncal bey'in sözü:
Önceki hafta Sivok atılmalıydı. Hakem hakem olsa Sivok gitmişti.
haklısın hıncal dede,hakemler hakem olsaydı baros ve lincoln geçen sezon ligden diskalifiye edilmeliydi.biraz daha geriye dönersek bazı şampiyonluklar el değiştirirdi.
çeşme'de yaklaşık 1 ay önce kendisini gördüm,zarzor yürüyordu Allah acil şifalar versin,yaşlılık zor elbet,ama çıplak gözle görünce bir kez daha anladım bu yorumların yarım bir bunaklık ile yazıldığını(geçmişi hatırlayamıyor)
Ata Arslanoğlu
09-04-2009, 21:16
Bu Hıncal'ın bir dediği ötekini tutmuyor.Sivok atılmalıydı demiş, nedense sezon başından beri verilmeyen penaltılarımızı yazmaya cesaret edememiş.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.