Orijinalini görmek için tıklayınız : Holosko çıldırdı
Gökhan Özsoy
12-23-2007, 20:26
Holosko çıldırdı
http://www.sporx.com/images/1/29/6528_B_hh001.jpg
Vestel Manisa'nın 5 milyon euro fiyat biçtiği oyuncusu Holosko için Beşiktaş, 2 milyon euro ve 2 futbolcu önerdi. Kartal'ın takas için İbrahim Akın, Diatta, Ricardinho ve M.Yozgatlı dörtlüsünden ikisini sunduğu, fakat Manisaspor'un İngiltere ekiplerinden Charlton'ın da kadrosuna katmak istediği Holosko'yu takas ile vermeyi düşünmediği öğrenildi.
Maçın 56. dakikasında oyundan alındığı için sinirlenen Holosko, yedek kulübesini tekmeledi ve teknik direktör Giray Bulak'a küfür etti. Bu olayın üzerine sinirlenen Bulak'a tribünlerden "istifa" tezahüratları yükseldi. Maç sonrası konuşan Bulak, "Bir oyuncu kulübeyi tekmelerse karşısında beni bulur. Taraftar oynamayan futbolcuya sahip çıkıyor. Oysa takıma sahip çıkmaları gerekir. Bu hareket cezasız kalmayacak" diye konuştu.
:S: ayıptır gidiyorsun diye yapmamalısın :S:
Hüseyin Balcı
12-23-2007, 20:30
Harbiden yaptığı çok ayıptı ben topçuluğunu byeniyom ama Beşiktaşta top oynamak için iyi topçu olmak yetmez (en azından eskiden öyleydi )kalitelide insan olmalısın çok ayıpladım o hareketten dolayı giray bulağı nekadar sevmesemde o hareketle adamı tribünlerin önüne attı ...
Gökhan Özsoy
12-23-2007, 20:47
bi yere gitcee yokkii 5 milyn euro verip kim alır holoskoyu:S:
Barış Aygün
12-23-2007, 21:41
bi yere gitcee yokkii 5 milyn euro verip kim alır holoskoyu:S: yıldırım demıroren....
Gökhan Özsoy
12-23-2007, 21:57
yıldırım demıroren....
o almaya çok meraklı o yüzden istisnalar kaideyi bozmaz diyorum:D
Barış Aygün
12-23-2007, 22:00
o almaya çok meraklı o yüzden istisnalar kaideyi bozmaz diyorum:D o alır bız yollarız:D
Gökhan Özsoy
12-23-2007, 22:05
demirören ve tribünler sayesinde transfer rekorları kırdık walla:D :D
o alıyo tribun yolluyo:D
Ayşegül Alparslan
12-24-2007, 08:38
adam resmen havasını attı dün akşam bizimkilerede artık alın benimi demek istedi nedir yada biri aklına girdi bunun çirkeflik yap atsınlar seni takımdan sözleşmen fes edilsin sonra istediğin takıma gidersin diye :D hiç hoş değildi yaptığı yaa hele hele transfer edileceğin dedikodulara olan takıma karşı yaptığın maçta beşiktaş taraftarı böyle seviyesiz futbolcu istemez
Hasret Ergül
12-24-2007, 08:58
O görüntüleri gördükten sonra aman kalsın dedim... İstediği kadar kaliteli olsun adam olsun ilk önce Beşiktaş'ıma yakışır transferler yapılsın bikaç gün sonra bizede yapar bu aynısını hatta ikinci O vakası olur bende hiç şaşırmam...
Ama tabi bu değerlere önceden önem veriliyordu!!!
Mehmet Erhan
12-24-2007, 10:18
adam manisadan gideceğinide yada bi başka deyişle gitmek istedğinide anca bu kadar belli edebilirdi...bencede kalsın yerinde...bizden gitmek isterkende bunları yapmayacağı ne malum...kaldıki holosko bizim aradığımız tipte bi golcü değil...bize nouma-amokachi-carew karışımı bi golcü şart...holosko sen manisada güzelsin...bi zahmet kal orda...gelmeyi çok istiyorsanda adam ol...
adam resmen havasını attı dün akşam bizimkilerede artık alın benimi demek istedi nedir yada biri aklına girdi bunun çirkeflik yap atsınlar seni takımdan sözleşmen fes edilsin sonra istediğin takıma gidersin diye :D hiç hoş değildi yaptığı yaa hele hele transfer edileceğin dedikodulara olan takıma karşı yaptığın maçta beşiktaş taraftarı böyle seviyesiz futbolcu istemez
:caliskan: cok beğendim :S:
Utku Altıncık
12-24-2007, 12:46
tebiyesizlik yaptııı yakıştıramadım öyle resmen f you dediiiiiiiiiiiiiiii fenere youu :))
Nihal Aslan
12-24-2007, 13:32
ben holoskoyu istemıorum ama onerebılecegım bı isimde yok
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.