Orijinalini görmek için tıklayınız : Holosko Golleri...
Hasret Ergül
12-29-2007, 08:41
http://www.youtube.com/watch?v=jKh38BBDQ8M
Hasret Ergül
12-29-2007, 08:42
İddalar üzerine gidiyoruz henüz resmi sitede açıklama yok ama genede göz atmakta fayda var tanımayanlar için Holoskko...
Umarım bu transferde tek doğru olmayan şey Korayın gittiğidir...
Azizenin tipe dikkat :D
Gökhan Özsoy
12-29-2007, 09:10
doğru olmayan tek şey burak yılmazın gitmesidir..
Nihal Aslan
12-29-2007, 09:50
tamam artık bastan uyuz oldum bır defa adama sevmıycemmmmm
Hüseyin Balcı
12-29-2007, 10:12
Holosko iyi topçu bizde iş yapar ama içime sinmedi bu transfer ...
Mehmet Erhan
12-29-2007, 12:08
Holosko iyi topçu bizde iş yapar ama içime sinmedi bu transfer ...
içine sinmez tabi...çünkü 5 milyon euro + burak + koray gitti...sanki, dünya çapında bir golcüymüş gibi... :ss: yaa biz carewi 3.5 milyon euroya almıştık, onu sattığımızda elde edilen gelirle de ailtonu, klebersonu almıştık...holosko kim ki 5 milyon veriyoruz... :( ben de, nihal gibi taktım bu adama...sevebileceğimi sanmıyorum...hele de o, giray hocaya yaptığını düşündükçe acaba demekten kendimi alamayacağım...bence zararlı bir transfer yaptık...hayırlısı... :ama:
Şule Artarlar
12-29-2007, 13:24
umarım beşiktaşda oynarkende bu golleri atar artık....
Ayşegül Alparslan
12-29-2007, 18:06
başlarım gollerine korayım gidiyor burağım gidiyor off offf
Savaş Aygün
12-29-2007, 18:53
en çok istediğim oyuncu geldi...çok sevindim...ama koray gitti onada çok üzüldüm...seviniyim mi üzüliyim mi bilemiyorum :pinch:
Mehmet Erhan
12-29-2007, 19:10
en çok istediğim oyuncu geldi...çok sevindim...ama koray gitti onada çok üzüldüm...seviniyim mi üzüliyim mi bilemiyorum :pinch:
bence üzül... ;) çünkü, ön libero kalmadı takımda...ama, golcü olarak başka isimler de gelebilirdi...daha iyileri yani...bana kalırsa, yanlış bir transfer politikası uygulandı yine...her zaman olduğu gibi... :ss:
Savaş Aygün
12-29-2007, 19:13
cisse var ön liberoda ama o sakatlanırsa veya cezalı duruma düşerse kim oynacak öle bi sorun var işte :/
iyi bi transfer yaptık ama yapılış yolu çok kötü off!!
Barış Kahraman
12-29-2007, 19:41
bu kadar paraya + burak + koraya yazık.. hayırlı olsun inşallah değer..
Ezel Özsipici
12-29-2007, 20:02
her futbolcu geldiğinde bu videoları gördük sacdece tello ununkiler işleve geçtii yazıkk ödenen paraya!
Barış Aygün
12-29-2007, 20:03
on lıbero kalmadı aptal bır transfer yontemı hala bu becerıksız ınsanlar takımımızı yonetıyor Allah kahretsın ya....rezıl adamlar.....:@
Erhan Akın
12-30-2007, 01:54
başlarım gollerine korayım gidiyor burağım gidiyor off offf
arkadaslar abartmayın lutfen...koray hadı neyse dıyebılırız..fener macında efsanelestı saolsun gorevı deıldı ama attı ogun golunu buyuk bı mutluluktu..allah askına burak ne verdı bıze bı bakın bakım..ben demıom holosko geldı yuppiii..ama burak gıbı bırınınde takımdan gıttıgıne uzulmem arkadasım.
Barış Aygün
12-30-2007, 02:30
arkadaslar abartmayın lutfen...koray hadı neyse dıyebılırız..fener macında efsanelestı saolsun gorevı deıldı ama attı ogun golunu buyuk bı mutluluktu..allah askına burak ne verdı bıze bı bakın bakım..ben demıom holosko geldı yuppiii..ama burak gıbı bırınınde takımdan gıttıgıne uzulmem arkadasım.
buragın gıtmesıne uzulen yok sadece bonservısıyle verılmesı cok salakca 1.5 yıllık kırala yolla aynı sekılde ıbrahım akını da.....boyle mantıksız bı transfer seklı yok yanı....koraya zaten lafımız yok bu yonetım sag olsun sergen koray yarın ıbrahım uzulmez cok guzel vefa ornegı gosterıyor....yazıklar olsun!!!!
Ezel Özsipici
12-30-2007, 14:51
:(:@en çok istediğim oyuncu geldi...çok sevindim...ama koray gitti onada çok üzüldüm...seviniyim mi üzüliyim mi bilemiyorum :pinch:
bende korayın gitmesine üzül cünkü türkiyenin en ii ön liberosuydu artık yok!
Emre Dikdoğmus
01-28-2008, 17:22
bize yararlı transfer oldu nobre coştu
Ayşegül Alparslan
01-29-2008, 07:52
buragın gıtmesıne uzulen yok sadece bonservısıyle verılmesı cok salakca 1.5 yıllık kırala yolla aynı sekılde ıbrahım akını da.....boyle mantıksız bı transfer seklı yok yanı....koraya zaten lafımız yok bu yonetım sag olsun sergen koray yarın ıbrahım uzulmez cok guzel vefa ornegı gosterıyor....yazıklar olsun!!!! burağın gidişine üzülen tek kişi benimdir belkide hele birde gazetedeki şu yazıyı görünce ah ah yani ne vardı da bonsevrivisiyle verdiniz bu çocuğu anlamadım ki aptal yönetim şimdi seneyede gene tonla para verip geri almaya kalkarsınız allah bilir.
HAFTANIN PORTRESİ
BURAK (VESTEL MANİSA)
Beşiktaş'tan kendisini gönderenlere nazire yaparcasına oynadı. Denizli savunmasını hallaç pamuğu gibi attı, üç golüyle Vestel Manisa'yı ayağa kaldırdı. Son vuruşlardaki ustalığı, kıvrak çalımları ve iştahlı futboluyla kötü günleri geride bıraktığını kanıtladı.
Bülent Girgin
01-29-2008, 08:20
buragın gıtmesıne uzulen yok sadece bonservısıyle verılmesı cok salakca 1.5 yıllık kırala yolla aynı sekılde ıbrahım akını da.....boyle mantıksız bı transfer seklı yok yanı....koraya zaten lafımız yok bu yonetım sag olsun sergen koray yarın ıbrahım uzulmez cok guzel vefa ornegı gosterıyor....yazıklar olsun!!!!
burağın gidişine üzülen tek kişi benimdir belkide hele birde gazetedeki şu yazıyı görünce ah ah yani ne vardı da bonsevrivisiyle verdiniz bu çocuğu anlamadım ki aptal yönetim şimdi seneyede gene tonla para verip geri almaya kalkarsınız allah bilir.
HAFTANIN PORTRESİ
BURAK (VESTEL MANİSA)
Beşiktaş'tan kendisini gönderenlere nazire yaparcasına oynadı. Denizli savunmasını hallaç pamuğu gibi attı, üç golüyle Vestel Manisa'yı ayağa kaldırdı. Son vuruşlardaki ustalığı, kıvrak çalımları ve iştahlı futboluyla kötü günleri geride bıraktığını kanıtladı.
burak ve koray tartismasi yanlis topicte yapiliyor gibime geldi :D burasi süperstarimiz holoskonun topigi arkadaslar, lütfen holoskoyu tartisalim, tesekkürler ve selamlar.
Emre Dikdoğmus
02-01-2008, 13:07
çok Ii Oldu Geldi Golünüde Attı Asistinide Yaptı Bu Arada Nobrede Coştu
Ii Futbolcu Belki Fazla Kaliteli Bulmayanlar Olabilir Ancak Futbol Kaliteyle Oynanmıyor Ayakla Oynanıyor
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.