Orijinalini görmek için tıklayınız : Holosko'nun Gönlü Beşiktaş'ta
Mehmet Erhan
10-21-2007, 16:35
Holosko'nun gönlü Beşiktaş'ta
http://img155.imageshack.us/img155/6918/8od25tmphh3.jpg
Paris Saint Germain, Juventus ve Werder Bremen'den teklifler alan Manisaspor'un golcüsü Filip Holosko gönlünden geçen takımın ise Beşiktaş olduğunu söyledi. Slovak oyuncu, ''Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaşamımı simgeliyor" dedi.
Beşiktaş'ın formasını tercih ederek üzerine giyen Holosko, ''İşte benim gönlümdeki takım ve renkleri'' dedi.
Avrupa'da çeşitli takımların transfer listesinde yer alan Vestel Manisaspor'un Slovak golcüsü Filip Holosko, gönlünün Beşiktaş'ta olduğunu belirterek, ''Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum'' dedi.
Vestel Manisaspor ile ilgili program yapan bir televizyon kanalının Tarık Almış Tesisleri'ndeki çekimlerinde ropörtaj veren Holosko, Paris Saint Germain, Juventus, Werder Bremen ve Beşiktaş takımlarının kendisiyle ilgilendiğini belirtti.
Gönlünden geçen takımın Beşiktaş olduğunu siyah-beyaz formayı giyerek gösteren 23 yaşındaki Filip Holosko, ''Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaşamımı simgeliyor. Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum'' dedi.
Önüne konulan dört formadan Beşiktaş'ın formasını tercih ederek üzerine giyen Holosko, ''İşte benim gönlümdeki takım ve renkleri'' dedi.
gelsin isterim...
Volkan Kaya
10-21-2007, 16:36
adam bas bas bagırıoo BESIKTAS ta oynamak ıstıorum dıee eger dewre arasında bu adamı almazsak yazıklar olsun yonetımee
Gökhan Özsoy
10-21-2007, 16:37
devre arasında gelek bence..yararlı olabilir..
bu arada konuyu haberlere taşıdım mehmet..;)
Volkan Kaya
10-21-2007, 16:40
nobreyı werelım takas edelım bı sekılde alalım bu adamı
Mehmet Erhan
10-21-2007, 16:41
nobreyı werelım takas edelım bı sekılde alalım bu adamı
nobre türk... :kisne:
Volkan Kaya
10-21-2007, 16:49
nobre türk... :kisne:
bılıorm canım forwet şişmesı olmasın dıe dedım dıgerlerını gondermeyı gonlum razı olmadı:D
Mehmet Erhan
10-21-2007, 16:51
bılıorm canım forwet şişmesı olmasın dıe dedım dıgerlerını gondermeyı gonlum razı olmadı:D
diatta veya higuain derim ben ve mevki olarak higuain daha uygun bence...diattayıda sezon sonu yollayıp daha iyisini ve gencini alalım defansa ondan sonra tamamdır bu iş... :$
Volkan Kaya
10-21-2007, 16:52
hıguan ı gondermek ıcın erken bence daha tam goremedık hele bı gorelım de snra bakarıs:D
dıattayı werelım bak o olur
Gökhan Özsoy
10-21-2007, 16:54
hıguan ı gondermek ıcın erken bence daha tam goremedık hele bı gorelım de snra bakarıs:D
dıattayı werelım bak o olur
bencede böle bir durumda diatta gitmeli..hıguaın'i fazla göremedik daha en azından diatta'nın bbu takımda oynayamıycanı herkes görd..
Mehmet Erhan
10-21-2007, 16:56
bencede böle bir durumda diatta gitmeli..hıguaın'i fazla göremedik daha en azından diatta'nın bbu takımda oynayamıycanı herkes görd..
holoskonun formalı fotosu ne oldu yollamıştım size...eklenmedi daha... :pinch:
Gökhan Özsoy
10-21-2007, 16:57
holoskonun formalı fotosu ne oldu yollamıştım size...eklenmedi daha... :pinch:
anlamadım:S: destek hattına yollamıştın..:S: barış acil dışarı çıktı..biraz sonra ekler..;)
Ezel Özsipici
10-21-2007, 16:59
ya higuan bence cok yetenekli bir youncu beşiktaşa yararlı olucak sadece alısma dönemi uzun sürdü göndermesinler bence kalsınn taa nerelerden geldi...gitmesi yanlıs bence..
Bülent Girgin
10-21-2007, 17:00
Paris Saint Germain, Juventus ve Werder Bremen'den teklifler alan diye basliyor haber ve bu adam besiktasa gelmek istiyor!!!!!!! hangi gazeteci acaba kaç para aldi bu holoskonun menacerinden?!gidebiliyorsa juveye gitsin !!!!!
Gökhan Özsoy
10-21-2007, 17:13
Paris Saint Germain, Juventus ve Werder Bremen'den teklifler alan diye basliyor haber ve bu adam besiktasa gelmek istiyor!!!!!!! hangi gazeteci acaba kaç para aldi bu holoskonun menacerinden?!gidebiliyorsa juveye gitsin !!!!!
bak ben bu açıdan hiç düşünmemiştim bülent abi.:S:
bu kulupler istiyosa neden beşiktaşı seçiyo..:S:
Bülent Girgin
10-21-2007, 17:19
hep ayni degilmi bu transfer olaylari gökhan? böyle adamlar zaten iyi ve gelecek vaad etseler direk olarak büyük takimlara giderler ( büyük diyince türkiyenin büyükleride dahil )
Gökhan Özsoy
10-21-2007, 17:22
ewt abi haklısın..gökhan ünal olayı gibi buda..
yararlı olur dedim ama düşününce inanmak zor yararlı olcana anadolu takımlarından gelen dier golcüler gibi olur..gol atamaz..:S:
imzalar atılmadan hiçibr transfer haberine inanmamak lazım..
Bülent Girgin
10-21-2007, 17:27
iki tane gazeteciye taransferden gelecek paranin % 5 ini verseler her hafta yeni bir süper futbolcu dogar ligde :D :D bu isler böyle artik :( :(
Mehmet Erhan
10-21-2007, 17:30
bülent abi sen yönetici veya başkan olsan kimleri alıp kimleri gönderirdin...bu sorumu yanlış anlama ciddi soruyorum...çok merak ediyorumda...
Gökhan Özsoy
10-21-2007, 17:34
ahh o süper yetenekler neden istanbul'un altında ezilip gidiyolar..nerde serkan aykutlar, zafer biryollar, fazlı ulusallar, prekolar, erman güraçarlar youlalar, okan koçlar.. aklıma gelenler bunlar daha bir sürü örneği var bu gibi futbolcuların..
Bülent Girgin
10-21-2007, 17:51
mehmet hep ayni soruyu soruyorsun :D :D illa 6+1 yabanci olmasi sart degilki, 7 tane orta kalitede yabanci alacagina 4 tane iyi kalitede yabanci alinabilir ve bu yabacilarda avrapanin iyi liglerinde oynayan oyunculardan olmalidir,bu sene türkiyeden alinacak en iyi oyuncu volkan yamandi ama almadilar nedense
Mehmet Erhan
10-21-2007, 17:58
mehmet hep ayni soruyu soruyorsun :D :D illa 6+1 yabanci olmasi sart degilki, 7 tane orta kalitede yabanci alacagina 4 tane iyi kalitede yabanci alinabilir ve bu yabacilarda avrapanin iyi liglerinde oynayan oyunculardan olmalidir,bu sene türkiyeden alinacak en iyi oyuncu volkan yamandi ama almadilar nedense
ben illede yabancı diye bakmadım olaya sorarken...yerlide dahil soruya...mesela kimleri gönderip hangi mevkilere adam alırdın şeklinde sordum yerli veya yabancı... :hii:
Bülent Girgin
10-21-2007, 18:05
türkiyeden volkan yaman, bayernden santa cruz mesela
Şule Artarlar
10-21-2007, 18:39
Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum'' dedi....
UMARIM GELDİGİN DE SAKATLANMAZSIN DİGERLERİ GİBİ...
Barış Aygün
10-21-2007, 19:12
o gelırse kım gıdecek yaww...kerlon gelsın bos verın holoskoyu..
Gökhan Özsoy
10-21-2007, 19:15
o gelırse kım gıdecek yaww...kerlon gelsın bos verın holoskoyu..
kerlon az önce 4 tane attı..:Dkıtalar arası kupada...:D
Barış Aygün
10-21-2007, 19:16
kerlon az önce 4 tane attı..:Dkıtalar arası kupada...:D nerde ızlıoyorsun...adam kafasın alıp basmıstır calımı :D
Gökhan Özsoy
10-21-2007, 19:28
nerde ızlıoyorsun...adam kafasın alıp basmıstır calımı :D
cm oynuyodum..:D sen çok övnce alım dedim beşiktaşa.:Daldığıma değdi walla..:D
Barış Aygün
10-21-2007, 19:38
cm oynuyodum..:D sen çok övnce alım dedim beşiktaşa.:Daldığıma değdi walla..:D hay ılahı gokhan :D bende zaten 12 sezondur var kerlon...kral topcu ama :D bende sandım cıdden gercek haytta oldu 4 gol :D
Gökhan Özsoy
10-21-2007, 19:54
hay ılahı gokhan :D bende zaten 12 sezondur var kerlon...kral topcu ama :D bende sandım cıdden gercek haytta oldu 4 gol :D
takip etmiyorum ama bu adam gerçekte de atar..:D
Barış Aygün
10-21-2007, 19:56
varya turkıye lıgınde kral olur..ama ezıkler ugrasıyor almak ıcın... :(
Bülent Girgin
10-21-2007, 19:56
baris kafayi bu kerlona takmis :D :D :D
Barış Aygün
10-21-2007, 20:07
baris kafayi bu kerlona takmis :D :D :D abı ızledın mı sen bu adamı...sende takarsın kafayı valla :D
Savaş Aygün
10-21-2007, 20:43
gelirse çok iyi olur..bobo ve holosko süper ikili olur
Bülent Girgin
10-21-2007, 20:46
abı ızledın mı sen bu adamı...sende takarsın kafayı valla :D
ya baris, kim bu adam, nereli, nerde oynuyor?? ben adini ilk defa senden duydum, ki ben avrupa liglerini yakindan takip ediyorum elimden geldigince
Savaş Aygün
10-21-2007, 20:48
önemli olan isimde değil...bobo geldiğinde kim tanıyodu boboyu...bu adamın oyun tarzı bobonun aynısı yani çok iyi bir forvet..nazar değmesin
Barış Aygün
10-21-2007, 20:55
ya baris, kim bu adam, nereli, nerde oynuyor?? ben adini ilk defa senden duydum, ki ben avrupa liglerini yakindan takip ediyorum elimden geldigince
http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoXPZw al bulent abı ızle bu adamı birezilyalı cruzieroda oynuyor galıba ... super bı cocuk daha 19 yasında ızle bı hak verıceksın benı KERLOOOONNNNNN!!!!
Bülent Girgin
10-21-2007, 21:01
http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoXPZw al bulent abı ızle bu adamı birezilyalı cruzieroda oynuyor galıba ... super bı cocuk daha 19 yasında ızle bı hak verıceksın benı KERLOOOONNNNNN!!!!
ben sana delgadonun böyle 5 dk. degil 10 dk lik videosunu vereyim, delgado bundan daha iyi dersin :D :D
Barış Aygün
10-21-2007, 21:02
ben sana delgadonun böyle 5 dk. degil 10 dk lik videosunu vereyim, delgado bundan daha iyi dersin :D :D ya bılıyorum ızledım delgadoyuda abı dusunsene bu admla delgado ve kerlon paşa tello boyle bır orta saha kım gecebılır bu orta sahayı :D ama bu cocuk her mac boyle oynuyor ıstıkrar yanı :D
Savaş Aygün
10-21-2007, 21:03
öle oyuncuları bizden önce keşfediyolar malesef :/
Bülent Girgin
10-21-2007, 21:04
ok baris hemen aliyoruz :D :D ben yarin yildirimla bir konusayim :D :D
Barış Aygün
10-21-2007, 21:05
ok baris hemen aliyoruz :D :D ben yarin yildirimla bir konusayim :D :D sagol abı ınsallah onay verır baskan :D
Hasret Ergül
10-23-2007, 08:07
Başkan Yıldırım Demirören diyor ki: 'Higuain'i araştırdık ancak maya tutmadı. Böyle şeyler yaşanabilir, gereken neyse yapılır. Holosko'yu daha önce istemiştik, ara transferde bakacağız...'
‘Bir golcü alacağız’
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Liverpool sınavı öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu, transfer hakkında yorum yaptı. İşte Demirören’in sözleri: “Bir golcü alacağız. Pozisyonlara girmemize rağmen sonuca gidemiyoruz. Holosko’yu sezon başında istemiştik. O dönemki Manisa Yönetimi 5 milyon Euro talep etmişti ve vazgeçmiştik. Yönetimleri değişti, oyuncu da Beşiktaş’ta oynamak istiyor. Ara transferde neler olacak, göreceğiz...”
‘Burada transfer bitmez’
“Higuain'i araştırdık. Kalitesinden kesinlikle şüphemiz yok ancak maya tutmadı. Futbolda bu tip şeyler var, gereken neyse yapacağız. Beşiktaş’ta transfer asla bitmez. Camianın teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’a da destek vermesini istiyorum. Sezon başından bu yana yardımcı hakemler canımızı çok yaktı. Trabzon’da puan kaybetseydik, bunun hesabını kim verecekti. Sadece adalet istiyoruz. Bunu hiçbir takıma çok görmesinler.”
‘Konuşmak için erken...’
“Bu takım şampiyon olursa, kimse önümüzde duramaz. İnşallah hedeflerimize teker teker ulaşacağız. Liverpool maçı bizim için çok önemli. Taraftar desteği ile kazanmak zorundayız. Porto maçında çok üzüldüm. Bu kadar pozisyona girip, gol atamamak olacak iş değil. Şampiyonluk hakkında konuşmak için çok erken. Ligin zirvesi bu gidişle çok değişir. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir takım bekliyorum.”
Orhan YILDIRIM/Fanatik
Adnan Direnç
10-23-2007, 08:18
holosko kimdir yaa Türkiye liginde üst üste gol kralı olmuş bir adammıda higuani harcıyoruz rezil herifler gördükk sivas maçında kazmayı dün akşam...
alcaksanız adam gibi birini alın şöyle 1.90 falan olsun boyu !!!
Elif Kaya
10-23-2007, 08:21
ee hani ilgilenmiyorlardı holosko ile ne dediklerinimi bilmiyorlar yoksa kolpa habermi bu anlamadım
Bülent Girgin
10-23-2007, 08:28
holosko kimdir yaa Türkiye liginde üst üste gol kralı olmuş bir adammıda higuani harcıyoruz rezil herifler gördükk sivas maçında kazmayı dün akşam...
batuhan var iste adnan :D :D
Barış Aygün
10-23-2007, 08:32
batuhan var iste adnan :D :D aynen ya ne holoskosu batuhanı yetıstırsene ne ugrasıyorsun holosko hıguıan falan fılan..Kerlon gelsın Delgado Paşa Tello Serdar Özkaan gol kralı yapar Batuyu Bobo zaten kendı basına halledıyor durumu :D
Bülent Girgin
10-23-2007, 08:36
aynen ya ne holoskosu batuhanı yetıstırsene ne ugrasıyorsun holosko hıguıan falan fılan..Kerlon gelsın Delgado Paşa Tello Serdar Özkaan gol kralı yapar Batuyu Bobo zaten kendı basına halledıyor durumu :D
KERLONSUZ yorum yok :D :D
Adnan Direnç
10-23-2007, 08:38
he batuhan var :)
allahım tamam destek se destek şu ana kadar 3-4 yıldır hep destek verdim sabır sabır ama holosko kimdir...
Higuiana Şans Versin Ondan Sonra Gönderecekse Göndersin Nobre 2 Sezondur Oynuyorda Ne Yapıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!
Barış Aygün
10-23-2007, 09:13
KERLONSUZ yorum yok :D :D abı ezmeler
alırsa yandık bızımkıler belkı gorurde bı atak yaparlar dıye yazıyorum KERLON'u :D sımdı fenere gıdıcek adamın futbol hayatı bıtecek ya :(
Bülent Girgin
10-23-2007, 10:06
kulübe e-mail atsana, vidosunuda gönder belki ilgilenirler :D :D ama sunuda söyleyeyim benim e-maillerime hala cevap bekliyorum :D :D
Barış Aygün
10-23-2007, 10:11
abım eger o e-maıllere bakan her kımse zaten coktan kale alırdı bızı ama nerdeee....yıne de sansımı deneyımm degıl mı ???
bjkilker
10-23-2007, 11:24
süper bi haber inş gelir
Gökhan Özsoy
10-23-2007, 11:40
bu yönetim ne yapmaya çalışıo dün biri açıklıyo holoskoyla ilgilenmiyoruz diyo bugun hıguanın gönderilcek holosko alıncak diyo..:S:
Barış Aygün
10-23-2007, 11:45
Kerlon Gelecek.....
Bülent Girgin
10-23-2007, 11:46
Kerlon Gelecek.....
tlf bekliyorum yildirimdan baris :D :D :D
Barış Aygün
10-23-2007, 11:49
tlf bekliyorum yildirimdan baris :D :D :D su andda kerlonla gorusuyor olsa gerek..bana haber edersın abı sonucu :D
Bülent Girgin
10-23-2007, 11:50
sen merak etme, haber direk olarak sana gelecek :D :D
Barış Aygün
10-23-2007, 11:51
sen merak etme, haber direk olarak sana gelecek :D :D :hii::hii: sagolasın bulent abım....benı mutlu ettın sımdı :D
Mehmet Erhan
10-23-2007, 12:40
holosko gelecekse diatta gitsin,m.doğan bile diattadan faydalı olur eminim...kaldıki hıguain kaç maç ilk 11 de başladıki...oynadığı süreyi toplasan bi maç süresi bile etmez...sonrada diyorlarki maya tutmadı... :@ :dovcem:
Barış Kahraman
10-23-2007, 12:46
higuaini izleyen varmı? neye göre gönderiyorlar? bu seneki en pahallı futbolcu adam.. boşa aldık.. bu yönetim az iş yapsın ya..
Hasret Ergül
10-23-2007, 12:47
hemen celallenmeyin haber kaynağı fanatik :)
Bülent Girgin
10-23-2007, 12:47
ya ne holosko gelsin nede baska biri gitsin !!!!
Utku Altıncık
10-23-2007, 14:39
Fener rövanşı almak üzere
Beşiktaş'a göz kırpan Holosko için F.Bahçe'nin de talip olduğu iddia edildi.
23.10.2007 15:36
Manisaspor'un Slovak golcüsünün bonservisi için 3.8 milyon euroluk teklif yapan Beşiktaş'ın ret yanıtı alması üzerine harekete geçen Kanarya, tam 4.5 milyon euro önerip bir adım öne geçti.
Rövanşı almak üzere
Sezon başında kadrosundaki iki önemli isim Mehmet Yozgatlı ve Rüştü'yü Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, rövanşı almak üzere. Sarı-Lacivertli yönetim, Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı ve transferine kesin gözüyle baktığı Vestel Manisasporlu Filip Holosko'yu bitirme noktasına geldi. Bu haber gündeme bomba gibi düştü.
Transfer savaşı kapıda
Beşiktaş yönetiminin geçtiğimiz gün Manisaspor'un başkanı olan Kenan Yaralı'ya 3.8 milyon euroluk teklif yaptığı fakat ret yanıtı aldığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin bu gelişme üzerine devreye girerek Yaralı'ya 4.5 milyon euroluk süper bir öneri sunduğu belirtildi. Holosko'ya G.Saray'ın da talip olduğu iddia ediliyor.
Kartal kafa karıştırıyor
Ara transferde Kezman'ı göndermeyi planlayan Fenerbahçe'nin listesindeki isimlerle anlaşamaması durumunda Slovak golcüyü renklerine bağlayacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, "Holosko'yla ilgilenmiyoruz. Manisa'ya teklifte bulunmadık" diye konuştu. Engin'in Holosko için Fenerbahçe'nin devreye girmesi nedeniyle bu açıklamayı yaptığı belirtiliyor.
Nihal Aslan
10-23-2007, 14:57
o bu şu bıktık artık ya neye dayanarak ve neden gonderıorlar holoskomudur nedır nıye onu alıolar 2 ay sonra baskasınımı alıcaklar kafa basmıo bunların odedıklerı paralar yetmedı
Gökhan Özsoy
10-23-2007, 15:28
aman ezikler bitirsinler holosko'nun işinide bizde rahat edelim..
Elif Kaya
10-23-2007, 15:30
holosko kimdir ya sakın almasınlar bu adamı
Savaş Aygün
10-23-2007, 19:06
sivas maçında çok süper oynadı...holosko gibi bir adam tartışılmaz...olağanüstü bir oyuncu...türkiye o adamı izlerken çok zevk alıyo..
Bülent Girgin
10-23-2007, 20:00
utkux
Üye
Beşiktaş'a göz kırpan Holosko için F.Bahçe'nin de talip olduğu iddia edildi.
bak utku, önce bu holoskonun menaceri gazetecinin birine haber yaptirdi hemde herifin üzerinde besiktas formasiyla falan, besiktastanda ilgilenmiyoruz açiklamasi gelince "B" planini uygulamaya koydu, ki bu onlarin isine daha çok yariyor, simdi birde fiyat artiracaklar böylece!!!!
birde su yalanin daniskasina bak : Beşiktaş yönetiminin geçtiğimiz gün Manisaspor'un başkanı olan Kenan Yaralı'ya 3.8 milyon euroluk teklif yaptığı fakat ret yanıtı aldığı öğrenildi. besiktasin o kadar parasi olsa del bosquenin borcunu öder !!!
Mehmet Erhan
10-24-2007, 11:29
FİLİP HOLOSKO BEŞİKTAŞ FORMASI GİYDİ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yG-Gi2tXLSk
Gökhan Özsoy
10-24-2007, 14:17
bende giysem forma benide alırlar mı acaba..:D:
Hasret Ergül
10-31-2007, 11:02
Kartal'dan Holosko için yeni atak
Beşiktaş devre arası transfer çalışmalarını gizli gizli sürdürüyor. Siyah beyazlı takımın bir süredir gündeminde olan Holosko için Trabzon'un da devreye girmesi üzerine Kartal atağa geçti. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Trabzonspor'a imza atar atmaz Holosko'nun takıma kazandırılması için yönetime rapor sunmasından sonra harekete geçen menajer Sinan Engin'in hem bu oyuncunun menajerleriyle hem de Vestel Manisa kulübüyle görüşmelere başladığı öğrenildi.
HOLOSKO TAMAM AMA...
Engin'in Holosko'ya ocak ayında sözleşme imzalatmak istediği, ancak Ege ekibinin talep ettiği 5 milyon euroyu 3 milyon euroya indirmeye çalıştıkları ifade edildi. Siyah beyazlı takım Holosko ile her konuda anlaştığı, tek sorunun Vestel Manisa'nın istediği yüksek bonservis bedeli olduğu öğrenildi. Beşiktaş formasıyla medyaya poz veren Slovak futbolcu, "Türkiye'de Beşiktaş'ta oynamayı isterim. Çünkü Beşiktaş bana sıcak geliyor. Taraftarı da çok etkileyici buluyorum" ifadesini kullanmıştı.
Gökhan Özsoy
11-16-2007, 14:55
Holosko'ya karşılık ilginç isimler!
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Vestel Manisaspor'a 3 milyon Euro'nun yanı sıra önereceği iki futbolcunun isimleri de belli oldu. Siyah-Beyazlılar'ın listesindeki isimlerin Ricardinho ile Diatta olduğu ortaya çıktı.
LİG TV'nin haberine göre Diatta'nın sorun çıkarmayacağını düşünen yöneticilerin Ricardinho ile ise görüşecekleri ve yıllık gelirini garanti edecekleri ifade edildi. Buna göre Brezilyalı futbolcunun Vestel Manisaspor'dan alacağı paranın üstünü Beşiktaş tamamlayacak.
Beşiktaş'ın ligin devre arasında elinden çıkarmayı düşündüğü bir diğer isim olan Higuain için ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kararsız olduğu belirtildi.
Sağlam'ın ilk yarı sonuna kadar Higuain'e şans vereceği, göstereceği performansa göre de kararını bildireceği öğrenildi.
Beşiktaş, Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, sakat olan Gökhan Zan ve cezalı İbrahim Toraman'ın yerine defansın ortasında oynayacak ikili de belli oldu. Sağlam'ın Koray ve İbrahim Kaş'a görev vereceği bildirildi.
Hasret Ergül
11-16-2007, 14:59
Beşiktaş Holosko'yu İMKB'ye bildirdi
Beşiktaş, Vestel Manisasporlu futbolcu Holosko ile ön görüşme yapıldığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz ile Vestel Manisaspor arasında, futbolcu Filip Holosko'nun transferi konusunda ön görüşme yapılmış olup, kesinleşen herhangi bir durum bulunmamaktadır'' denildi.
Mehmet Erhan
11-16-2007, 15:01
o kadarda değil 3 milyon euro + rico + diatta...:S: abartmasınlar...
Gökhan Özsoy
11-16-2007, 15:18
yok daha neler..:S:
başka bir haberde de mehmet yıldıza karşılık yozgatlı ve ibrahim akın..:S: hadi yozgatlıyı anladıkta akın nereye gidiyo onu anlamadım..:@
Barış Kahraman
11-16-2007, 15:43
o kadar değerli biri değil..
Hüseyin Balcı
11-16-2007, 17:48
o kadarda değil 3 milyon euro + rico + diatta...:S: abartmasınlar...
birazdaha koysunlar üstüne zlatan ibrahimovici alalım :@
Bülent Girgin
11-16-2007, 20:48
bu kadar geri zekali yönetim ve menacer görmedim ben !!!!!!!! paraniz varsa önce del bosquenin parasini verin!!!!!! kimki bu holosko 3 milyon + 2 oyuncu veriliyor????????
Volkan Kaya
11-16-2007, 20:51
harbı tam bı rezalett yaa ...ok holosko kalıtelı bı golcu ama o kadar da degerlı deıl be kardesım we rıco nun parasını yıne bız werces yuhh yaaa
Barış Aygün
11-16-2007, 21:35
bu haber dogru olamaz ya bu kadar gerızekalı olamazlar ınanmıyorum ben..... 3mılyon + diatta ve rico ...... komedı resmen....
Arda Hatipoğlu
11-16-2007, 21:41
birazdaha koysunlar üstüne zlatan ibrahimovici alalım :@
zlatanda hep bıze gelır ya
Burak Ergül
11-16-2007, 22:36
allah sizi bildiği gibi yapsın gerizekalılar iyi halt ediyosunuz... allahın dounları ..
Barış Aygün
11-16-2007, 22:44
pesss.... eger bole bısı olsun kendınızde defolun ardından...
Hasret Ergül
12-06-2007, 07:56
Holosko'dan vazgeçiliyor
Devre arasında iki ya da üç yabancı oyuncuyla kadrosunu yenilemeyi planlayan Beşiktaş’ta Filip Holosko ikilemi yaşanıyor. Slovak futbolcunun isminin borsaya bile bildirilmesinin ardından dün şok bir açıklama geldi. Daha önce, “Holosko’yu resmen istedik” ifadesini kullanan Sinan Engin, “Maliyeti çok yüksek geldi. Kaliteli bir oyuncu ancak onun gibisini 3 milyon Euro’ya çok rahat buluruz” dedi.
Mehmet 1 milyon Dolar...
Bu arada yabancı kontenjanı konusunda da ciddi bir sıkıntı yaşanıyor. Gönderilmeleri düşünülen Higuain ile Diatta’ya hiçbir teklif gelmemesi, Ricardinho’nun da gitmeye yanaşmaması yöneticileri zorluyor. Öte yandan Bozüyükspor’da forma giyen Mehmet Akyüz’den vazgeçildi. Genç futbolcunun 1 milyon Dolar’a yaklaşan maliyeti nedeniyle Siyah-Beyazlılar geri adım atma kararı aldılar.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.