Orijinalini görmek için tıklayınız : ibrahim akın
Esra Kara
09-12-2007, 12:49
sergen yalçınla takılan adam ya atçı olur ya manken kovalar..aklını başına toplaması lazm..
...bu ne demek şimdi....tamam Akın toplasın aklını başına da... nedir bu derdiniz sizin Sergen'le... ne atıp tutuyorsunuz çocuğa ya.. Sergen Yalçın'a sallamaktan başka bi şey bilmez misiniz siz... bugün Beşiktaş forması taşımıyor olabilir ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın değerlerindendir.... herkes ona göre yazıp çizsin...
Esra Kara
09-12-2007, 13:15
çarşı....kimsenin görüşüne saygısızlık yapmıyorummm... senden öğrenmicem... sen de burda Sergen Yalçın'ın kişiliği hakkında atıp tutamazsın.. ona saygısızlık yapamazsın... Sergen'le takılan yok atçı olur yok manken kovalar ne demek... Sergen'in şahsına sataşma var söylediklerinde... sen bu tarz konuşursan Sergen hakkında ben de buna izin vermem.... bilmem anlatabildim mi...
Hasret Ergül
09-12-2007, 13:22
Arkadaşlar daha sakin lütfen...
İbrahim AKIN Hakkındaki Yorumlara Devam Lütfen...
Barış Kahraman
09-12-2007, 21:37
Arkadaşlar lütfen yorumlara saygı gösterelim!! Futbolcuya, yönetime, taraftara yada yorum yazan kişiye hakaret olmadıgı sürece herkes fikrini sunabilir!! Saygılar!!
Esra Kara
09-12-2007, 22:01
Sergen Yalçın'ın kişiliğine ve şahsına açık bi sataşma var yukarda.... bunu sadece ben mi görüyorum... yorumlara saygı duymak elbette ama.... bi Beşiktaş forumunda Sergen Yalçın hakkında bu tarz söylemlere göz yumuluyorsa.... ortada bi yanlışlık vardır....
Kemal Arıcıoğlu
09-12-2007, 22:04
essracım çarşı nick li üye ile gerekli konuşmalar yapılmıştır...bu konunun burada kapanması en büyük temennimizdir
iyi paylaşımlar
Nihat Kayaöz
09-12-2007, 22:05
kemalin dediği gibi gerekli uyarılar yapıldı esracım...burda kimse sergenin kişiliğini eleştiremez...SERGEN YALÇIN bizim baş tacımızdır!!!!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.