PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istikrar ve Özlem !

Bülent Girgin
05-01-2008, 00:00
Bugünkü yönetime daha dogrusu hem yönetime hemde teknik kadroya karsi olanlara "istikrar" yakalamak adina kalsinlar deniliyor ! ama bu yönetimle ne basari gelir nede istikrar saglanir.Hersene takimi yenilemekle istikrarin gelmeyecegini bu yönetim hala ögrenemedi!takimdaki genç ve yetenekli bir oyuncunun fiayatini açiklayan bir anlayistan istikrar beklenemez (bobo) çünkü fiyatini açiklarsan o parayi veren olursa adami satarim anlamina gelir o açiklama!elindeki kaliteli oyunculari satip o oyuncularin yerlerine 2. 3. sinif oyuncu almakla maalesef basari gelmez.aslinda bu yönetim dönüp bir geriye baksa, o efsane kadronun neden "efsane kadro" oldugunu görür ama yapmiyorlar iste ! illa parayla sampiyon olacagiz diyorlar ve her sezon hüsran oluyor, takim futbol oynamiyor, ne taktik var ne takimin bir iskeleti var, kimin nerede oynadigi belli degil!
Istikrar parayla olmaz, istikrar takimi her sene yenilemeylede olmaz! elindeki kadronun iyi oyuncularini satmakla hiç olmaz!su andaki kadroya 4-5 takviye yapilsa ben inaniyorumki takim bu sezondan çok daha iyi olur ama maalesef bu benim veya bizlerin inanmasiyla olmuyor!

Sayin Süleyman Seba dönemine bakiyorum ve iste istikrar diyorum !rakiplerimizi,
federasyonu ve hakemleri eze eze yendigimiz günleri, sezonlari özlüyorum!

16 senede takim 2 sezon ( 93-94 ve 97-98 ) ilk 3 te degil !
1 sezon ( 95-96 ) 3. olmus ve
geriye kalan 13 sezonda ya sampiyon olmus yada ligi 2. sirada bitirmis,
84-85 sezonundan 92-93 sezonlarindaki dönemde arka arkaya 8 sezonda ligi ilk iki sirada bitirmisiz !namaglup sampiyonluk,1.lig gol rekoru, 47 maçlik yenilmezlik rekoru hep o 8 sezonda gerçeklesmis!
simdiki yönetim neden acaba öyleymis diye bir düsündümü? ben tahmin etmiyorum !

yukarida da dedigim gibi :

BEN HERKESI EZE EZE YENEN BESIKTASIMI ÖZLEDIM !

Nihal Aslan
05-02-2008, 12:17
eyt be abim döktürmüssün :(h5):

Bülent Girgin
07-04-2008, 17:30
bugün birkez daha anladimki bu yönetimle yukardaki özlemlerimin hepsi bu sezonda beklenti ve hayal olarak kalacak :( bunlar ne kulübü yönetmeden anliyorlar, ne futboldan anliyorlar ne konusmasini biliyorlar ama herseyi biliyoruz numaralarini yapmayi çok iyi biliyorlar !yaziklar olsun !

Bülent Girgin
07-31-2008, 16:40
su yaziyi yazali 4 ay olmus ve kulüp o günden bu güne 1 arpa boyu yol kaydetmemis :(

Ezel Özsipici
07-31-2008, 20:42
yüreğine saglık bülent abi biizm bütün dertlerimizi dile getirmişşsin sampiyonluk için RUh lazım Basarı için inanmak lazım formanın hakkını değerinii kutsalııgını bilmek lazım para için oynarsakk basarı gelmez tabi .. geçmişte para mı varmış o sampiyonluklar mücadeleyle gelmiş.. biz zaten yıldız istemiyoruz ki tekmeye kafa soksunlar yüreklerini koysunlar sahaya biz zaten hep arkalarındayız . . dediğin gibi bülent abi parayla sampiyonluk olsaydıı son 5 sezonda olurduk zaten!

Bülent Girgin
10-03-2008, 08:40
Bugünkü yönetime daha dogrusu hem yönetime hemde teknik kadroya karsi olanlara "istikrar" yakalamak adina kalsinlar deniliyor ! ama bu yönetimle ne basari gelir nede istikrar saglanir.Hersene takimi yenilemekle istikrarin gelmeyecegini bu yönetim hala ögrenemedi!takimdaki genç ve yetenekli bir oyuncunun fiayatini açiklayan bir anlayistan istikrar beklenemez (bobo) çünkü fiyatini açiklarsan o parayi veren olursa adami satarim anlamina gelir o açiklama!elindeki kaliteli oyunculari satip o oyuncularin yerlerine 2. 3. sinif oyuncu almakla maalesef basari gelmez.aslinda bu yönetim dönüp bir geriye baksa, o efsane kadronun neden "efsane kadro" oldugunu görür ama yapmiyorlar iste ! illa parayla sampiyon olacagiz diyorlar ve her sezon hüsran oluyor, takim futbol oynamiyor, ne taktik var ne takimin bir iskeleti var, kimin nerede oynadigi belli degil!
Istikrar parayla olmaz, istikrar takimi her sene yenilemeylede olmaz! elindeki kadronun iyi oyuncularini satmakla hiç olmaz!su andaki kadroya 4-5 takviye yapilsa ben inaniyorumki takim bu sezondan çok daha iyi olur ama maalesef bu benim veya bizlerin inanmasiyla olmuyor!

84-85 sezonundan 92-93 sezonlarindaki dönemde arka arkaya 8 sezonda ligi ilk iki sirada bitirmisiz !namaglup sampiyonluk,1.lig gol rekoru, 47 maçlik yenilmezlik rekoru hep o 8 sezonda gerçeklesmis!

Ben eski Beşiktaşımı özledim,küme düşmeye bile oynasa sahadaki futbolcunun Beşiktaş için ter döktüğünü, formasini islattiğini görmek istiyorum!Ben Beşiktaşımıza yakışan, efendi Baskan ve yöneticileri özledim !

Ezel Özsipici
10-03-2008, 13:04
Kim özlemedi ki abi.. su düştüğümüz durum ne yakısıyormu 105 yılık cınara milletin agzına sakız olduk sevinsinler simdi!..

Mehmet Erhan
10-03-2008, 18:10
ben yaşım itibari ile en çok 100. yıldaki kadroyu ve istikrarı özlüyorum...o dönemdeki başarıları, birliği, iyi futbolu ve en önemlisi ekip ruhunu özlüyorum...ben de tüm Kartallar gibi Beşiktaşımı geri istiyorum... :(

Bülent Girgin
08-25-2010, 18:26

hala degisen birsey yok :D

Erhan Küçük
08-25-2010, 18:37
Değişmeyeceği zaten belliydi,tescili kalmıştı, bu sene tescillenir.....

!!!! Sayin Süleyman Seba dönemine bakiyorum ve iste istikrar diyorum !rakiplerimizi,
federasyonu ve hakemleri eze eze yendigimiz günleri, sezonlari özlüyorum.
!!!

Çok zor,çok, keşke ama keşke.Bende çok özledim ve şimdiki gençlerimizde öyle gururlu günler yaşamasını istiyorum..

Bulent Yazici
08-25-2010, 18:41
efsane kadroda yabancı yok

Özlem Köycü
08-25-2010, 19:23
abi bende bana açtin konuyu sandim daldim hemen :))))))
ama haklisin evet bende eze eze yenen BESIKTAS'i özledim =))))

Mustafa Balcılar
08-26-2010, 08:45
bunları hatırlayınca şimdiki takımdan nefret ediyorum