PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jimnastik ve Satranç Spor Okulları

Hasret Ergül
01-24-2008, 13:35
Ritmik Jimnastik Spor Okulumuz BJK Akatlar Cola Turka Arena'da çalışmalarına başlarken, Satranç Spor Okulumuz ise Akaretler'deki Kulüp Binamız'da 2 Şubat'tan itibaren eğitime başlayacak.
Ritmik Jimnastik Okulumuz, BJK Akatlar Cola Turka Arena’da faaliyet gösterecek. 5-7 yaş arası öğrencilerin katılacağı Ritmik Jimnastik Okulunda 2 saat ders verilecek. Aylık 16 saatten oluşan programın bedeli ise 150 YTL. Ritmik Jimnastik Okulunda çalışmalar başladı.

Satranç Spor Okulumuz ise Akaretler’de bulunan Kulüp Binamızda ( C Blok) hizmet verecek. 6-16 yaş arasındaki öğrencilerin katılacağı okulda iyi seviyeli öğrenciler Satranç Takımımız’ın lisanslı sporcusu olarak mücadele edecekler. Satranç Spor Okulumuz faaliyetlerine 2 Şubat'ta başlayacak. Satranç Spor Okulumuz'da aylık 16 saat ders ücreti 150 YTL, 8 saat ders ücreti ise 100 YTL.

İrtibat Telefonları:
0212-261-63-19

Mehmet İpek
01-24-2008, 22:15
Ben merak ediyorum ya ne zaman Bilardo okulları faliyete geçecek.
Mükemmel bir beyin jimlastiği olduguna inandıgım için üzülüyorum küçüklere bu eğitimin verilmemesine...

Elif Kaya
01-25-2008, 07:50
lisedeyken yetim çocuklara ders vermiştim onlarla satranç öğretiyorduk ve diğer kültür dersleri (bende çok iyi anlamam satrançtan ama maksat eğlenmeleri )

Yavuz Uğurlu
03-03-2008, 23:52
santraç abi süper oyun ama bilen iki kişinin oynaması lasım ve izleyenlerinde sabırlı olması lasım..bizdede o yok.. işte bunuda çocukluktan verirsin anca..güzel proje..

Yiğit Cebeci
03-04-2008, 12:56
Ben acaip satranç oynarım :D lisede hocam gel seni satranca sokayım demişti, biz haylazları biraz olsun durdurmak için :D Neyse bana öğretmişti hoca turnuvaya katıldım zonguldak 5.si olmuştum hala şaşarım kendime nasıl oldum diye :D

Ceyhun Pişken
01-04-2009, 21:01
ben de ei satranç oynarım o konuda kendine güvenen warsa beklerm:D:D::D