Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalede Fiyasko!
Gökhan Özsoy
11-08-2007, 10:48
Fiyasko!
Siyah-beyazlılarda Rüştü, Hakan, Murat ve Atilla'nın maliyeti adeta bir 'takım' kadar ama başarı sıfır!...
Sorun bitmiyor
Liverpool maçının ardından Beşiktaş'ta en çok eleştirilen konuların başında "kaleci sorunu" geliyor. Siyah-beyazlı ekibin kadrosunda 4 kaleci var ve bunların bonservisleri ile 3 yıllık alacakları toplamı 14 milyon YTL tutuyor. Bu rakam, orta sıralardaki bir Süper Lig takımının bütçesine eşit.
Rüştü'ye servet!
Yılda 1.5 milyon euro garanti para alan, menajerlik ücretiyle birlikte 3 senelik maliyeti 5 milyon euro (8.5 milyon YTL) olan Rüştü en çok kazanan isim. Kalan üç kalecinin maliyetleri de 5.5 milyon YTL civarında. Ama buna rağmen dört kaleciden de verim alınamaması sıkıntı yaratıyor.
Gökhan Özsoy
11-08-2007, 10:49
atilla ve murat'ın isimleri neden bu haberde yer alıyor burda anlamadım..:S:
adamlar oynatıldıda hatalı gol mü yediler.kupa maçında bile rüştü oynatıldı.:S:
yazık ne umutlar besliyordum şu hakana ama bütün sucu ona yüklememk gerekir
Barış Aygün
11-08-2007, 12:17
murat sahın as kelacımız hakanda yedek kalecımız olmalıydı rustu ve atıllaya gerk bıle yoktu artı runjenın gonderılmesı baslı basına bır facıaydı zaten...
Aylin Şengül
11-08-2007, 12:27
yanlış transfer politikası bu olsa gerek...
Hakan Arikan'dan Besiktas kalecisi olmaz. 27 yasina gelmis artik olmadiysa olmaz zaten.
Nerden buluyorlar boyle adamlari bilmiyorum, kim izlemis de almis?
Yabanci kontenjani acilsin diye Runje'yi satip boyle adam alacaklarina hic Runje'yi gondermeselerdi....
Barış Kahraman
11-08-2007, 12:40
rüştüye ödenen servetle 5tane kaleci alır kaleye eten duvar örerdim :) artık sadece gülüyorum böyle yönetim olmaz olsun!
Volkan Kaya
11-08-2007, 13:52
yanlış transfer politikası bu olsa gerek...
Hakan Arikan'dan Besiktas kalecisi olmaz. 27 yasina gelmis artik olmadiysa olmaz zaten.
Nerden buluyorlar boyle adamlari bilmiyorum, kim izlemis de almis?
Yabanci kontenjani acilsin diye Runje'yi satip boyle adam alacaklarina hic Runje'yi gondermeselerdi....
hakan 27 degıl 25 yasında oncelıkle bu yanlısı duzelteyım.. hakan ın yenılen 8 golun kacında hatası var bana solermısınız yaa oyle bı defans warke buffon olsa da bısey degısmezdı faturayı sadece hakana cıkartmak cok sacma bence...halan gayet ıyı bı kalecı neden kurtardıgı pozısyonlar hıc konusulmuoo?
runje yı en cok sewenlerden bırı bendım keske gıtmeseydı ama oda kendı gıttı yonetım gondermedı yonetım burda masum
Aylin Şengül
11-08-2007, 14:01
hakan 27 degıl 25 yasında oncelıkle bu yanlısı duzelteyım.. hakan ın yenılen 8 golun kacında hatası var bana solermısınız yaa oyle bı defans warke buffon olsa da bısey degısmezdı faturayı sadece hakana cıkartmak cok sacma bence...halan gayet ıyı bı kalecı neden kurtardıgı pozısyonlar hıc konusulmuoo?
runje yı en cok sewenlerden bırı bendım keske gıtmeseydı ama oda kendı gıttı yonetım gondermedı yonetım burda masum
yaşını yanlış söylediğim için pardon.
hakanın tam 3 tane asist yaptığını hepimiz gördük. kaleye atılan topların kaçını tutabildi bende sana bunu soruyorum.
ayrıca diger konulara bakarsan sadece hakanın üstüne gidilmediğini göreceksin...
Mehmet İpek
11-08-2007, 14:34
Hakan efendisin,akıllısın ama olmuyo be koçum. beni senin hala mavi beyaz formayı giymeni bile sevmiyordum. 1-2 şansla kendini gösterdin ama yeter artık be kardeş.
delikanlılığını göster ya paf takımla çık yada klup aramaya başla.
ı love BEŞİKTAŞK
Volkan Kaya
11-08-2007, 14:59
yaşını yanlış söylediğim için pardon.
hakanın tam 3 tane asist yaptığını hepimiz gördük. kaleye atılan topların kaçını tutabildi bende sana bunu soruyorum.
ayrıca diger konulara bakarsan sadece hakanın üstüne gidilmediğini göreceksin...
o donen toplardan frıkık ten gelen top dısında dıgerlerını tutması zor dur zaten defans nerde hakana warana kadar
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.