PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaptan değişiyor mu?

Gökhan Özsoy
11-21-2007, 09:52
Kaptan değişiyor mu?

Operasyona hazırlanan siyah-beyazlılar devre arası, Sivas maçında taraftarın yuhaladığı ve tepki gösterdiği İbrahim Üzülmez’den kaptanlığı alıp İbrahim Toraman’a teslim edecek.

Beşiktaş'ta yönetim ve teknik heyetin, ligin devre arasında yapmayı planladığı ‘operasyon’ şekillenmeye başladı. Bunların başında da ’kaptanlık pazubandı’nın kol değiştirmesi geliyor. Son dönemde üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra takım içinde radikal kararlar almak isteyen ve bazı futbolcularla yolların ayrılacağını karara bağlayan siyah-beyazlılarda halen kaptanlık yapan İbrahim Üzülmez’in bu görevi İbrahim Toraman’a devredilecek.

ENGİN MESAJI VERMİŞTİ

Özellikle son oynanan Sivasspor maçında taraftarın büyük tepkisini çeken ve topu ayağına her aldığında yuhlanan İbrahim Üzülmez’in bu saatten sonra arkadaşlarına yararlı olamayacağını düşünen yönetim, Toraman’la değişime gidecek. Geçen hafta bir programa katılan ve canlı yayında İbrahim Üzülmez ile ilgili bir soruya, “İbrahim çok iyi niyetli ancak liderlik farklı bir şey” diyen menajer Sinan Engin’in kaptanlığın değişebileceği sinyalini üstü kapalı bir biçimde belli etmişti.

‘HİÇ AĞIRLIĞI KALMADI’

Tayfur Havutçu’dan sonra takımın başında kaptan olarak sahaya çıkan İbrahim Üzülmez’e kesinlikle vefasızlık yapılmayacağını ancak yeni bir kan değişikliğine de ihtiyaç olduğunu dile getiren bazı yöneticilerin, “Maalesef İbrahim’in takımda fazla ağırlığının olmadığına dair duyumlar alıyoruz. Üstelik Liverpool maçında da saha içinde Bobo kaptanına bağırdı çağırdı. Bir kaptan bunlara kesinlikle müsaade etmez. Ayrıca taraftarla da arası son dönemde iyi değil. Kendisi de yıprandı. En iyisi İbrahim Toraman’ın kaptan olması” dedikleri öğrenildi.

Mehmet Erhan
11-21-2007, 09:53
kaptanlığı almışken bide yollasanız çok iyi olurdu...

Gökhan Özsoy
11-21-2007, 10:07
bencede kapta toraman olmalı ama ikisininde 11'de başladığı bir maçta birden kaptanlığı toramana vermek olmaz..

demir1903
11-21-2007, 11:40
koray avcı dır bu takımın kaptanı... tam bir lider sahada... arkadaşlarına sözü geciyor...

Ayşegül Alparslan
11-21-2007, 11:49
allahım gülsemmi ağlasammı bilmiyorum değiştirin kaptanı bitsin sorunlar değilmi niye böyle boş şeylerle uğraşırlar bilmiyorum ona bakarsanız ibrahime verilen tepkinin çok daha fazlası başkana verildi neden hiç bir zaman hiç birinizin aklına başkanı değiştirmek gelmiyor acaba

Bülent Girgin
11-21-2007, 12:46
allahım gülsemmi ağlasammı bilmiyorum değiştirin kaptanı bitsin sorunlar değilmi niye böyle boş şeylerle uğraşırlar bilmiyorum ona bakarsanız ibrahime verilen tepkinin çok daha fazlası başkana verildi neden hiç bir zaman hiç birinizin aklına başkanı değiştirmek gelmiyor acaba

bazi arkadaslara göre besiktasimizin bütün sorunlarinin kaynagi ibrahim üzülmez, o giderse her sey düzelecek diye düsünüyorlar :D

Gökhan Özsoy
11-21-2007, 13:40
bazi arkadaslara göre besiktasimizin bütün sorunlarinin kaynagi ibrahim üzülmez, o giderse her sey düzelecek diye düsünüyorlar :D

ben öyle düşünüyorum abi:( =)

Hüseyin Balcı
11-21-2007, 14:00
ben öyle düşünüyorum abi:( =)
Al bendende okadar başkan sinanı ibrahimide algit...

Bülent Girgin
11-21-2007, 14:13
Al bendende okadar başkan sinanı ibrahimide algit...

o zaman inönüdeki ilk maçta pankart açin

"GITMEZSE ÜZÜLMEZ
DERTLER BITMEZ"

diye :( :( :( :(

Hüseyin Balcı
11-21-2007, 15:37
Beşiktaş Kulübü, futbol takımında kaptanlığın el değiştireceği iddialarını yalanladı. Bugün bazı gazetelerde Turkcell Süper Lig'in devre arasında Beşiktaş'ta kaptanlığın değişeceği ve İbrahim Üzülmez'den kaptanlığın alınacağı iddia edilmişti.

Siyah -beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, bugün bir gazetede, "Kaptan Değişiyor" başlığı ile yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Haberde yer alan, devre arasında İbrahim Üzülmez'den kaptanlık görevinin alınarak, İbrahim Toraman'a teslim edileceği iddiası tamamen asılsızdır. İbrahim Üzülmez, futbol takımımızın kaptanı olarak sorumluluklarını layıkıyla yerine getirirken, İbrahim Toraman da ikinci kaptanımız olarak görevini yapmaktadır." (Cihan Haber Ajansı)

Hüseyin Balcı
11-21-2007, 15:38
melesef aslı yokmuş haberin :@ boşu boşuna umutlandık...

Gökhan Özsoy
11-21-2007, 15:44

:( :( :( tühh beaa o kadarda umutlanmıştım:(

Mehmet Erhan
11-21-2007, 15:46
ya kaptan değişse ne olacakki...yönetimin ve futbolcuların değişmesi lazım...yoksa kaptan i.kaş olsa ne yazar...

Bülent Girgin
11-21-2007, 17:17

:( :( :( tühh beaa o kadarda umutlanmıştım:(

ikinizede gülüyorum maalesef, sanki baska problemimiz kalmadi ibrahim üzülmezle ugrasiyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hüseyin Balcı
11-21-2007, 17:20
ikinizede gülüyorum maalesef, sanki baska problemimiz kalmadi ibrahim üzülmezle ugrasiyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gül gül abi ruhsuz topçular oldukça daha çok gülersin ve gülerler bize...

Mehmet İpek
11-21-2007, 22:35
ibrahim üzülmezden kaptanlık alınmalı ama toramana verilmemeli. üzülmezi ateşleyecek bir davranış olabilir bu durum ama toraman zaten lider değil iyice zıvanadan çıkabilir. HERKES KAPTAN OLAMAZ.