Orijinalini görmek için tıklayınız : Karar; devam!(Son Dakika:Toplantı İptal Edildi.)
Gökhan Özsoy
11-11-2007, 06:41
Karar; devam!
Yıldırım Demirören, tribünlerin istifa seslerine kulak asmadı. Yöneticileriyle konuşan Beşiktaş başkanı, yarın işbaşında olduğunu açıklayacağı öğrenild
Fenerbahçe derbisinden sonra, PAF takımıyla sahaya çıkacaklarını açıklayan, taraftarına da maça gelmemeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Yıldırım Demirören'in dedikleri olmadı. Liverpool hezimetinin ardından PAF'ları oynatmaktan vazgeçen siyah - beyazlıların bu tavrı, tribünlerden büyük tepki gördü.
Taraftarlar, "Beşiktaş'ın Başkanı sözünü yemez", "Yıldırım Demirören yeter", "Taraftar burada PAF takımı nerede?", "Yönetim istifa" diye tempo tutarken, bunu maç süresince sürdürdü. Taraftar, kadroların stat hoparlörlerinden okunması sırasında, Liverpool yenilgisine tepki gösterip, "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye tezahürat yaptı.
Maç sonrasında yöneticileriyle bir görüşme yapan Demirören'in, "Sonuna kadar devam" dediği öğrenildi. Basının karşısında yarın bu kararını kamuoyuna ilan edecek olan Beşiktaş Başkanı'nın, "Taraftar yanlış yaptı" dediği, tribünlerin bu hareketine akıl erdiremediği ifade edildi.
Bu arada, siyah - beyazlıların, Demirören ile birlikte Menajer Sinan Engin aleyhine yoğun tezahüratta bulunması, buna karşılık "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" demeleri dikkatlerden kaçmadı. Yöneticilerin, "Bu takımı kuran, sahaya süren Sağlam. Ancak eleştirilen biz oluyoruz. O adam gibi adam oluyor, bizden istifamız isteniyor" diyerek tepki gösterdikleri öğrenildi.
Barış Aygün
11-11-2007, 10:19
harbıden hala cevap verebılıyorlar yanı....ertugrul saglam adam oldugu ıcın destek verıyoruz....hangınız 8 tane yedıkten sonra agladı adam gıbı adam olan agladı..sızde her zamankı gıbı umursamadınız bıle.....madem adamsın neden sıvas macında ınonude yoktunuz...
Mehmet Erhan
11-11-2007, 10:21
yönetim hala iş başındaysa buyursun devam etsin...onlar istifa etmiyorsa ben istifa ediyorum...artık sadece GÖNÜLDEN BEŞİKTAŞLI olarak takımımı desteklerim o kadar...bu yönetim gidene kadarda maçları izlemeyi bıraktım...
Kemal Arıcıoğlu
11-11-2007, 11:37
bu yönetim istifa edene kadar maçlara gitmiyorum.....insanda biraz gurur haysiyet şeref namus olur...bunların hiç biri yok bunlarda.....90 dk boyunca protesto ettik fakat hala kalıyorsa bunun sevgisi beşiktaşa değil paraya...ben bunu anlıyorum ....
Bülent Girgin
11-11-2007, 12:01
ertugrul saglam adam gibi adam olabilir ama maalesef iyi adam olmak iyi bir antrenör olmak anlamina gelmiyor!!!!!!!adam kaldiramiyor besiktasi, resmen eziliyor altinda, sirf bir puani kurtarayim derken onuda kaybediyor, sanki o puani alsaydi hersey düzelecekti!!!!!
Şule Artarlar
11-11-2007, 13:36
ADAMDA BEŞİKTAŞ AŞKI YOK PARA AŞKI VAR İŞTE BUKADAR YANİİ SEN KONUŞ ORTAYA AT NASILSA TUTAN BİRİLERİ BELKİ OLURR..
Gökhan Özsoy
11-11-2007, 13:51
ertugrul saglam adam gibi adam olabilir ama maalesef iyi adam olmak iyi bir antrenör olmak anlamina gelmiyor!!!!!!!adam kaldiramiyor besiktasi, resmen eziliyor altinda, sirf bir puani kurtarayim derken onuda kaybediyor, sanki o puani alsaydi hersey düzelecekti!!!!!
noktasına virgulüne kadar katılıyorum bulent abinin yazdıklarına..
kendinede zarar veriyor dewam etmesi..
Arda Hatipoğlu
11-11-2007, 14:23
ozaman gondersınler ertugrulu dıyosun yanı bulent abi,tamam besıktası kaldıramıyo olabılır ama ertugrulun suan ıcın gıtmesı yanlıs olmazmı ertugrul gıdıp yonetım kalcaksa neye fayda baskan gıtsın ondan sonra yenı gelen baskan ertugrulu gondersın weya dewam etsın bana gore su durumda en son ertugrul gıtmelıdır
Ezel Özsipici
11-11-2007, 17:23
Ya siz devam ettikçe beşiktaş 5 sene Diil 10 sene daha sampiyon olamıycak:'(hala farkında diilsiniz dimi bjkın ne kadar zor durumda olugundan:@DEvam edin edin beşiktasımı daha da kötü yapın allah hepinizi kahretsinn :'(:'(
Gökhan Özsoy
11-11-2007, 18:19
Demirören'in toplantısı iptal
Beşiktaş'ta Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in yarın yapacağı açıklanan basın toplantısı iptal edildi.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, basın toplantısı yerine, yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısının ardından, yazılı açıklama yapılacağı bildirildi.
Açıklamada, şöyle denildi: ''Yönetim kurulumuzca, Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından daha önce yapılacağı duyurulan basın toplantısının yerine, yarın sabah 09.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yönetim kurulumuzun yapacağı toplantının ardından kamuoyuna yazılı açıklama yapılmasına karar verilmiştir.''
Ezel Özsipici
11-11-2007, 18:22
Niye böle bir şey yaptılar ki adam gibi çıksana tarftarın karsına...
Gökhan Özsoy
11-11-2007, 18:24
Niye böle bir şey yaptılar ki adam gibi çıksana tarftarın karsına...
belkide korktu..ama en iyisi bu basının önüne çıkınca saçmalıyo..
Hüseyin Balcı
11-11-2007, 18:24
oda uyar yazılı olarak ver istifanı onada razıyız eee tabi artık karşımıza çıkacak yüzü kalmadı :)
Gökhan Özsoy
11-11-2007, 18:30
oda uyar yazılı olarak ver istifanı onada razıyız eee tabi artık karşımıza çıkacak yüzü kalmadı :)
ben istifa etcene inanmıyorum sen inanıyomusun huseyin:S:
Ezel Özsipici
11-11-2007, 18:33
belkide korktu..ama en iyisi bu basının önüne çıkınca saçmalıyo..
kesinliklee....basın karsında bir haller oluyo ama bu baskan hep böle son günlerde...aman istifa etsinde ister yazılı olsun ister sözlüü...ama bu gidişle etmiycek bu adam istifa:(:'(
Kemal Arıcıoğlu
11-11-2007, 21:58
nede olsa alıştı tükürdüğünü yalamaya...bence tam kendine yakışanı yaptı...önce toplantı yapacağım dedi sonrada 90 derece dönerek yazılı açıklama...tam demirörene yakışan bir hareketti bu....
Hüseyin Balcı
11-12-2007, 07:47
ben istifa etcene inanmıyorum sen inanıyomusun huseyin:S:
kimse inanmıyor ama ben bekliyorum en kötü kongre kararı çıkar diyorum bugün oda bir nevi istifadır zaten...aksini düşünmek bile istemiyorum zaten.
Elif Kaya
11-12-2007, 07:52
bu adamlara koltuk tatlı geldi. İstifa falan etmezler...
Hasret Ergül
11-12-2007, 10:55
2,30 saat oldu hala ses seda yok...
Ayşegül Alparslan
11-12-2007, 11:27
anladığım kadarıyla bu adam aklı sıra beşiktaşı zirveye taşıyıp öyle bırakmak istiyor ama bu gidişle hayatımızın sonuna kadar onunlayız çünkü o başımızdayken bizim bi yerlere falan geleceğimiz yok adam hala takımın başındayım diyo yaa
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.