Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartal Yuvası Hasılatı Mehmetçik Vakfı'na
Kemal Arıcıoğlu
10-16-2007, 20:51
http://www.ajansspor.com/resim/bjk_kartalyuvasi00.jpg
Beşiktaş Kulübü, 24 Ekim'de oynanacak Liverpool maçında, BJK İnönü Stadı'nda bulunan 2 Kartal Yuvası mağazasının tüm hasılatını, Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, hain terör saldırılarında vatanımız uğruna canını ortaya koyan kahraman askerlerimizin, bizlere emanet ettiği yakınlarına destek amacıyla, 24 Ekim Çarşamba günü oynanacak Liverpool maçında, BJK İnönü Stadı'nda bulunan 2 Kartal Yuvası mağazamızın tüm hasılatını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı'' denildi.
''Armasında ay-yıldız bulunan tek kulüp olan Beşiktaş'ın taraftarının, aziz vatan uğruna toprağa düşen kahramanların geriye bıraktığı aileleri için Mehmetçik Vakfı'na yapılacak yardıma duyarsız kalmayacağından emin olunduğu'' dile getirilen açıklamada, ''Ulu önder Atatürk'ün kulübü olan Beşiktaşımızın kartal yürekli taraftarlarını, 24 Ekim Çarşamba günü oynanacak Liverpool maçında, BJK İnönü Stadı'nda bulunan 2 Kartal Yuvası mağazamıza bekliyoruz'' ifadesi yer aldı.
Barış Kahraman
10-16-2007, 20:58
daha iyiside olabilirdi.. direk para bağışında bulunulabilirdi ancak bizde nakit yokki bağış yapalım :( yapılabilecek en iyi yardımı yaptıklarına inanıyorum..
Serkan Uşak
10-16-2007, 22:48
daha iisi olabilirdi gerçekten ama yinede gzl bir olay
Barış Aygün
10-16-2007, 22:52
buu kadar borc batagında bunu yapmaları bıle ıyı bence...
Gökhan Özsoy
10-17-2007, 01:18
borçlara rağmen bunu yapmaları güzel ama keşke bizde direk nakit para verebilseydik :(
Hasret Ergül
10-17-2007, 07:23
Bumudur yani_? dedim ilk bu haberi görünce ama sonra yorumları okuyunca trabzonspordan dahamı kötü haldeyiz diye düşünmeye başladım ben tam olarak bilmiyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin...
Elif Kaya
10-17-2007, 08:23
güzel bir davranış
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 08:37
Bumudur yani_? dedim ilk bu haberi görünce ama sonra yorumları okuyunca trabzonspordan dahamı kötü haldeyiz diye düşünmeye başladım ben tam olarak bilmiyorum bilen varsa lütfen bilgilendirsin...
destek destektir koskoca beşiktaş camiası duruş göstermiştir şehitlerimizin yanında. şanlı tarihimiz ve verdiğimiz şehitler desteklerin en yücesidir zaten 100000 ytl değilde 1000000 ytl bağışlasaydık şehit ailelerinin acısı dahamı hafifleyecekti ?
Hasret Ergül
10-17-2007, 08:41
destek destektir koskoca beşiktaş camiası duruş göstermiştir şehitlerimizin yanında. şanlı tarihimiz ve verdiğimiz şehitler desteklerin en yücesidir zaten 100000 ytl değilde 1000000 ytl bağışlasaydık şehit ailelerinin acısı dahamı hafifleyecekti ?
tabiki hayır ama ben daha iyisini beklerdim bekledimde...
dediğin gibi koskoca BEŞİKTAŞ camiası;)
Elif Kaya
10-17-2007, 08:43
tabiki hayır ama ben daha iyisini beklerdim bekledimde...
dediğin gibi koskoca BEŞİKTAŞ camiası;)
o koskoca beşiktaşın kendi gibi koskoca borçları var bunu unutmamak lazım
Hasret Ergül
10-17-2007, 08:47
Ne borçları unuttuğum var ne şanlı tarihimizi nede şehitlere verdiğimiz desteği, benim anlatmak istediğim farklıydı ama neyse...
Hüseyin Balcı
10-17-2007, 08:48
Ne borçları unuttuğum var ne şanlı tarihimizi nede şehitlere verdiğimiz desteği, benim anlatmak istediğim farklıydı ama neyse...
ben gayet iyi anladım hasret ama anlatamadığım olay boşverin şovları başımıza negeliyosa gösterişten geliyo o desteğin manevi boyutu çok önemli işin o kısmını baz alın...
Turgut.Kartal
10-18-2007, 00:46
ne kadar toplanabilirki? bu kadar aciz bir kulüpmüyüz? bari maç gelirini verselerdi şehitlerimize! kartal yuvası sanki para basıyor!
Volkan Kaya
10-18-2007, 08:57
bence gusel bır olay
madem daha ıyısı olablırdı dıoruz o zaman o gun herkes kartal yuwasından bırseyler alsn
Hasret Ergül
10-18-2007, 09:00
en azından herkes bir atkı alsın :)
Volkan Kaya
10-18-2007, 09:03
ne oldugu onemlı degıl herkes butcesıne gore bıseyler alsın bu stıcker bıle olablır
hem boylece klubumuz wasıtasyla bızlerde yardım yapmıs oluruz
hem BESIKTAS taraftarı duyarlıdır o yusden o gun hasılat rekoru kırılır dıye dusunuyorum
Hüseyin Balcı
10-18-2007, 09:03
ne kadar toplanabilirki? bu kadar aciz bir kulüpmüyüz? bari maç gelirini verselerdi şehitlerimize! kartal yuvası sanki para basıyor!
para para para ya boşverin parayı 10000000000000000000000 ytl verseler neyazar işin manevi boyutuna bakın sizce
Astsubay Ahmet Sarıoğlu ile erler Bayram Güzel, Turgay Salgur, Mehmet Uyar, Seyfi Altuntaş, Mehmet Yıldırım, Mehmet Uçarı, Kasım Aksoy, A. Şükrü Karataş, Emrah Eryılmaz, Sıddık Küçükgöz, Fetullah Selçuk ve Mehmet Coşkunun umrundamıydı para ?bırakında koca beşiktaş camiasının şehitlerimize verdiği desteği küçümsemeyi şapka çıkarın :(
Volkan Kaya
10-18-2007, 09:06
para para para ya boşverin parayı 10000000000000000000000 ytl verseler neyazar işin manevi boyutuna bakın sizce
Astsubay Ahmet Sarıoğlu ile erler Bayram Güzel, Turgay Salgur, Mehmet Uyar, Seyfi Altuntaş, Mehmet Yıldırım, Mehmet Uçarı, Kasım Aksoy, A. Şükrü Karataş, Emrah Eryılmaz, Sıddık Küçükgöz, Fetullah Selçuk ve Mehmet Coşkunun umrundamıydı para ?bırakında koca beşiktaş camiasının şehitlerimize verdiği desteği küçümsemeyi şapka çıkarın :(
kanka sana sapka dayanmıo yaa :D
yıne cıkarıyorum:D
Hüseyin Balcı
10-18-2007, 09:58
kanka sana sapka dayanmıo yaa :D
yıne cıkarıyorum:D
çıkarma kafan üşümesin sadece bazıları kafaları değiştirsin onu istiyorum çokşeymi istiyorum herkezi sarmış populizm rüzgarları...yıkılmayan son kaleyi esir almasın bari!
Elif Kaya
10-18-2007, 10:00
önemli olan destek vermek bizde manevi olarak en iyi desteği verdik bence
Adnan Direnç
10-18-2007, 12:01
güzel düşünülmüş bir uygulama önemli olan yardımların yerine ulaşıp ulaşmaması bence ki ulaşmıyor....
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.