PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaya Peker İmzayı Attı

Hasret Ergül
10-09-2007, 10:21
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=15157&tipi=K

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın yeni transferi milli basketbolcu Kaya Peker, kendisini Siyah Beyaz renklerimize bağlayan sözleşmeyi törenle imzaladı.
Akatlar Club Sporium'daki imza törenine Baketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Coachumuz Ergin Ataman ve İdari Menajerimiz Hasan Bozkurter katıldı.

Törende konuşan Şeref Yalçın, sözlerine ülkemizde son günlerde yaşanan elim olaylardan duyduğu üzüntüyü belirterek başladı. Yalçın, "Son 3 gün içinde 16 vatan evladı askerimizin şehit edilmesinden dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Milletimize ve şehitlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Türk basketbolunun yetiştirdiği en değerli oyunculardan biri olan Kaya Peker ile el sıkışarak, anlaşma sağladıklarını belirten Yöneticimiz Şeref Yalçın, "Bu transfer sezon başı itibariyle şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Kulübümüz'ün bu yolda ne kadar kararlı ve istekli olduğunun göstergesidir. Kaya’nın transferiyle Takımımız daha da güçlenecek ve şampiyonluğa emin adımlarla yürüyecektir. Bu takım değerli Beşiktaş taraftarlarının da sevgisini kazanacaktır. Taraftarlarımızın salonumuzu bundan böyle hınca hınç dolduracaklarına inanıyorum. Sevgili Beşiktaşlılar'ın ve basketbolseverlerin Takımımız'a desteklerinin devamlı olacağına inanıyor ve herkesi şu anda satışta olan Basketbol Kombine Kartları'nı almaya davet ediyorum" diye konuştu.

Coachumuz Ergin Ataman da yaklaşık 1 aydır Kaya ile görüştüklerine değinerek, "İspanya’da Tau Ceramica takımında final four oynamış, çok önemli bir oyuncu. Fakat yönetim ile olan bazı anlaşmazlıklardan dolayı kendi isteğiyle oradan ayrıldı. İtalya, İspanya ve Türkiye’den çok önemli transfer teklifleri aldı. Fakat bugün bizimle anlaştı. İnanıyorum ki Kaya’nın da Takımımız'a katacağı güçle, daha önceden de belirttiğimiz ana hedeflerimiz olan Türkiye ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi’nde hedeflerimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.

İdari Menajerimiz Hasan Bozkurter ise "Geçtiğimiz dönemlerde kıl payı kaçırılan kupalar, artık bu yıl müzemize gelecektir. 104. yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü hem bayan hem erkek basketbol da yaptığımız yatırımlarla bütün kulvarlarda şampiyon yapacağız. Çok önemli transferler yaptık ve Kaya ile birlikte yapmaya devam ediyoruz. Hedefimiz hem Türkiye Kupası hem lig hem de Avrupa'da gelinebilecek en üst noktadır" dedi.

Beşiktaş forması ile imza törenine katılan Kaya Peker, kendisini Siyah Beyaz renklerimize bağlayan imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada, "Kafamda hiçbir soru işareti yok. Geçtiğimiz sezon İspanya’da biraz problemlerim oldu ve kendi isteğimle takımımdan ayrıldım. Beşiktaş çok büyük bir Camia. Çok önemli transferler yaptılar. Şampiyonluğa oynamaları ve Ergin hocamın burada olması buraya gelmemin en büyük etkenleridir. Tabii ki taraftarımızı da unutmamak lazım" ifadelerini kullandı.

"Eminim ki benimle birlikte Takımımız daha da güçlenecek ve bütün kupaları o muhteşem taraftara armağan edeceğiz" diyen Kaya, "Tabii ki onların da özellikle salonumuzda oynadığımız maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

Mehmet Erhan
10-09-2007, 10:26
hayırlısı olsun...

Hüseyin Balcı
10-09-2007, 10:29
helal olsun 10 numara transfer beklemiyodum böyle bir hamle çok iş yapar bizde kaya .HAYıRLı OLSUN

Elif Kaya
10-09-2007, 10:31
vay 12 dev adamdan biri kaya hmm umarım beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olur basketbolda yüzümüzü güldürür

Şule Artarlar
10-09-2007, 12:02
hayirlisi Olsun Bakalim..

Utku Altıncık
10-09-2007, 13:09
Hayırlı olsun beşiktaşımıza

Aylin Şengül
10-09-2007, 13:28
Hayirli Olmasi DİleĞİyle ...

Hasret Ergül
10-09-2007, 14:30
İmzayı Attı...

Hüseyin Balcı
10-09-2007, 14:33
ahbe bide el amini biz alsaydık yemin ederim akatlar rakibi sakatlardı ozaman :(
çıldırt bizi delirt bizi kartalım akatları başlarına yıkalım...

Mehmet Erhan
10-09-2007, 14:34
olsun abi elimizdekilerde fena değil...bi dalmau bi niceviç bi apodaca iyi isimler...bu sene ümitliyim ben ilk 4 kesin bence...

Hüseyin Balcı
10-09-2007, 14:37
olsun abi elimizdekilerde fena değil...bi dalmau bi niceviç bi apodaca iyi isimler...bu sene ümitliyim ben ilk 4 kesin bence...
ilk 4 ü düşünmüyom ölüsü bile yeter takımın o salon ve taraftar desteğiyle ortalığı eziklere bırakmayacak onları sahadan silecek takım kurulması için elamin dedim muhakkak iyi adamlar aldık ama yetermi bence yetmez...

the_eagle
10-09-2007, 14:50
Kaya Ananı Bilmem neresinden bilmem ne yapiyim dediğimiz adam geldi imza attı. Hayırlara gitsin.
Basketbolunu konuşmak gerekirse Türkiye liginde oynayabilecek en iyi 4 numaralardan biridir. yerli olarak Bence mevcudun en iyisi. Süper yabancılarımızın yanına böyle kaliteli tecrubeli yerlilerle destek olunursa ancak şampiyonluk gelir. Çok güzel bi hamle kutluyorum ama dediğim gibi SPORTİF olarak.

Hüseyin Balcı
10-09-2007, 14:55
barış güneye koraç kupası ezik eşleşmelerinde ve diğer maçlarda rasim başakla beraber demediğimiz kalmadı ali tandoğan hakeza bunların yaptıkları yanında kaya melek ben daha ne aliyi nede barışı destekler yönde bir kelime etmedim maçta çünkü içime sindiremiyorum onları ama kaya için aynı şeyi söyleyemeyecem o anlık bir kızgınlıkla gelen bir tepkiydi.

the_eagle
10-09-2007, 15:00
Bana göre Ayhan Akman'dan bi farkı yok. Ha salonda el hareketi yapmış ha inönüde yapmış. Şeytan melek kadar değişmez. Ama dediğim gibi çok faydalı olacak

Hüseyin Balcı
10-09-2007, 15:03
Milli basketbolcu Kaya Peker Beşiktaş gibi büyük bir camia ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Kafamda hiçbir soru işareti yok. Geçtiğimiz sezon İspanya'da biraz problemlerim oldu ve kendi isteğimle takımımdan ayrıldım. Beşiktaş çok büyük bir camia. Çok önemli transferler yaptılar. Şampiyonluğa oynamaları ve Ergin hocamın burada olması buraya gelmemin en büyük etkenleridir. Tabii ki taraftarımızı da unutmamak lazım. Eminim ki benimle birlikte takımımız daha da güçlenecek ve bütün

kupaları o muhteşem taraftara armağan edeceğiz. Tabii ki onların da özellikle salonumuzda oynadığımız maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

Mehmet Erhan
10-09-2007, 15:06
ya bu adamın BJK formalı bi fotosu yokmu...imza törenindeki görüntüleri falan...

Hüseyin Balcı
10-09-2007, 15:07
dur bismillah haber ajansımıyız daha imza atalı yarım saat oldu :)

Mehmet Erhan
10-09-2007, 15:09
resmi sitede var ben koyamıyorum,daha doğrusu bilmiyorum...sen bi zahmet koyarsın artık...yada hasret...

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=10992

the_eagle
10-09-2007, 15:11
yok ne diyecekti taraftarla sorunum var ama aşarız mı diyecekti :D Bırak...

Hüseyin Balcı
10-09-2007, 15:13
yok ne diyecekti taraftarla sorunum var ama aşarız mı diyecekti :D Bırak...
ben öyle diyecekti demedim sadece konuşmasını aktardım ...yorum katmadım

Hasret Ergül
10-09-2007, 15:14
resmi sitede var ben koyamıyorum,daha doğrusu bilmiyorum...sen bi zahmet koyarsın artık...yada hasret...

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=10992

Mehmet topiçdeki haberin kaynağı sence neresi :D dikkat etsene biraz:)

Mehmet Erhan
10-09-2007, 15:17
Mehmet topiçdeki haberin kaynağı sence neresi :D dikkat etsene biraz:)

resmi siteye girip baktım ve kaynak falan yazmadığını gördüm...bu işten bi şey anladıysam ne olayım... :(

Hasret Ergül
10-09-2007, 15:17
resmi siteye girip baktım ve kaynak falan yazmadığını gördüm...bu işten bi şey anladıysam ne olayım... :(

Arkadaşım verdiğin adresden alındı haber ve siteye eklendi onu diyorum:)

Hüseyin Balcı
10-09-2007, 15:18

ya sen süpersin :)) hasret ne diyo sen nediyon ayrı tellerdesiniz :D::D::D::D:

Hasret Ergül
10-09-2007, 15:19
ya sen süpersin :)) hasret ne diyo sen nediyon ayrı tellerdesiniz :D::D::D::D:

Dalga geçme çocuklaa:dov: :D azıcık anlaşamadık nolcak:D

Hüseyin Balcı
10-09-2007, 15:20
dalga ne haddimize :( sadece takılıyom biraz kaptırmış kendini ...

Mehmet Erhan
10-09-2007, 15:25
tamam tamam iyi eğlence çıktı ha sizede...bi kerede dalgınlığımıza gelmeyecek hiç...hele sen hüseyin abi...diline düşmeyelim aman... :dovcem: :D