Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazim kanat,çarsiya son mektup! 21.12.2007
Bülent Girgin
12-21-2007, 07:50
Çarşı'ya son mektup!
Önce şunu yazayım. Bu satırların yazarı tam Çarşı'nın göbeğinde yaşayan biridir. Üstelik çolukçocuk gerçek Çarşılı'dır. Çarşı demek, Beşiktaşlı duruşudur.
Çarşı demek, Beşiktaş sevgisini yüreğinde hisseden demektir. Çarşı demek; Beşiktaş'ın cesur kalbi olmak demektir. İşte bu nedenledir ki; Çarşı'ya ilk ve son mektubu yazıyorum. Çarşılı dinle beni... Türkiye sizi seviyor. Dünya sizi izliyor. Ama gelinen bu noktada öyle çirkinlikler olmaya başladı ki, "Çarşı'ya neler oluyor"? demeye başladım. Şu gerçeği artık herkes kabul etsin. Çarşı'nın içine sızan, avantacı, holigan, ipsiz sapsız kişiler grubun o temiz ruhuna leke düşürmeye başladılar. Bu kişiler kapalının iki direk arasını zorla işgal edip, gerçek Beşiktaşlılar'ı oradan uzaklaştırmaya başladılar. Yanisi şudur; gerçek ve temiz Çarşı gidiyor... Sahte ve kirli Çarşı geliyor... Beşiktaş'ın cesur kalbi Çarşı'ya soruyorum;
A-"Şarabı da içeriz, esrarı da çekeriz" diye bağırıyorsunuz. Bir tek tiner çekmediğiniz kaldı. Hangi anababa çocuğunun Çarşılı olmasını ister. Hangi aile, çocuğunu sizlerin arasına yollar.
B-Birisi çıkıp derse ki; "Çok sevdiğiniz Optik Başkan hapishaneden çıktı, parkta uyuşturucudan öldü." Hangi anababa çocuklarını, hapishaneden çıkan, uyuşturucudan ölen bir tribün liderinin olduğu maça gönderir. Sözün özü şudur: Çarşı, Çarşı'ya karşı noktasına gelindi. Dikkat!
:( bu mektubu okuduktan sonra tüylerim diken diken oldu bir an kendimden utandım ÇARŞI dan utandım.Benim de içinde olduğum bazı kötü davranışlar gercekten çarşıya zarar veriyor kimi davranış az kimisi çok,ama yüreğini koyupta çarşı yı ayakta tutmaya çalışanlarıda unutmayalım holigan adı altında olsa da.çarşı deemek tek bir liderin dediklerini yapmak değil baktın ki lider kötü bir hareket içerisinde onun yalnışını kapatmalısın bunu tabi herkez yapamıyor nazı gecenler haricinde örneğin ben sinan en gin olayını bülent abi vasıtası ile de isim vermiyorum bazı ileri gelenlerle de konuştum biraz da araya tanınmış kişiler soktum fakat insanlar gercekten cok dolu o kadar dolu ki içinde bulundukları gaflet ve dalaletin farkında değiller şu noktada en holiganları bile birliktelikten yanayken düşünceleri ılımlı hal aldığı durumda bile kendi bildiklerini okuyorlar şu bilinsin söylenmiyor ama ÇARŞI NIN İÇİNDE ÇOK BÜYÜK BÖLÜNMELER GÖRÜŞ AYRILIKLARI YAŞANIOR ÇOK YAKINDAN YAŞIYORUM EĞER UZLAŞMA OLMAZSA GERCEKTEN DAHA DA KÖTÜ GÜNLER BEKLİYOR ÇARŞIYI BU BİLİNSİN
Adnan Direnç
12-21-2007, 10:19
hayırlısı ne ise o olsun allah sonumuzu hayır etsin...
Bülent Girgin
12-21-2007, 10:23
hayırlısı ne ise o olsun allah sonumuzu hayır etsin...
adnan her isimizi zaten allaha havale etmekten ne hallere geldik :( bir iside insanca kendimiz halledemeyecekmiyiz biz? :(
Adnan Direnç
12-21-2007, 10:28
töbe töbe bayram bayram günaha giricen abi :)
Allah a havale edilcek işler ahiretlik olanlardır önce tevekkül,tedbir sonra takdir :)
adnan her isimizi zaten allaha havale etmekten ne hallere geldik :( bir iside insanca kendimiz halledemeyecekmiyiz biz? :(
yobazlar olduğu sürece bu iş çok zor sayın bülent girgin dışardakı provaka eylemlerini geçtim içimizdeki örümcek beyinlileri yoketmemiz lazım bizi öyle duuruma getirdilerki hakikaten çarşı çarşı ya karşı ama çarşı için gerekirse çarşıyla da kapışırım gercek çarşılı ruhu nu taşıyorum ve artık büyüdük taşıyoruz bölünmeyse bölünme karşınızdayız izindeyim hasan dayı ;)
Adnan Direnç
12-21-2007, 10:32
holigan bu işin yobazlıkla ne alakası var hele ÇARŞI nın içinde...
şöyleee açı ver bakalım paragrafını...
holigan bu işin yobazlıkla ne alakası var hele ÇARŞI nın içinde...
şöyleee açı ver bakalım paragrafını...
yobaz derken çarşıyı bölmeyeçalışan insanlardan bahsediyorum ve bunlar içimizde bulunuyor ben bu tarz insanlara yobaz derim eğer kapalıdaysan bilirsin bu tarz kişileri
Barış Kahraman
12-21-2007, 10:44
utku bu yorumu enmi yazdın yoksa bi yerden alıntı falan yaptında forumamı koydun..
açıkcası senden böyle bir açıklama beklemiyordum biz bunu derken bizle atışıyordun.. herneyse kazım kanatı çoğu kişi sevmez ama adam bence doğruları konuşuyor doğruları söylüyor.. çarşı bugünde eskisi gibi tavırlar sergiliyor ancak bu geçmişten kalan bir kaç güzellik sadece.. geçen gün çok değerli 2abimizle konuştum isim vermeyeceğim onlarda bu durumun farkında kişilik çatışması yaşıyoruz her ne kadar dışarıya yansıtmasakta içimizde olanlar bilir diyorlar.. bence paranın girdiği her yer karışır enternasyonel futbola evetmi hayırmı derken bu duruma geldi çarşı en büyük etken bu bence..
Bülent Girgin
12-21-2007, 10:46
yobaz derken çarşıyı bölmeyeçalışan insanlardan bahsediyorum ve bunlar içimizde bulunuyor ben bu tarz insanlara yobaz derim eğer kapalıdaysan bilirsin bu tarz kişileri
illa kapalinin içinde olmak gerekmiyor, mesela ben olmadigim halde ve ayrica binlerce kilometre uzakta oldugum halde biliyorum utku :D
utku bu yorumu enmi yazdın yoksa bi yerden alıntı falan yaptında forumamı koydun..
açıkcası senden böyle bir açıklama beklemiyordum biz bunu derken bizle atışıyordun.. herneyse kazım kanatı çoğu kişi sevmez ama adam bence doğruları konuşuyor doğruları söylüyor.. çarşı bugünde eskisi gibi tavırlar sergiliyor ancak bu geçmişten kalan bir kaç güzellik sadece.. geçen gün çok değerli 2abimizle konuştum isim vermeyeceğim onlarda bu durumun farkında kişilik çatışması yaşıyoruz her ne kadar dışarıya yansıtmasakta içimizde olanlar bilir diyorlar.. bence paranın girdiği her yer karışır enternasyonel futbola evetmi hayırmı derken bu duruma geldi çarşı en büyük etken bu bence..
tabiki ben yazdım barış böyle olmam gerekiyor yoksa çarşı elden gidiyor :(
Adnan Direnç
12-21-2007, 10:50
Nasıl Bildiğinide Ben Söyleyim Abi Yada Tahminde bulunayım
"PARA Sıcaktır ve Çevresini Isıtır" :)
Barış Kahraman
12-21-2007, 10:52
evet çarşı elden gidiyor utku.. bizde bunu anlatmak istedik zamanında ancak yanlış anlamıştın sen bizi.. bu durumu görmek zor değil.. çok büyük değişiklikler var çarşıda olumsuz yönde :(
Nasıl Bildiğinide Ben Söyleyim Abi Yada Tahminde bulunayım
"PARA Sıcaktır ve Çevresini Isıtır" :)
azıcık aşım ağrısız başım demiş atalarımız bizden uzak olsun bizim parayla gösterişe ihtiyacımız yokyüreğimiz yeter parayla olsa rahat olunsan kralı da yapılır ;) herkez Allahtan böyle düşünmüyor.
Adnan Direnç
12-21-2007, 10:54
azıcık aşım ağrısız başım demiş atalarımız bizden uzak olsun bizim parayla gösterişe ihtiyacımız yokyüreğimiz yeter parayla olsa rahat olunsan kralı da yapılır ;) herkez Allahtan böyle düşünmüyor.
işte sen yada ne bleyim çevrendekiler öyle düşünmüyor ama bölünmenin sebebi bence bu paranın sıcaklığı yani az çok bizde bişiler biliyoruz görüyoruz
Bülent Girgin
12-21-2007, 10:54
evet çarşı elden gidiyor utku.. bizde bunu anlatmak istedik zamanında ancak yanlış anlamıştın sen bizi.. bu durumu görmek zor değil.. çok büyük değişiklikler var çarşıda olumsuz yönde :(
çarsinin en büyük problemi 17-22,23 yas grubuna giren gençler !!!! çünkü çarsinin önde gelenlerinden bazilari bu bilgisiz gençleri kendi çikarlari için kulaniyorlar !!!
çarsinin en büyük problemi 17-22,23 yas grubuna giren gençler !!!! çünkü çarsinin önde gelenlerinden bazilari bu bilgisiz gençleri kendi çikarlari için kulaniyorlar !!!
evet abi cok haklısın onların maşaları konumunu sokuyolar bazı dik başlı gencleri de kullanamayınca tatsızlık cıkıyor, aa bizede sahip cıkan abilerimiz var tabi ki gercek kartallar :)
bu arada ergenekon sna sözümü yalnıs anlama bu ülkede gazeete var haber var bilirsin tabi ki ;)
Bülent Girgin
12-21-2007, 11:01
evet abi cok haklısın onların maşaları konumunu sokuyolar bazı dik başlı gencleri de kullanamayınca tatsızlık cıkıyor, aa bizede sahip cıkan abilerimiz var tabi ki gercek kartallar :)
bu arada ergenekon sna sözümü yalnıs anlama bu ülkede gazeete var haber var bilirsin tabi ki ;)
utku gözlerini biraz daha açarsan seninle iyi anlasacagiz :D
Adnan Direnç
12-21-2007, 11:02
şimdiye kadar hiç gazete yada tv ye bakıpta bi konu hakkında yorum yapmadım biliyorsam görüyorsam yorum yaparım
utku gözlerini biraz daha açarsan seninle iyi anlasacagiz :D
ben kendi doğrularımı yazarım abi şahısların nabzına göre şerbet vermem yeri geldiğinde bencilliğinide yapıcak çarşı hakkı bu,en cefakar trübün kapalı !!! kimse pay cıkarmasın bu konuşmalardan
Bülent Girgin
12-21-2007, 11:09
ben kendi doğrularımı yazarım abi şahısların nabzına göre şerbet vermem yeri geldiğinde bencilliğinide yapıcak çarşı hakkı bu,en cefakar trübün kapalı !!! kimse pay cıkarmasın bu konuşmalardan
simdi benim yukarda yazdiklarimla senin bu yazdiklarinin hiçbir alakasi yok ama :D pay çikarmakta ne demek? benim sana haftalardir anlatmaya çalistiklarimi sen nasil olduysa bugün kabul ettin :D
simdi benim yukarda yazdiklarimla senin bu yazdiklarinin hiçbir alakasi yok ama :D pay çikarmakta ne demek? benim sana haftalardir anlatmaya çalistiklarimi sen nasil olduysa bugün kabul ettin :D
abi anlayana ;) anlamak isteyene.Kabul etme durumuna gelince içerideki tatsızlık bitinceye kadar böyyle ılımlı yaklaşmak zorundayız ahkam kesipte byüme vakti değil elimizdekiini koruma vakti
Altuğ Özübir
12-21-2007, 12:02
Keşke tek sorun şarap esrar tiner uyuşturucu olsa.. Bunarlın hepsi çarşıyı kurtarıcaksa onlarıda içeriz sorun değil.Bana göre şu anda 3 tane sorun var.
1.Bayan taraftarların kapalıda olması.Öyle az bir rakam değil şu anda 5te 1ini olusturuyor nerdeyse kapalının.
2.Rantın kötü şekilde kullanılması ve yanlı olarak dağıtılması.
3. Çarşı ruhu faso fisosu hala anlıyamamışımdır ruh nedir çarşı nedir çarşı ruhu nedir anlatsın birisi..Moda y a şu anda :) Bend gencim ama kim duymus agzımdan çarşı kelimesini boş kullandıgım kazana bi giriyosun allah affeder çarşı affetmez falan fistan.Katleden sorunlar bunlar bana göre.
Bülent Girgin
12-21-2007, 12:27
Keşke tek sorun şarap esrar tiner uyuşturucu olsa.. Bunarlın hepsi çarşıyı kurtarıcaksa onlarıda içeriz sorun değil.Bana göre şu anda 3 tane sorun var.
1.Bayan taraftarların kapalıda olması.Öyle az bir rakam değil şu anda 5te 1ini olusturuyor nerdeyse kapalının.
3. Çarşı ruhu faso fisosu hala anlıyamamışımdır ruh nedir çarşı nedir çarşı ruhu nedir anlatsın birisi..Moda y a şu anda :) Bend gencim ama kim duymus agzımdan çarşı kelimesini boş kullandıgım kazana bi giriyosun allah affeder çarşı affetmez falan fistan.Katleden sorunlar bunlar bana göre.
selam altug, senden söyle bir yorum beklemezdim :(
Altuğ Özübir
12-21-2007, 12:34
Yok bülent abi yanlıs anladın hiç olmamaları değil benim yazmamdaki amaç sadece tribünün içine kadar giriyorlar abi bende kız arkadasımla geliyorum maça ama ben bir kenarda oturup izliyorum bazıları olayı abartıp yanımızda bile izlemeye çalışıyorlar :) İlk şheriff maçında kapalı üst göbekte en az 9-10 tane kız vardı buda trıbunun bagırmamasına sebep oluyo.
ben mi yalnış anladım acaba bayanların olmamasının gerektiğini mi söylüyorsun arkadaşım?
Altuğ Özübir
12-21-2007, 16:36
Bir üstündeki posta bakarsan anlarsın arkadaşım yazmama gerek yok.
pek te acıklayıcı değil ayrıca rant derken nasıl bir rant söz konusu ayrıca çarşı ruhu fasa fiso demişsin çarşı ruhunu taşımayana fasa fiso gelir tabi hissedemez çünkü ;)
Bülent Girgin
12-21-2007, 17:16
pek te acıklayıcı değil ayrıca rant derken nasıl bir rant söz konusu ayrıca çarşı ruhu fasa fiso demişsin çarşı ruhunu taşımayana fasa fiso gelir tabi hissedemez çünkü ;)
utku bak altug anlamamis ve güzelce soruyor "çarsi Ruhunun" ne oldugunu, böyle cevaplar verecegine anlatsana "çarsi ruhununun" ne oldugunu.
utku bak altug anlamamis ve güzelce soruyor "çarsi Ruhunun" ne oldugunu, böyle cevaplar verecegine anlatsana "çarsi ruhununun" ne oldugunu.
http://www.kartalpencesi.com/forum/showthread.php?t=228
fazla söze gerek yok
Altuğ Özübir
12-21-2007, 17:24
Evet taşıımıyorum belki sen tanısıyorsun sanırım anlatırmısın ne oldugunu birde tasıdıgına gore çarşıdansın sende öyle diyolar ya :)
Mehmet Erhan
12-21-2007, 17:26
Çarşı'ya son mektup!
Önce şunu yazayım. Bu satırların yazarı tam Çarşı'nın göbeğinde yaşayan biridir. Üstelik çolukçocuk gerçek Çarşılı'dır. Çarşı demek, Beşiktaşlı duruşudur.
Çarşı demek, Beşiktaş sevgisini yüreğinde hisseden demektir. Çarşı demek; Beşiktaş'ın cesur kalbi olmak demektir. İşte bu nedenledir ki; Çarşı'ya ilk ve son mektubu yazıyorum. Çarşılı dinle beni... Türkiye sizi seviyor. Dünya sizi izliyor. Ama gelinen bu noktada öyle çirkinlikler olmaya başladı ki, "Çarşı'ya neler oluyor"? demeye başladım. Şu gerçeği artık herkes kabul etsin. Çarşı'nın içine sızan, avantacı, holigan, ipsiz sapsız kişiler grubun o temiz ruhuna leke düşürmeye başladılar. Bu kişiler kapalının iki direk arasını zorla işgal edip, gerçek Beşiktaşlılar'ı oradan uzaklaştırmaya başladılar. Yanisi şudur; gerçek ve temiz Çarşı gidiyor... Sahte ve kirli Çarşı geliyor... Beşiktaş'ın cesur kalbi Çarşı'ya soruyorum;
A-"Şarabı da içeriz, esrarı da çekeriz" diye bağırıyorsunuz. Bir tek tiner çekmediğiniz kaldı. Hangi anababa çocuğunun Çarşılı olmasını ister. Hangi aile, çocuğunu sizlerin arasına yollar.
B-Birisi çıkıp derse ki; "Çok sevdiğiniz Optik Başkan hapishaneden çıktı, parkta uyuşturucudan öldü." Hangi anababa çocuklarını, hapishaneden çıkan, uyuşturucudan ölen bir tribün liderinin olduğu maça gönderir. Sözün özü şudur: Çarşı, Çarşı'ya karşı noktasına gelindi. Dikkat!
+1903...bu yazının altına imzamı atarım...kalemine sağlık kazım hoca... :hii:
Evet taşıımıyorum belki sen tanısıyorsun sanırım anlatırmısın ne oldugunu birde tasıdıgına gore çarşıdansın sende öyle diyolar ya :)
altuğ arkadasım bi önceki mesajımı okursan sevinirm
Altuğ Özübir
12-21-2007, 17:58
Eee yani?Bende diyorumki orda yazılanların hepsine karşı çarşı ruh değildir bende öyle bir yazı hazırlıyım konusalım hangımızınkı dogru olucak?Hem benim hala merak ettigim ruh nedir? Çarşı ruhu nedir ?Nasıl hissedersin bu ruhu? Hissedenler çarşıdanmı olur? Bunlara hala bi açıklayıcı cevap bulamadım o linkte.
Bülent Girgin
12-21-2007, 18:03
Yok bülent abi yanlıs anladın hiç olmamaları değil benim yazmamdaki amaç sadece tribünün içine kadar giriyorlar abi bende kız arkadasımla geliyorum maça ama ben bir kenarda oturup izliyorum bazıları olayı abartıp yanımızda bile izlemeye çalışıyorlar :) İlk şheriff maçında kapalı üst göbekte en az 9-10 tane kız vardı buda trıbunun bagırmamasına sebep oluyo.
altug eger 15-20 bayan türbünde var diye o türbün tezahürat yapamiyorsa ben artik hiçbirsey bilmiyorum :D oraya giren bayanlar zaten tezahürat için giriyorlardir.
Altuğ Özübir
12-21-2007, 18:10
:D:D valla bilmiyorum abi ne için geliyorlarda kutuya geldikleri anda bir dakika içinde bütün dengeler değişiyor :D
Bülent Girgin
12-21-2007, 18:20
Eee yani?Bende diyorumki orda yazılanların hepsine karşı çarşı ruh değildir bende öyle bir yazı hazırlıyım konusalım hangımızınkı dogru olucak?Hem benim hala merak ettigim ruh nedir? Çarşı ruhu nedir ?Nasıl hissedersin bu ruhu? Hissedenler çarşıdanmı olur? Bunlara hala bi açıklayıcı cevap bulamadım o linkte.
altug isin ne, ara belki bulursun "çarsinin ruhunu" :D: :D:
Altuğ Özübir
12-21-2007, 18:43
Kaçma eyyyy ruh yakalıycam seni :D:
Altuğ Özübir
12-22-2007, 00:25
Anlaşırsak ne mutlu bana ;) Her konuda görmüş geçirmiş bir abimiz belliki ne mutlu bana o yüzden ;)
Bu ruhuda bulamadım bir türlü kaçma benden eyy ruhhhhhhhh :mer: :D:
Hüseyin Balcı
12-22-2007, 08:41
Sus 2 dakika k.k yani zorla gündem yaratacan sen yazana kadar optik başkanın ölüm sebebinin o olduğunu hiçbir aile bilmiyordu seni bu populist tiraj kokan yazın sayesinde öğrendiler artık dediğin gibi çocuğunu yollarken düşünürler...
Keşke o efsane optik başkanı burda ölüm sebebiyle değilde yaşadıklarıyla çarşıyım diye geçinenlere örnek gösterseydin Beşiktaştan menfaat bekleyen a.....dan .. beklesin sözüyle Beşiktaşın aşkının güzelliğini ve simsarlardan nefretini örnek gösterseydin çarşı herzaman Beşiktaşın cesur yüreği tamam şuna katılıyorum ortam peşinde koşan bazı zavallıların çarşılı olduğunu savunarak o ortamlara girerek kendi egolarını tatmin ettiğini bazılarının sırf promosyon ve bedava bilet kovalamak için Beşiktaşın yanındaymış gibi göründüğünü kabul ediyorum ve üzülüyorum keşke daha etkili ve bu konulara yoğunlaşarak bir eleştiri yapsaydında hem o ailelerin aklına iyice kurt düşünmeseydin hemde çarşıya Beşiktaşa daha fazla katkı sağlasaydın palavracı kazım abi !
Bülent Girgin
12-22-2007, 14:13
Sus 2 dakika k.k yani zorla gündem yaratacan sen yazana kadar optik başkanın ölüm sebebinin o olduğunu hiçbir aile bilmiyordu seni bu populist tiraj kokan yazın sayesinde öğrendiler artık dediğin gibi çocuğunu yollarken düşünürler...
Keşke o efsane optik başkanı burda ölüm sebebiyle değilde yaşadıklarıyla çarşıyım diye geçinenlere örnek gösterseydin Beşiktaştan menfaat bekleyen a.....dan .. beklesin sözüyle Beşiktaşın aşkının güzelliğini ve simsarlardan nefretini örnek gösterseydin çarşı herzaman Beşiktaşın cesur yüreği tamam şuna katılıyorum ortam peşinde koşan bazı zavallıların çarşılı olduğunu savunarak o ortamlara girerek kendi egolarını tatmin ettiğini bazılarının sırf promosyon ve bedava bilet kovalamak için Beşiktaşın yanındaymış gibi göründüğünü kabul ediyorum ve üzülüyorum keşke daha etkili ve bu konulara yoğunlaşarak bir eleştiri yapsaydında hem o ailelerin aklına iyice kurt düşünmeseydin hemde çarşıya Beşiktaşa daha fazla katkı sağlasaydın palavracı kazım abi !
selam hüseyin, bu kadar yüklenme kazim abiye, optik baskanin ölüm sebebini ayni gün sabah vermisti, yani herkes biliyordu ama kimse söylemiyordu.
selam hüseyin, bu kadar yüklenme kazim abiye, optik baskanin ölüm sebebini ayni gün sabah vermisti, yani herkes biliyordu ama kimse söylemiyordu.
yani abi söylemeye gerek yok olumsuz yönleri başkan uysuturucu kullanıyordu ama kimseye zararı yoktu seviyoduk be abi :(
Altuğ Özübir
12-22-2007, 17:00
Bende size şunu söyliyim ben 2 olayada inanmıyorum ben daha ilk kaybettıgımız gün demiştim birşey hala daha arkasındayım.Başkan bırakmıştı içerde o yüzdende kilo almıstı zaten en son hallerini bilen bilir elmacık kemıklerı gozukuyordu nerdeyse.K.k tın bı sozune uyuz oldum optik abi kendı kullanırdı ama yanındakılere hiç bir zaman öyle birşey teklif etmemiştir ve teklif edenleride cok fena pataklamıstır buna sahit olmustum.
Şenol Türk
12-22-2007, 17:19
ben şahsen coluk coocuk olayına katılmıorum cunku hergıren carsılı olamaz oranın bı adabı bı dusuru bı seklı var onu coluk cocukla olmaz yanı dedıklerıne katılıorumda bız hep boyleydık ama bu 5 sene oncede boleydı bugunde bole bugunde kazanda ıcıoruz o gunde oleydı carsının arasına sızanlar utkunun dedıgı gıbı gerekırse carsı ıcın temız bır carsı ıcın carsı ıcınde kı yobazlar gercek ruha sahıp olanlar tarafından bı sekılde temızlenıcek o kısılerı bu ortamın ole kakara kıkırı olmadıgını sevıyesını ogreterek hadlerını bıldırecek bu olayı onlara ogretıcez
Altuğ Özübir
12-22-2007, 17:24
Makara olmazsa çarşı olmaz şenol :) O pankartların cogu bu mizah anlayısı olan kisilerden cıkıyor ve illaki agır abi olucaksın diye birşey yok gerekte yok.Kazana gittigimde çarşı havasına girmiş tiplere saldırmamak ıcın ne kadar tutuyorum kendımı bı bılsenız:)
Şenol Türk
12-23-2007, 20:50
tabıkı ole o pankartlar o besteler cıkmaz yoksa ben onu kasdetmemıstım ısde o kazandakı tıpler mesela bıde trubunde ole olsalar
tabıkı ole o pankartlar o besteler cıkmaz yoksa ben onu kasdetmemıstım ısde o kazandakı tıpler mesela bıde trubunde ole olsalar
kanka ben yine anlamadım kazandakiler maça gelmiyormu?
Şenol Türk
12-23-2007, 21:00
bak kanka hayatında 2 maca gelmıs kazanda ıcen adam baska deplasmana gıden takımı ıcın her maca gelen adam baska ve bu kısıler ben carsıdanım felan ayagına gırerler hava atmaya calısır onu bunu suna holıganım derler :D yakar yıkarız derler tmm ... !
Altuğ Özübir
12-24-2007, 04:07
Fb deplasmanmı???:)
Altuğ Özübir
12-24-2007, 18:32
Valla varda istanbulda olan bir maç bana deplasman gelmez ki çogu kişiyede...
H.Hüseyin Uluçay
12-25-2007, 19:16
Valla varda istanbulda olan bir maç bana deplasman gelmez ki çogu kişiyede...
fb yi deplasman sayarsak halimiz duman, istanbuldan dışarı çıkamıcaz desene..
Bülent Girgin
01-24-2008, 19:39
çarsinin neyini böleceksinki? çarsi zaten PARAMPARçA olmus :(
selamlar ve iyigünler dilegiyle
çarsinin neyini böleceksinki? çarsi zaten PARAMPARçA olmus :(
selamlar ve iyigünler dilegiyle
o senin kuruntun abicim çarşı hep kolkola herbirlikte çarşıyı kimse bölemez sen bak işine dat diri dat dat dat diri dit dit :D:
Bülent Girgin
01-29-2008, 11:08
gir forzaya, bir topicleri dolas görürsün ne demek istedigimi
abicim forzaya üyeyyim ayrıca topiciğide senden önce görmüşümdür eminim orada bir bölünme söz konusu değil 1,2 afedersin kendini bilmezin laubali konusmasıdır nitekim forzadaki abilerimiz olayı çözmüşdü bu küçük tartışmalar olur kısmet değilmiş abi başka zamana çarşı bölünmez ;)
Bülent Girgin
01-29-2008, 12:06
sirf o topic degil, her topicte millet birbirine giriyor
her forumda oluyor böyleleri .... çarşıyla alakaları yok fakat forumlarda değil tribünde belli olur bu işler fazla söze gerek yok herhalde
Görkem Karahan
09-24-2008, 18:16
kazım abii çok doğru şeyler yazmış keşke aramızda olsaydı da yine böyle özgüwenle yazılar yazsaydı:'(
Samet Sahin
09-24-2008, 19:39
dogru yazdıgı seylerde var yanlış yazdıgı .. ama cogu seyde haklı carsı temizligini kaybedio ama bnm bildigim bizim bildigim carsı bu olayı atlatır ve eski halini alır ..
Ali Dincel
10-03-2008, 01:32
kutuya asılan A harfleri farklı olan iki pankart herşeyi açıklamıyomu...neyün bütünlüğünden bahsediliyo hala anlamış değilim...
Arda Hatipoğlu
10-03-2008, 13:46
pazartesi çarşının gostercegı tepkıyı cok merak edıyorum ne yapcaklar acaba..
Ezel Özsipici
10-03-2008, 13:48
pazartesi çarşının gostercegı tepkıyı cok merak edıyorum ne yapcaklar acaba..
İSTİFA!.. demeleri gerekiyor baska yapılıcak bir tepki yok!..
Arda Hatipoğlu
10-03-2008, 13:49
İSTİFA!.. demeleri gerekiyor baska yapılıcak bir tepki yok!..
bende onu demelerını beklıyorum ezel ama bakalım gorucez,inş arkasında falan durmazlar ertugrulun..
Ezel Özsipici
10-03-2008, 13:51
sanmam.. forza'dada diğer sitelerdede aynı tepki var ama genede bekleyip görücez..hatta yarın saat beste istifaya davet için toplanma konusu bile var
Arda Hatipoğlu
10-03-2008, 13:53
sanmam.. forza'dada diğer sitelerdede aynı tepki var ama genede bekleyip görücez..hatta yarın saat beste istifaya davet için toplanma konusu bile var
biliyorum bende okudum onu,istafa desek nolcak sanki yıne edılmıcek zaten 15 gun mıllı maclar arası war yıne krambole gelıcek cıkıcak aradan bu mac..
Ezel Özsipici
10-03-2008, 13:55
biliyorum bende okudum onu,istafa desek nolcak sanki yıne edılmıcek zaten 15 gun mıllı maclar arası war yıne krambole gelıcek cıkıcak aradan bu mac..
karambola gelicek bir maç diil bu!.. istikrar için destek dedik sesimizi cıkarmadık ama bu sefer susmamalıyız!.. bizi bu kaadr üzmeye hakları yok!..
Ali Dincel
10-03-2008, 13:59
geçen yılki sivas maçı gibi tek maçlık bi protesto olmaz umarım...ertesi maçlarda tekrar istifa diye bağrırken bizi susturan şişe fırlatan bir önceki maçta ki istifa protestolarıyla alakasız bi kimlik gösteren (ki bence danışıklı dövüş) taraftar bizden değildir...
Samet Sahin
10-03-2008, 14:16
yrn tesislere istifa diye yürünmesi konusuldu ya forzada 10 araba jandarma bekler kapıda kesin
Ezel Özsipici
10-03-2008, 14:25
yrn tesislere istifa diye yürünmesi konusuldu ya forzada 10 araba jandarma bekler kapıda kesin
hıh aynen gecen sezon ki belediye macında konvoy yaptık ya o zaman bile neler yaptılar ki bu takıma zarar vericek en son kişilerdik hepsi sadece otobüsün camından bakmakla yetinmişti..yarın inşallah gerceklestirirler bunuda bakalm o zaman ne yapıcaklar!..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.