PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kenan ÖNER:"Utanç verici bir olay"

Hasret Ergül
11-07-2007, 22:23
"Utanç verici bir olay"
İngiltere'nin Liverpool takımına Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 8-0 yenilen Beşiktaş, bugün İstanbul'a döndü.

Atatürk Havalimanı'na akşam saatlerinde gelen kafilenin oldukça üzgün olduğu gözlenirken, az sayıda taraftar alkışlarla protestoda bulundu.

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, dün, üzüntünün ötesinde utanç verici bir gece yaşadıkların belirterek, "Dün gece utanç verici bir geceydi. Sahaya çıkan futbolcularımız umarım bunu sileceğine inanıyorum. Naticede çok güçlü bir Avrupa takımıyla oynadık. Bunu kimse göz ardı etmemeli. Fakat, sonuçta farklı yenildik ve utanç verici bir olay. Bunun altından kalkacak olan futbolcularımızdır" dedi.

Bu arada, olası bir taraftar taşkınlığına karşı, kafilenin gelişi öncesi havalimanında güvenlik önlemleri artırılırken, polis, siyah-beyazlıların yolcu salonundan, binecekleri otobüse dek gideceği yönde önlem aldı.

Atatürk Havalimanı'ndan BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne doğru yola çıkan Beşiktaşlı futbolcular, Turkcell Süper Lig'de 10 Kasım Cumartesi günü Sivasspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına basına kapalı idmanla başlayacaklar.

Barış Aygün
11-07-2007, 22:26
bızım yuzumuze bakmanız ıcın yapmanız gereken ıkı sey var gruptan cıkın ve sampıyon olun.....o kadar...

Arda Hatipoğlu
11-07-2007, 22:29
bızım yuzumuze bakmanız ıcın yapmanız gereken ıkı sey var gruptan cıkın ve sampıyon olun.....o kadar...kma

gruptan cıkacak bıde sampıyon olacaklar ahahahah hayal mi kuruyosun ruyamı goruyosun
güldürme benı ya:)))))

Gökhan Özsoy
11-07-2007, 22:49
kma

gruptan cıkacak bıde sampıyon olacaklar ahahahah hayal mi kuruyosun ruyamı goruyosun

bende aynılarını dşünüyorum arda..
gruptan çıkmak hayal değil 2 maçımızı kazandığımız zaman gruptan çıkıyoruz..
şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok..daha 11 hafta geride kaldı 4 puan gerideyiz hiçbir şey değil..

Arda Hatipoğlu
11-07-2007, 23:45
pardon sampıyonluk olayını ben yanlıs anlamısım sampıyonluk dıyınce s.lıgı sampıyonlugu dıye dusundum,allah soyletıyo heralde bunları bide oluyomuyuz:) ama gruptan cıkamıcaz ınanmıyorum ben en fazla uefa oda cok zor bence..lig sampıyonu oluruz ona cok ınanıyorum bende derbılerı atladdık zor maclar gerıde kaldı puan farkı 4 rakıplerımızın bırbırlerıyle macı war fıksturumuz kolay hadı hayırlısı..

Gökhan Özsoy
11-08-2007, 00:02
arda aslında 4 puan almamız şşart bir kere uefa için..porto ile berabere kalsak marsilyayı yenmemiz lazım ve bu şekilde marsilyayla 7şer oluyoruz fakat marsilyayı 3-0 gibi bir skorla yenersek üstüne çıkıyoruz..
ben liverpool'un 2 maçınıda kazancanı düşündüğüm için liverpool'u altımıza alma ihtimalimiz yok..bizde liverpoolda 2 şer maçını kazanırsa liverpool 10 biz 9 porto 8 marsilya 7 puanla grubu tamamlamış olur..

porto liverpool'dan puan alırsa işimiz daha kolay olur porto garantilemiş olcak ve son maçımızı portoya karşı kazanmamız kolaylaşır..

Arda Hatipoğlu
11-08-2007, 00:10
bak bende portonun lıwerpooldan puan alması sart eger alırsa hersey cok guzel olur bızım ıcın bızım macı onemsemezler yedeklerle falanda cıkabılırler,marsılya macını bekleyıp gorcez o macın skoruna gore akmı karamı bellı olur dıyorum ben

Gökhan Özsoy
11-08-2007, 00:14
ewt haklısın biz marsilyayı yener porto liverpooldan en az 1 puan alırsa herşey çok güzel olur..bekleyip görcez..

Barış Aygün
11-08-2007, 02:40
kma

ne hayal ne ruya yapmak zorundalar baska sansları var mı ??

Barış Aygün
11-08-2007, 02:42
ewt haklısın biz marsilyayı yener porto liverpooldan en az 1 puan alırsa herşey çok güzel olur..bekleyip görcez..
hep beklıyortuz hıc bır zaman ısımızı bıtırıp mılletı ızlemıyoruz hep baskalarının bızım kaderımızı belırlemesını beklemek cok lanet bır durum.....ama suclular hala suc ıslemeye devam edıyor ve ıcraat yapmıyorlar......

Elif Kaya
11-08-2007, 07:22
bende aynılarını dşünüyorum arda..
gruptan çıkmak hayal değil 2 maçımızı kazandığımız zaman gruptan çıkıyoruz..
şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok..daha 11 hafta geride kaldı 4 puan gerideyiz hiçbir şey değil..

Ah keşke herşey hayal ettiğimiz gibi olsa o gruptan çıksak.. Ama mucize lazım bunun için arkadaşlar... Bu takım ve bu yönetimle biraz zor..

Bülent Girgin
11-08-2007, 09:32
bu aptal daha birkaç hafta önce "sampiyonlar ligi zaten bize 1. numara büyük geliyor" dememismiydi ????? :@:@:@:@:@

Barış Aygün
11-08-2007, 12:25
bu aptal daha birkaç hafta önce "sampiyonlar ligi zaten bize 1. numara büyük geliyor" dememismiydi ????? :@:@:@:@:@ ona bence besıktasta bulundugu mevkı batıyor o yuzden boyle aptalca yorumlar yapıyor......sampıyonlar lıgı dedgın ıstekle kazanılacak bır ıs yureksız sunepe yonetım ve oyuncularla degıl.....gorduk kımın ne kadar ıstedıgını ıstanbulda bız ıstedık ve kazanadık am ıngılterede nasıl olsa 1 puan cıkarırız dedık bıyerlerımız goklerde gıttık ıngıtereye...

Mehmet İpek
11-08-2007, 14:39
Daha Bizim 40 fırın ekmek yememiz lazım. Ligde istediğimizi yapamıyoruz. Devlere kafa tutuyoruz.