PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Komutansiz Savas Kazanilir Mi?çift On Libero Ile Maca Cikmak..

Barış Aygün
09-30-2007, 01:29
bır maca cıkarken korkak bı kadro kurulmaz takımı yonlendırecek konutanın olmassa nasıl mac kazanıcaksın...ricardinho ve delgado her mac en az bırı ılk 1de olmak zorunda..oyuna gırdıklerı zaman ancak adam gıbı atak yapmaya baslıyoruz..ankaraspor macı 10 dakıka kal paşa oyunda ve atak ustune atak yapıyoruz..delgado gırıyor ataga kalkıyoruz..ıyı oynasınlar veya oynamasınlar bu adamlar takımı ataga kaldırıyor bunu kabul etmek lazım...onemlı bır derbıye cıkıyorsun yıne konutanın yok sızce bunun neresınde mantık var...cıft on lıbero ıle kurulan kadro ben macı bastan bıraktım demektır...koray ve cısse uyumsuz bır ıkılı sadece koray olmalı tek on lıbero onun onune komutan konmalı...YILLARDIR OLAN BISI VAR BESIKTAS KAPALI OYNADIGI ZAMAN KAYBEDIYOR BESIKTAS FULL ATAK OYNARSA KAZANIR...BU BUKADAR ACIK BUNU GOR ARTIK ERTUGRUL SAGLAM!!!!

Barış Kahraman
09-30-2007, 01:41
Aynen katılıyorum.. Sağlam ne dşünüpte böyle bir kadroyla çıkıyor anlamış değilim.. Önlibero adam futbolun hamalıdır.. kleberson, gunti, tayfur vs vs vs.. doğal olarak koşmak zorundadır.. rakiplerimize bakıyorumda mehmet aurellio, Linderoth tan bu işin adamları.. Bizde kim oynuyor o bölgede koray bazende serdar kurtuluş.. ikiside çok yavaş oyuncular.. korayın yeri zaten orası değil.. serdar desen oda oynamaz.. ee bu iki adamın orada ne işi var? sende tandoğan gibi bir oyuncu varken sen sağ tarafta neden diatta yı oynatıyorsun? çift forvet oymuşsun arkasına oyun kurucu koymamışsın madem çift önlibero ısrarından vazgeçmiyorsun o forvetlerin birini oyun kurucu olarak alıpta tek forvet oynasana.. Bunları göremeyecek kadar tecrübesizmisin be hocam :(

Barış Aygün
09-30-2007, 01:49
Aynen katılıyorum.. Sağlam ne dşünüpte böyle bir kadroyla çıkıyor anlamış değilim.. Önlibero adam futbolun hamalıdır.. kleberson, gunti, tayfur vs vs vs.. doğal olarak koşmak zorundadır.. rakiplerimize bakıyorumda mehmet aurellio, Linderoth tan bu işin adamları.. Bizde kim oynuyor o bölgede koray bazende serdar kurtuluş.. ikiside çok yavaş oyuncular.. korayın yeri zaten orası değil.. serdar desen oda oynamaz.. ee bu iki adamın orada ne işi var? sende tandoğan gibi bir oyuncu varken sen sağ tarafta neden diatta yı oynatıyorsun? çift forvet oymuşsun arkasına oyun kurucu koymamışsın madem çift önlibero ısrarından vazgeçmiyorsun o forvetlerin birini oyun kurucu olarak alıpta tek forvet oynasana.. Bunları göremeyecek kadar tecrübesizmisin be hocam :(
KAYSERIDE YAPTIKLARINI YAPMIYOR YA DA ENGELLENIYOR YA DA HERHANGI BISI AMA BISEYLER DONUYOR ARTIK HIC BISI ANLAMIYORUM BEN..NE OLUOR AMAC NE KIM NE YAPIYOR :@

Barış Kahraman
09-30-2007, 01:56
ben herşeyi yönetime bağlıyorum.. bir işler dönyor belli.. Türk teknik direktör getirmeyeceklerdi ama getirebilecekleri en tecrübesizi getirildi.. Ali Gültiken gibi birini yolladılar sinan engini getirdiler.. Ali Gültiken rakiplerimizi analiz etmek için onların maçına gidiyordu izliyordu not alıyordu sinan engin ne yapıyor neden getirildi teknik bilgisimi var yada rakip takımı analizmi ediyor? ne iş yapıyor? Bunları söylediğimizde bizi yadırgadılar Beşiktaşlılıgımıza dil uzattılar.. Oysa önceden görp söylemiştim az bir futbol bilgisi bunları görmeye yeterdi ama halada ısrarla toz pembe hayaller kuran arkadaşlar var.. artık uyanın derim ben.. Çıkarın at gözlüklerinide bir Beşiktaşımızın haline tarafsız olarak bakın.. Her maç aynı senaryo sevilmek için sevmedik.. Tamam sevmedik ama galibiyet bizimde hakkımız.. Yeter !!

Barış Aygün
09-30-2007, 01:58
hersey sayın baskanda bıter arkadas bukadar...

Barış Kahraman
09-30-2007, 02:12
eski başkanı gönderende çarşıydı bunu sakın unutma ;)

Barış Aygün
09-30-2007, 02:35
ozman bunuda yollasın carsı....takımı bıtırıyorlar arkadaslar cok koutu seyler donuyor ortada..

Barış Kahraman
09-30-2007, 02:41
çarşı bunları yollamaz ;)