PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kötü Günde Beşiktaşlılık

Hüseyin Balcı
09-19-2007, 16:03
Bugün sabah evden çıkarken ne giyeyim diye düşündüm dün beşiktaşımızın şampiyonlar ligi maçı olduğu için giydiğim formamı giymeye karar verdim ve evden çıktım yolda giderken bakışlarından ezik olduğunu zanettiğim kişerin şaşkın bakışları arasında beyazıta gittim sanki bana bakan gözlerden şunlara bak yenildiler hala formalarını giyerek beşiktaşlılıklarını saklamadan dolaşabiliyolar biz olsak millete kendimizi belli etmemek için hayatta giyemezdik der gibiydi o gözler.
Ama o boş boş bakan kişilerin anlayamadığı bişey vardı biz beşiktaşı laf olsun,ortam olsun,şov olsun,diyerek değil alayına inat taparcasına sevdik ve seven kişide sevdiklerini asla kötü günde yanlız bırakmaz.işte bunun farkına varabileceklerinide sanmıyorum çünkü ne beşiktaşlılığı anlayabilirler nede bizim sevinmek için sevmediğimizi.
Çevremde soğuk bir günde beşiktaş kaşkolunu boynuna dolamış,beşiktaş montunu giymiş kişileri görmek beni ve bütün beşiktaşlılara aynı hazı veriyodur sanırım sizlerde bu kötü gibi görünen günlerde beşiktaş aşkını haykırarak Beşiktaşımıza en büyük desteği verebilirsiniz.
BEŞİKTAŞ SEVGİSİ İŞLEMİŞ KALBİME
3-5 MAÇ KAYBETMİŞİZ ÇOKDA ......E
GÖĞSÜMÜZÜ GERE GERE
HAYKIRALIM DÜNYAYA BEŞİKTAŞ DİYE.

Mehmet Erhan
09-19-2007, 16:06
3-5 MAÇ KAYBETMİŞİZ ÇOKDA ŞEYİMDE
GÖĞSÜMÜZÜ GERE GERE
HAYKIRALIM DÜNYAYA BEŞİKTAŞ DİYE.

:(h5)::(h5)::(h5)::(h5)::(h5):

emeğine sağlık...

Şule Artarlar
09-19-2007, 16:10
KESİNLİKLE HAKLISIN SONUNA KADAR SANA KATILIYORUM. BENDE ASLA YENİLSEKTE YENSEKTE SİYAH BEYAZ GİYİNİRİM TIPKI ŞUANDA OLDUGU GİBİ ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ HERKESE İNAT BEŞİKTAŞŞŞŞ:sev:

Hasret Ergül
09-19-2007, 16:19
İyi gündeeee
Kötü GÜndeeeeeee
Sonuna Kadarrrrrrr
BEŞİKTAŞ'lıyızzzzz!!!

Volkan Kaya
09-19-2007, 16:48
bızımkısı bır aşk hıkayesı

H.Hüseyin Uluçay
09-19-2007, 17:34
böyle bir aşk tarihte başka yerde olsaydı eğer, ülke olsa yıkılmaz insan olsa destan olurmuş..

Ezel Özsipici
09-19-2007, 18:02
Sevinmekk için sevmedik!!

Mehmet İpek
09-19-2007, 19:38
Aşkımız Formaya, Maçlara değil

H.Hüseyin Uluçay
09-19-2007, 20:01
iyi ve kötü günde.. siyahta ve beyazda... ölümde ve yaşamda beraber olmak için yemin ettik...

Nurbanu Ergül
09-19-2007, 20:04
ßu a$k h!ç ß!tmeyecek...!!!!!! :(h5):

Barış Aygün
09-19-2007, 20:29
Bugün sabah evden çıkarken ne giyeyim diye düşündüm dün beşiktaşımızın şampiyonlar ligi maçı olduğu için giydiğim formamı giymeye karar verdim ve evden çıktım yolda giderken bakışlarından ezik olduğunu zanettiğim kişerin şaşkın bakışları arasında beyazıta gittim sanki bana bakan gözlerden şunlara bak yenildiler hala formalarını giyerek beşiktaşlılıklarını saklamadan dolaşabiliyolar biz olsak millete kendimizi belli etmemek için hayatta giyemezdik der gibiydi o gözler.
Ama o boş boş bakan kişilerin anlayamadığı bişey vardı biz beşiktaşı laf olsun,ortam olsun,şov olsun,diyerek değil alayına inat taparcasına sevdik ve seven kişide sevdiklerini asla kötü günde yanlız bırakmaz.işte bunun farkına varabileceklerinide sanmıyorum çünkü ne beşiktaşlılığı anlayabilirler nede bizim sevinmek için sevmediğimizi.
Çevremde soğuk bir günde beşiktaş kaşkolunu boynuna dolamış,beşiktaş montunu giymiş kişileri görmek beni ve bütün beşiktaşlılara aynı hazı veriyodur sanırım sizlerde bu kötü gibi görünen günlerde beşiktaş aşkını haykırarak Beşiktaşımıza en büyük desteği verebilirsiniz.
3-5 MAÇ KAYBETMİŞİZ ÇOKDA ......E
GÖĞSÜMÜZÜ GERE GERE
HAYKIRALIM DÜNYAYA BEŞİKTAŞ DİYE. aynen bende gıydım herzaman ki gibi bugun formamı basım dıktı gogsumu gere gere yuruyordum heryerde..ve ezıkler bana baktıkca guluyordu bu rezıllıge ragmen forma gıymıs dercesıne bakıyorlardı..ama onlara alaycı bır gulumseme gonderdım..cunku onların hepsı ıyı gun taraftarıydı..ben ve bız iyi gunde kotu gunde hergunde takımımızın yanındıdaydık..ezıkler bızı hıc bır zaman anlayamazlar ve anlayamayacaklarda....BEŞİKTAŞK....
bugune kadar butun maclardan once mac gunu ve mac sonrası sonuc ne olursa olsun formamı-esofmanımı.v.s.....uzerınde KARAKARTAL arması olan herseyi gıydım ve gıymegede devam edecegım...herzaman takımının yanında olacagım.....

Bülent Girgin
09-19-2007, 21:08
herseyi çok güzel yazmissin hüseyin, bende formami giyerim ve öyle dolasirim !!amaaaa ben BESIKTASIMI elestirirsem bu benim BESIKTASIMI sevmedigim anlaminada gelmemeli, çünki ben BESIKTASIMIN hep iyi olmasini istiyorum ve bu yüzdende gördüklerimi veya benim görüsüme göre iyi olmayan seyleride yazar ve elestiririm.
selamlar

Hüseyin Balcı
09-20-2007, 09:51
herseyi çok güzel yazmissin hüseyin, bende formami giyerim ve öyle dolasirim !!amaaaa ben BESIKTASIMI elestirirsem bu benim BESIKTASIMI sevmedigim anlaminada gelmemeli, çünki ben BESIKTASIMIN hep iyi olmasini istiyorum ve bu yüzdende gördüklerimi veya benim görüsüme göre iyi olmayan seyleride yazar ve elestiririm.
selamlar
ABİCİM BEN BU KONUDA ELEŞTİRİ İLE İLGİLİ ÖYLE BİŞEY DEMEDİMKİ YOKSA BEN YAZIMI YAZARKEN OKUMADANMI YAZDIM BİRDAHA OKUYAYIM ?:S:

Bülent Girgin
09-20-2007, 10:06
ABİCİM BEN BU KONUDA ELEŞTİRİ İLE İLGİLİ ÖYLE BİŞEY DEMEDİMKİ YOKSA BEN YAZIMI YAZARKEN OKUMADANMI YAZDIM BİRDAHA OKUYAYIM ?:S:

kusura bakma hüseyin, dün benimde moralim çok bozuktu, tam okumadan, yada anlamadan yorum yaptim heralde :D

Hüseyin Balcı
09-20-2007, 10:09
kusura bakma hüseyin, dün benimde moralim çok bozuktu, tam okumadan, yada anlamadan yorum yaptim heralde :D

Harbiden abi ilk defa okumadan yorum yaptığına şahit oldum iyimisin şimdi :hii::buba:

Bülent Girgin
09-20-2007, 10:19
marsilya maçini unutmaya çalisiyorum :D, zaten cumartesi 1 hafta tatil yapip biraz dinlenecegim, derbi maçinda hem vücut olarak hemde zihinsel olarak hazir olacagim :D

Hüseyin Balcı
09-20-2007, 10:29
marsilya maçini unutmaya çalisiyorum :D, zaten cumartesi 1 hafta tatil yapip biraz dinlenecegim, derbi maçinda hem vücut olarak hemde zihinsel olarak hazir olacagim :D
Güzel abi sana bir hafta müddet veriyom düzelmen için biz bülent abiyi özledik :melek:

Elif Kaya
10-03-2007, 08:11
biz ezik değiliz ki bir maç kaybettik diye beşiktaş aşkını bırakalım bizim aşkımız pazara kadar değil mezara kadar :kral:

Bülent Girgin
10-03-2007, 08:17
biz ezik değiliz ki bir maç kaybettik diye beşiktaş aşkını bırakalım bizim aşkımız pazara kadar değil mezara kadar :kral:

ne yapalim bizimkisi iyi gün Besiktasliligi, ve 38 senedir devam ediyor :D

Hasret Ergül
10-03-2007, 08:20
valla bugün hala beşiktaşımızın yanındaysak bu nasıl Beşiktaşlı olduğumuzu gösterir:)
tabi allah daha beterlerinden saklasın da :)

Hüseyin Balcı
10-03-2007, 09:20
şaka makada destek olacaz beşiktaşlılığımızı millete haykıracaz derken forma üstümüze yapıştı :zipla:

Elif Kaya
10-03-2007, 12:17
ne yapalim bizimkisi iyi gün Besiktasliligi, ve 38 senedir devam ediyor :D

oooo daha nice 38 senelere :)

Bülent Girgin
10-03-2007, 12:36
oooo daha nice 38 senelere :)

ben 7 yasimdan beri besiktasliyim demek istedim :D

Gökhan Özsoy
10-03-2007, 12:47

bülent abi yoksa 7 yaşına kadar..:( inanmak istemiyorum..:D

Elif Kaya
10-03-2007, 13:18
hmm ok abi

Bülent Girgin
10-03-2007, 13:27
bülent abi yoksa 7 yaşına kadar..:( inanmak istemiyorum..:D

anlamadimmmmmmmmmmmmmmmm?????????????????????

Gökhan Özsoy
10-03-2007, 13:28
anlamadimmmmmmmmmmmmmmmm?????????????????????

başka takım tutmuyodun dimi bülent abi.:( onu demek istedim..:( kızma bana:(

Elif Kaya
10-03-2007, 13:29

o yaşta takımın ne olduğunu bile anlamaz çocuk tam kendini tanıdığı zaman bjk seçmiş abi:D:

Bülent Girgin
10-03-2007, 14:06

o zamanlar ne gazete,ne tv vardi, dayim maçlari radyodan dinlerdi !!ben ilk okula basladiktan sonra okulda futbolda oynamaya basladik ( plastik toplarla ! ) zaten büyük dayimda besiktasliydi bizde besiktasi sevdik, öylesine sevdik o zamanlar!! ama seneler geçtikce bu sevgi devamli büyüdü, ki besiktas son sampiyonlugunu 1967 de yasamis yani ben 5 yasindayken !! 1982 de askerlik için geldigimde besiktasimin son 3 maçini stadlarda olarak (izmir,istanbul ve eskisehir)ilk sampiyonlugunu yasadim(benim yasadigim ilk sampiyonluk) !!!!avrupada bilmiyorum kaçbin kilometre yaptim sirf besiktasimi seyredebilmek için !! iste bu yüzden " ben sevinmek için sevmedim, ben besiktasimi 38 senedir öylesine seviyorum" diye yazdim!! yani benim sevgim geçen yüzyildan,çooooooook eski ve bitmeyecek olan bir ask hikayesi :D

Elif Kaya
10-03-2007, 14:11
o zamanlar ne gazete,ne tv vardi, dayim maçlari radyodan dinlerdi !!ben ilk okula basladiktan sonra okulda futbolda oynamaya basladik ( plastik toplarla ! ) zaten büyük dayimda besiktasliydi bizde besiktasi sevdik, öylesine sevdik o zamanlar!! ama seneler geçtikce bu sevgi devamli büyüdü, ki besiktas son sampiyonlugunu 1967 de yasamis yani ben 5 yasindayken !! 1982 de askerlik için geldigimde besiktasimin son 3 maçini stadlarda olarak (izmir,istanbul ve eskisehir)ilk sampiyonlugunu yasadim(benim yasadigim ilk sampiyonluk) !!!!avrupada bilmiyorum kaçbin kilometre yaptim sirf besiktasimi seyredebilmek için !! iste bu yüzden " ben sevinmek için sevmedim, ben besiktasimi 38 senedir öylesine seviyorum" diye yazdim!! yani benim sevgim geçen yüzyildan,çooooooook eski ve bitmeyecek olan bir ask hikayesi :D

bravo be abi valla süpersin :hii:

Hüseyin Balcı
11-07-2007, 14:28
beşiktaşlı zat gelipte başarıda herkesin takımı camiayı ağzı açık izlediğinde beşiktaşlıyım diyosa bugünde utanma lüksü yoktur...

Volkan Kaya
11-07-2007, 14:35
sıyahında beyazında BESIKTASLIYIZ

Hüseyin Balcı
11-07-2007, 14:40
siyahını yaşıyoruz beyazını arıyoruz yinede seviyoruz...

Barış Kahraman
11-07-2007, 15:04
Yönetime rağmen Beşiktaşlı kalıcaz..

Nihal Aslan
11-07-2007, 15:51
herseye ragmen 8-0 a ragmen cok sınırlı bunalımda hatta sınırden olmek uzere bıle olsam orda burda sınırden ne dedıgımı bılmıor bıle olsam sinirden işte SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZIN AYDINLIK HERKEZE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK sabır lazımmm

Bülent Girgin
11-07-2007, 20:44
BEN HER ZAMAN GURUR DUYDUM BESIKTASLILIGIMLA VE BUGÜN DÜNDEN DAHA GURURLUYUM çÜNKI BEN BESIKTASLIYIM!!!!!GÜN GELIR ÜZÜLÜRÜM GÜN GELIR AGLARIM BESIKTASIM IçIN AMA BESIKTASLIYIM DIYE UTANMAM!!!!TAMAM REZIL BIR FUTBOLLA YENILDIK AMA NEDEN UTANAYIMKI?OYNADIGIMIZ FUTBOLDAN UTANIRIM AMA BESIKTASLILIGIMDAN DEGIL!!!
BEN 40 YILLIK ASKIMI BIR KALEMDE SILIP ATAMAM!!!BESIKTAS SEN BENIM HERSEYIMSIN!!!!!!!

Barış Aygün
11-07-2007, 21:31
8tane yemıs olabılırız...bole bır zamanda bıle tam takım besıktas kıyafetlerımı gıydım gururla dolastım...herkes dalga gectı ama problem degıl ne skor ne topcu ne yonetıcı SADECE RENKLER VE BESIKTAS....gerısı yalan....